Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasen stimulaattori - huippuluokan eturauhasvibraattori

Bestseller!!!! Tämä jännittävä seksilelu miehille ei ole vain paras eturauhasen stimulaattori! Se vakuuttaa myös jännittävillä lisätoiminnoilla, sillä se vaivaa miehen palleja, hieroo peräaukkoa ja eturauhasta ja jopa stimuloi hänen välilihaansa itsetyydytyksen aikana. Me MEO:lla olemme sitä mieltä, että se on yksinkertaisesti kiimainen!

Lisätietoja

2788/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä jännittävä seksilelu miehille ei ole vain paras eturauhasen stimulaattori! Se vakuuttaa myös jännittävillä lisätoiminnoilla, sillä se vaivaa miehen palloja, hieroo peräaukkoa ja eturauhasta ja jopa stimuloi hänen välilihaansa masturbaation aikana. Me MEO:lla olemme sitä mieltä, että se on yksinkertaisesti kiimainen!

     

    Tämän miesvibraattorin avulla löydät innovatiivisen seksilelun, joka on erityisesti suunniteltu ja suunniteltu antamaan sinulle voimakkaimman ja tehokkaimman eturauhashieronnan, jonka olet koskaan kokenut.

     

    Ergonominen muoto takaa täydellisen istuvuuden hierontalaitteelle, kun taas kaksi tehokasta moottoria hierovat intensiivisesti eturauhasta, peräaukkoa, välilihaa ja palleja ajaen sinut uskomattoman pitkäkestoisiin, räjähtäviin orgasmeihin.

     

    MEO®-eturauhastimulaattori on varustettu kahdella tehokkaalla moottorilla, jotka stimuloivat voimakkaasti eturauhasta, peräaukkoa ja välilihaa. Lisäksi hierontalaite tarjoaa intensiivistä stimulaatiota kiveksille! Miehet, jotka eivät ole vielä nauttineet tämäntyyppisestä stimulaatiosta, yllättyvät siitä, miten intensiivisen orgasmin voi kokea, kun kaikkia nautintopisteitä hemmotellaan samanaikaisesti.

     

    Mitä erityistä eturauhasen stimulaattorissa on?

     

    MEO ®:n High End -prostatastimulaattori on suunniteltu tyydyttämään miesten tarpeet ehdottoman kattavasti. Laadukkaasta silikonista valmistetun erittäin sileän pinnan ansiosta eturauhastimulaattorin voi asettaa sisään mukavasti, ja siksi se soveltuu erinomaisesti myös aloittelijoille. Pitkäkestoinen ladattava akku antaa eturauhastimulaattorille virtaa. Seitsemän erilaista värinän voimakkuutta takaavat monipuolisen nautinnon myös sooloseksin aikana.

     

    Voit aktivoida 7 erilaista tärinäohjelmaa kätevällä kaukosäätimellä. Näin sinulla on aina täysi kontrolli nautintosi suhteen. Erityisen viehättävää on tietenkin antaa kaukosäädin - ja sen myötä valta nautintoosi - kumppanisi käsiin.

     

    Mukana tulevan USB-latauskaapelin avulla voit syöttää eturauhastimulaattoriin PC:lläsi tai MAC:lläsi uutta energiaa ja antaa itsesi hemmotella itseäsi orgasmiin asti.

     

    Valmistelu: Näin eturauhashieronnasta tulee todella hyvää!

     

    Jos olet huolissasi hygieenisestä näkökulmasta, suosittelemme huuhtelua anaalihuuhtelulla ennen sitä. Jos kyseessä on "ensimmäinen kerta", sinun on luotava rento ilmapiiri, jossa voit rentoutua, tai pikemminkin oikeat lihakset. Sinun ei pidä aliarvioida sulkijalihaksen voimaa. Vinkki: MEO ® tarjoaa anaalisuihketta EXTREMEO, jolla on rentouttava vaikutus! Yksi asia, jota ei pidä koskaan olla ilman: hyvä liukuvoide - mieluiten sellainen kuin Alphamale Aqua tai Aquameo, jotka on suunniteltu erityisesti anaalikäyttöön.

     

    Miten puhdistan eturauhastimulaattorin?

     

    Puhdista eturauhasstimulaattori yksinkertaisesti käytön jälkeen ja ennen käyttöä Toy Cleaner VERYCLEAN-lelupuhdistimellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Ergonomisesti muotoiltu eturauhastimulaattori
    • Mitat: n. 35,8 mm ø x 139 mm
    • Materiaali: ABS, silikoni
    • 7 värähtelytaajuutta
    • Virta: USB
    • Kaksi tehokasta moottoria
    • Radiokaukosäädin
    • Käytä vain vesipohjaista voiteluainetta.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Eturauhasen stimulaattori - huippuluokan eturauhasvibraattori

    Eturauhasen stimulaattori - huippuluokan eturauhasvibraattori

    Bestseller!!!! Tämä jännittävä seksilelu miehille ei ole vain paras eturauhasen stimulaattori! Se vakuuttaa myös jännittävillä lisätoiminnoilla, sillä se vaivaa miehen palleja, hieroo peräaukkoa ja eturauhasta ja jopa stimuloi hänen välilihaansa itsetyydytyksen aikana. Me MEO:lla olemme sitä mieltä, että se on yksinkertaisesti kiimainen!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: