Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Miesten masturbaattorit

Uutiskirje

Masturboija anus - Cheap Thrills The Glory Hole osoitteesta Calexotics

Anna itsesi viedä itsesi maailmaan, jossa jokainen hetki on puhdasta ekstaasia. Tiukka peräaukon aukko Cheap Thrills The Glory Hole Masturboija on mallinnettu oikean peräaukon mukaan ja se hemmottelee penistä erityisen stimuloivalla tavalla. Yksilöllisesti säädettävä paine antaa stimulaation, joka tuntuu aidolta anaaliseksiltä.

Lisätietoja

3643/00

21,90 €


-6,00 €

15,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Anna itsesi viedä itsesi maailmaan, jossa jokainen hetki on puhdasta ekstaasia. Tiukka peräaukon aukko Cheap Thrills The Glory Hole Masturboija on mallinnettu oikean peräaukon mukaan ja se hemmottelee penistä erityisen stimuloivalla tavalla. Yksilöllisesti säädettävän paineen ansiosta saat stimulaation, joka tuntuu aidolta anaaliseksiltä.

    Oletko valmis kokemukseen, joka ylittää kaikki rajat?

    Masturbaattorin suljettu muotoilu takaa erinomaisen stimulaation penikselle, kun taas ainutlaatuinen monirakenne ja erittäin pehmeä, joustava Pure Skin® -materiaali takaavat realistisen tuntemuksen. Tämä kompakti masturboija on täydellinen seksilelu, jota olet odottanut, olitpa sitten kotona tai liikkeellä.

    Kohokohdat: - Pikakäyttöinen ja tehokas masturbointilaite:

    • Masturbaattori peräaukko
    • Realistinen ulkonäkö
    • Realistinen tunne
    • Stimuloiva sisäinen rakenne
    • Helppo puhdistaa
    • Erinomainen vastine rahalle


    CalExoticsin masturbaattori Cheap Thrills -sarjasta:

    Masturbaattori osoitteesta Calexotics on realistisen näköinen ja tuntuinen masturboija, jossa on anaaliaukko. Mahdollisimman realistisen anaaliseksikokemuksen tarjoamiseksi masturbaattori on valmistettu Pure Skin® -materiaalista, joka on tunnettu ihoa muistuttavista ominaisuuksistaan. Tämä materiaali on erittäin suosittu seksileluteollisuudessa, sillä se on pehmeää mutta joustavaa ja sen rakenne ja koostumus muistuttavat hyvin paljon ihmisen ihoa. Pure Skin® on enemmän kuin pelkkä materiaali - se on todellinen sensaatio masturbaattoreiden maailmassa. Se on kehitetty antamaan sinulle realistisin tuntemus, jonka olet koskaan kokenut. Masturbaattorin sisäinen rakenne tarjoaa intensiivistä stimulaatiota penikselle. Maksimaalista nautintoa varten käytä vesipohjaista liukuvoidetta, kuten Aquameo tai STROKE.

    Masturbaattori on helppo puhdistaa käytön jälkeen: Juoksuta varovasti haaleaa vettä aukkoon ja käytä antibakteerista saippuaa tai VERYCLEAN suihkeemme. Anna sitten kuivua huolellisesti ja säilytä pölyttömässä paikassa.

    Lisätietoja:

    • Masturbaattori anus
    • Tuotteesta Cheap Thrills Sarjasta Calexotics
    • Mitat: n. 14 cm x 7,5 cm
    • Materiaali: TPE, ftalaatiton
    • Aquameo ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
    • Calexoticsaquameo on 1990-luvulla perustettu amerikkalainen yritys, joka tunnetaan seksileluteollisuudessa innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan. Erityisen merkittäviä ovat masturbaattorit, jotka vaihtelevat yksinkertaisista manuaalisista malleista elektronisesti ohjattaviin huipputeknologisiin malleihin ja joille ovat ominaisia realistiset materiaalit ja interaktiiviset toiminnot. Samanlainen kuin Calexotics saksalainen yritys MEO tunnetaan myös laadukkaiden seksilelujen ja BDSM-tuotteiden valikoimasta. Molemmille yrityksille on ominaista innovatiivisuus, laatu ja asiakaslähtöisyys. Calexotics saksalainen yritys MEO ja saksalainen yritys MEO painottavat suuresti turvallisten, luotettavien ja korkealaatuisten tuotteiden tarjoamista, jotka palvelevat monenlaisia seksuaalisia mieltymyksiä ja kiinnostuksen kohteita. Vaikka Calexotics ja MEO sijaitsevat eri paikkakunnilla, niillä on yhteinen filosofia, joka perustuu innovointiin, laatuun ja asiakastyytyväisyyden tavoitteluun.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Stimolante e facile da pulire

    Il sex toy è molto realistico sia alla vista che al tatto ed anche le sensazioni che da si avvicinano molto alla realtà.
    Usarlo è estremamente piacevole!
    La pulizia e manutenzione è davvero semplice.
    Prodotto super consigliato sia da usare da soli che con un amico

      Arviointi 

      Plaisir garanti !

      L'objet est très bien réalisé et les sensations sont au rendez-vous. C'est mon premier jouet et franchement il est très bien. Je vous le conseille !

        Arviointi 

        Glücklich

        Zuerst dachte ich, das kann nicht sein für den Preis. Aber als das Paket nach nur zwei Tagen ankam, musste ich feststellen, dass nicht alles was gut ist auch teuer sein muss.
        Preis Leistung einfach mega. Sehr gefühlvoll und absolute Orgasmus Garantie. Sogar noch besser als erwartet. Kann es nur jedem empfehlen. Würde jederzeit wieder bei MEO kaufen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Masturboija anus - Cheap Thrills The Glory Hole osoitteesta Calexotics

          Masturboija anus - Cheap Thrills The Glory Hole osoitteesta Calexotics

          Anna itsesi viedä itsesi maailmaan, jossa jokainen hetki on puhdasta ekstaasia. Tiukka peräaukon aukko Cheap Thrills The Glory Hole Masturboija on mallinnettu oikean peräaukon mukaan ja se hemmottelee penistä erityisen stimuloivalla tavalla. Yksilöllisesti säädettävä paine antaa stimulaation, joka tuntuu aidolta anaaliseksiltä.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: