Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Masturboija anus - Cheap Thrills The Rookie osoitteesta Calexotics

Miksi tyytyä tavalliseen, kun voit saada parhaan? Pure Skin® Masturbator Cheap Thrills The Rookie osoitteesta Calexotics tarjoaa täydellisen yhdistelmän pehmeyttä, joustavuutta ja kestävyyttä.

Lisätietoja

3642/00

21,90 €


-6,00 €

15,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Miksi tyytyä tavalliseen, kun voit saada parhaan? Pure Skin® Masturbator Cheap Thrills The Rookie osoitteesta Calexotics tarjoaa täydellisen yhdistelmän pehmeyttä, elastisuutta ja kestävyyttä.

    Oletko valmis kokemukseen, joka ylittää kaikki rajat?

    Masturbaattorin suljettu muotoilu takaa erinomaisen stimulaation penikselle, kun taas ainutlaatuinen monirakenne ja erittäin pehmeä, joustava Pure Skin® -materiaali tarjoavat realistisen tunteen. Tämä kompakti masturboija on täydellinen seksilelu, jota olet odottanut, olitpa sitten kotona tai liikkeellä.

    Kohokohdat: - Pikakäyttöinen ja tehokas masturbointilaite:

    • Masturbaattori peräaukko
    • Realistinen ulkonäkö
    • Realistinen tunne
    • Stimuloiva sisäinen rakenne
    • Helppo puhdistaa
    • Erinomainen vastine rahalle


    CalExoticsin masturbaattori Cheap Thrills -sarjasta:

    Masturbaattori osoitteesta Calexotics on realistisen näköinen ja tuntuinen masturboija, jossa on anaaliaukko. Mahdollisimman realistisen anaaliseksikokemuksen tarjoamiseksi masturbaattori on valmistettu Pure Skin® -materiaalista, joka on tunnettu ihoa muistuttavista ominaisuuksistaan. Tämä materiaali on erittäin suosittu seksileluteollisuudessa, sillä se on pehmeää mutta joustavaa ja sen rakenne ja koostumus muistuttavat hyvin paljon ihmisen ihoa. Pure Skin® on enemmän kuin pelkkä materiaali - se on todellinen sensaatio masturbaattoreiden maailmassa. Se on kehitetty antamaan sinulle realistisin tuntemus, jonka olet koskaan kokenut. Masturbaattorin sisäinen rakenne tarjoaa intensiivistä stimulaatiota penikselle. Maksimaalista nautintoa varten käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo tai STROKE.

    Masturbaattori on helppo puhdistaa käytön jälkeen: Juoksuta varovasti haaleaa vettä aukkoon ja käytä antibakteerista saippuaa tai VERYCLEAN suihkeemme. Anna sitten kuivua huolellisesti ja säilytä pölyttömässä paikassa.

    Lisätietoja:

    • Masturbaattori anus
    • Tuotteesta Cheap Thrills Sarjasta Calexotics
    • Mitat: n. 14 cm x 7,5 cm
    • Materiaali: TPE, ftalaatiton
    • Aquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
    • Calexoticsaquameo on 1990-luvulla perustettu amerikkalainen yritys, joka tunnetaan seksileluteollisuudessa innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Erityisen merkittäviä ovat masturbaattorit, jotka vaihtelevat yksinkertaisista manuaalisista malleista elektronisesti ohjattaviin huipputeknologisiin malleihin ja joille ovat ominaisia realistiset materiaalit ja interaktiiviset toiminnot. Samankaltaisia kuin Calexotics saksalainen yritys MEO tunnetaan myös laadukkaiden seksilelujen ja BDSM-tuotteiden valikoimasta. Molemmille yrityksille on ominaista innovatiivisuus, laatu ja asiakaslähtöisyys. Calexotics saksalainen yritys MEO ja saksalainen yritys MEO painottavat suuresti turvallisten, luotettavien ja korkealaatuisten tuotteiden tarjoamista, jotka palvelevat monenlaisia seksuaalisia mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita. Vaikka Calexotics ja MEO sijaitsevat eri paikkakunnilla, niillä on yhteinen filosofia, joka perustuu innovointiin, laatuun ja asiakastyytyväisyyden tavoitteluun.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    asturbador

    Fiel a la descripción, muy buena calidad me gusta mucho

      Arviointi 

      Un objet mmmhh agréable

      Je n'ai jamais acheté de tel produit , c'est une première.
      Je cherchais un produit qui ne soit pas toxique et qui semble réaliste. Le prix aussi fut décisif je ne voulais pas dépenser pour un objet que je n'allais peut être pas utiliser beaucoup et dont je n'étais pas sur des sensations.
      Alors mon avis :
      Il se nettoie facilement, le poids est suffisamment lourd ce qui facilite son usage, la texture est agréable et assez réaliste, le toucher est doux et les sensations plaisante.
      Au final un jouet assez surprenant mais plaisant.

        Arviointi 

        Geiler Arsch

        Erstaunlich, was man heutzutage alles so echt herstellen kann.Tolles Produkt! Etwas schwierig zu reinigen, aber der Anblick und das Gefühl entschädigen dafür!

          Arviointi 

          Realitätsnah

          Das silikonartige Material fühlt sich weich an, bietet aber auch eine entsprechende Festigkeit. Es riecht neutral und klebt nicht, insgesamt macht das Produkt einen sehr guten und realitätsnahen Eindruck. Die angegebene Größe stimmt und das Material gibt auch gut nach. Mit etwas Gleitmittel ist das Toy wunderbar, vorher auf Körpertemperatur bringen und schon kann es losgehen. Auch die Reinigung ist recht einfach.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Masturboija anus - Cheap Thrills The Rookie osoitteesta Calexotics

            Masturboija anus - Cheap Thrills The Rookie osoitteesta Calexotics

            Miksi tyytyä tavalliseen, kun voit saada parhaan? Pure Skin® Masturbator Cheap Thrills The Rookie osoitteesta Calexotics tarjoaa täydellisen yhdistelmän pehmeyttä, joustavuutta ja kestävyyttä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: