Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Puhallettavat dildot & anaalitulpat

Uutiskirje

Puhallettava anaalivibraattori - Alphamale

AlphaMalen puhallettava anaalivibraattori on monipuolinen ja innovatiivinen seksilelu miehille ja naisille, jotka etsivät ainutlaatuista ja erityisen tyydyttävää anaalista stimulaatiokokemusta.

Lisätietoja

3751/00

saatavilla

    Lisätietoja

    AlphaMalen puhallettava anaalivärähtelijä on monipuolinen ja innovatiivinen seksilelu miehille ja naisille, jotka etsivät ainutlaatuista ja erityisen tyydyttävää anaalistimulaatiokokemusta.

    Puhallettava anaalivärähtelijä on monipuolinen ja innovatiivinen seksilelu miehille ja naisille.

    Tutustu anaalistimulaation uuteen maailmaan puhallettavan anaalivärähtelijän avulla Alphamale. Tämä ainutlaatuinen ja innovatiivinen seksilelu on kehitetty kaikille niille, jotka etsivät intensiivistä ja erityisen täyttävää anaalista stimulaatiokokemusta. Täydellinen kaikille sukupuolesta riippumatta, tämä tuote on monipuolisuuden ja kehittyneen teknologian eturintamassa.

    Huippuluokan inflaatio- ja värinätoiminnot:

    • Varustettu 7 värinänopeudella, tämä anaalivibraattori tarjoaa erilaisia tuntemuksia löydettäväksi.
    • Tämän seksilelun erityispiirre on sen puhallustoiminto, joka säätyy automaattisesti käytön aikana dynaamista ja monipuolista nautintoa varten.


    Eturauhasen stimulointiin:

    • AlphaMalen puhallettava anaalivibraattori on valmistettu kokonaan silikonista eikä se ole ontto. Anaalivibraattori voidaan työntää sisään varovasti, ja se sopii sekä miehille että naisille.
    • Muotoilunsa ja toiminnallisuutensa ansiosta se soveltuu erityisesti eturauhasen hierontaan ja täyttää siten miesten erityistarpeet, mutta voi tuottaa nautintoa myös naisille.


    Käyttäjäystävällinen ja ladattava:

    • Puhallettava anaalivibraattori on helppokäyttöinen: Alemmalla painikkeella se kytketään päälle, ylemmällä painikkeella ohjataan värinää ja puhallustoimintoa.
    • Ladattavana eturauhashierontatärinänä se tarjoaa suuren mukavuuden ja pitkäikäisyyden ja säästää käyttäjää paristojen jatkuvalta vaihtamiselta.


    AlphaMale puhallettava anaalivibraattori: askel eteenpäin anaalistimulaatioteknologiassa!

    AlphaMale puhallettava anaalivibraattori on innovatiivinen seksilelu anaalistimulaation alalla, ja se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän puhallus- ja värinätoimintoa. Käytitpä sitä sitten eturauhashierontaan tai etsit uusia anaalisia tuntemuksia, tämä puhallettava vibraattori tarjoaa sinulle monipuolisen ja jännittävän kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Puhallettava anaalivibraattori: Monipuolinen ja innovatiivinen seksilelu miehille ja naisille.
    • Mitat: Halkaisija 33 mm / 60 mm = tyhjentämättömänä / täytettynä, pituus: 200 mm, leveys: 60 mm, työnnettävä pituus: 120 mm.
    • Materiaali: Korkealaatuinen silikoni.
    • Puhdistaaksesi puhallettavan anaalivibraattorin osoitteesta Alphamale, suosittelemme MEO:n VERYCLEAN suihketta. Se takaa tehokkaan ja turvallisen puhdistuksen. Suihkuta vain päälle, pyyhi pois ja anna kuivua. Liukuvoiteena vesipohjainen AquaMeo on ihanteellinen hellävaraiseen käyttöön. Se on yhteensopiva myös silikonisten seksilelujen kanssa. Muista, että asianmukainen hoito oikeilla tuotteilla lisää sekä turvallisuutta että nautintoa.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Puhallettava anaalivibraattori - Alphamale

    Puhallettava anaalivibraattori - Alphamale

    AlphaMalen puhallettava anaalivibraattori on monipuolinen ja innovatiivinen seksilelu miehille ja naisille, jotka etsivät ainutlaatuista ja erityisen tyydyttävää anaalista stimulaatiokokemusta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: