Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sinnovator Seksilelut

Uutiskirje

Hevosen penis Sinnovator Steed - animal dildo

Tämä Sinnovatorin upea hevosdildo odottaa vain, että sinusta tulee ori? Oletko valmis olemaan halukas tamma? Mutta ole tietoinen siitä, että elämä ei ole poni-farmi, sillä tämä iso hevosen penis sopii vain hyvin koulutetuille tammoille.

Lisätietoja

119,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä Sinnovatorin upea hevosdildo odottaa vain, että sinusta tulee ori? Oletko valmis olemaan halukas tamma? Mutta ole tietoinen siitä, että elämä ei ole mikään ponifarmi, sillä tämä iso hevospenis sopii vain hyvin koulutetuille tammoille.

     

    Sinnovatorin hevosdildo lupaa viedä sinut villiin perversion ratsastukseen! Tämän hevospeniksen ratsastaminen ei ehkä näytä aivan yhtä sankarilliselta kuin jotkut muut hevosurheilulajit, mutta tämä vaatii paljon taitoa ja ratsastustaitoa. Tämä eläindildo on todellinen katseenvangitsija, jossa on paljon yksityiskohtia ja huomattava koko. Tarjoamme Sinnovator Steed Horse Dildo -hevosdildoa kolmessa koossa, 18,5 cm:stä 27 cm:iin ja akselin halkaisija 4,5 cm:n ja 7 cm:n välillä. Suurempaa kokoa suositellaan siis vain kokeneille ratsastajille tai anaali-venyttelyn ystäville. Käsintehty Sinnovator Steed -hevosdildo tekee vaikutuksen yksityiskohtiin kiinnitetyllä huomiollaan ja upeilla muotoiluominaisuuksillaan, joita löydät vain oikeasta hevosesta. Ne eivät ainoastaan tunnu uskomattoman realistisilta, vaan ne tarjoavat myös vertaansa vailla olevaa intensiteettiä, kun ratsastat kohti orgasmia.

     

    Sinnovatorin hevosdildo on helppo ratsastaa, ja siinä on suuri, tukeva pohja vakauden takaamiseksi, mikä takaa sinulle turvallisuuden, jota tarvitset ratsastuksessasi. Se on käsintehty hienoimmasta platinasilikonista ja on täydellisen joustava, joten se voi muotoutua vartalosi sisäisiin ääriviivoihin optimaalista tyydytystä varten. Sen lisäksi, että silikoni animal dildo tuntuu hyvältä, se on myös vartalolle turvallinen, myrkytön, ftalaatiton ja yhteensopiva vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa, joten se takaa sinulle täydellisen suorituksen eri lajeissa, milloin ja missä tahansa.

     

    Tälle SINNOVATOR-seksilelulle suosittelemme MANCUNT-liukuvoidettamme. Tässä liukuvoiteessa yhdistyvät kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee SINNOVATOR-seksilelujen käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä tarpeeksi liukuvoidetta seksileluun ja työnnä hieman peräaukkousi "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös EXTREMEO-suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksin aloittelijoille että kokeneille SINNOVATOR-seksilelujen ystäville. Ennen kuin käytät SINNOVATOR-seksileluja, puhdista se huolellisesti VeryClean-suihkeellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Käsintehty hevosdildo, jossa on monimutkaisia suunnittelun yksityiskohtia.
    • saatavana 3 kokoa.
    • Tässä vaikuttavassa eläindildossa on paljon realistisia yksityiskohtia, tyydyttäviä ihon poimuja, täydellisesti korostettu virtsaputken aukko ja koholla olevat suonet pitkin akselia, jotka tunnet kunnolla ratsastuksen aikana.
    • Sinnovatorin hevospenis on käsin muotoiltu korkealaatuisesta platinasilikonista, se on turvallinen keholle, myrkytön, ftalaatiton ja yhteensopiva vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.
    • Täysin joustava ja varustettu paksulla, tukevalla alustalla vakaata kiinnitystä varten.
    • Ympärysmitta: Small: pää: 13 cm, varsi: 15 cm, Medium: pää: 15,24 cm, varsi: 16,51 cm, Large: pää: 16,4 cm, varsi: 19 cm.
    • Työnnettävän pään pituus: Small: 15,5 cm, Medium: 22,23 cm, Large: 25,4 cm.
    • Pituus: Small: 18,5 cm, Medium: 24,13 cm, Large: 26,67 cm.
    • Kokonaishalkaisija: Pieni: 4,5 cm, Keskikokoinen: 6,99 cm, Suuri: 7,11 cm.
    • Paino: 0,26 kg / 0,56 kg / 0,62 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Get it if you want ...

    Super quality silicone, perfect firmness, not too floppy, not too firm, the perfect size. The 10 inch one isn't too large that it can't support itself, and it great all around.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    This is a great, fun ...

    Nice soft materiel with good attention to detail, the taboo nature of this product really got my wife going and she orgasmed within seconds, hope to go larger in the future ! This was great fun to use as a couple and we both got plenty of pleasure from it.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Tried this lovely cock last night for the first time.

    Tried this lovely cock last night for the first time. It's fantastic and will be a favourite in my collection. It's flexible yet firm and very comfortable to use. The flared head and textured shaft feel incredible and very lifelike. I rode him to full orgasm and if I didn't have to go to work I'd do it again this morning!!! :-) can't wait to try this out on my partner's harness.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Hevosen penis Sinnovator Steed - animal dildo

    Hevosen penis Sinnovator Steed - animal dildo

    Tämä Sinnovatorin upea hevosdildo odottaa vain, että sinusta tulee ori? Oletko valmis olemaan halukas tamma? Mutta ole tietoinen siitä, että elämä ei ole poni-farmi, sillä tämä iso hevosen penis sopii vain hyvin koulutetuille tammoille.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    11 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: