Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

Medium Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

The Medium Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on erityisen taidokkaasti suunniteltu penispistoke kaikille niille, jotka haluavat hyvin erityistä virtsaputken sähköstimulaatiota. Tämä keskikokoinen penispistoke on asiantuntijoiden kehittämä ja todiste siitä, että sitoutumista E-Stim Systems sitoutumisesta korkeimpaan laatuun ja innovatiiviseen suunnitteluun.

Lisätietoja

3766/00

saatavilla

Lisätietoja

Medium Diamond™ Penis Plug alkaen E-Stim Systems: Virtsaputken sähköstimulaation huippu.

The Medium Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on erityisen taidokkaasti suunniteltu penispistoke kaikille niille, jotka haluavat aivan erityistä virtsaputken sähköstimulaatiota. Tämä keskikokoinen penispistoke on asiantuntijoiden kehittämä ja todiste siitä, että sitoutumista E-Stim Systems korkeimpaan laatuun ja innovatiiviseen muotoiluun.

Erinomainen muotoilu entistäkin suurempaan nautintoon:

  • Medium Diamond™ Penis Plug pituus on 55 mm ja varren halkaisija 6,65 mm - täydellinen niille, jotka haluavat voimakkaamman tunteen.
  • Timantin muotoinen pää, jonka halkaisija on leveimmästä kohdasta 8,5 mm, on todellinen katseenvangitsija ja takaa hyvän käsiteltävyyden.
  • Ilmailualumiinista valmistetussa penispistokkeessa yhdistyvät pieni paino ja sileä, kiillotettu pinta.
  • Erittäin sileä pinta ja pyöristetty kärki takaavat helpon asettamisen, kun taas penistulpan kapeneva muoto varmistaa, että virtsaputki laajenee kevyesti ja sulkee penistulpan tiukasti sisäänsä, jotta se pysyy varmasti paikallaan.


Hienostuneet suunnittelun yksityiskohdat:

  • Penistulpan alapuolella olevat urat parantavat pitoa, erityisesti märillä sormilla, ja tekevät käytöstä mukavampaa.
  • Jokaisessa penispistokkeessa on alapuolella 4 mm:n liitäntä, joka takaa yhteensopivuuden E-Stim-Systemsin eri sähköstimulaatiolaitteiden kanssa.


Helppo puhdistaa hygieenistä käyttöä varten:

  • Puhdista yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai MEO:n InstaClean-suihkeella. Penispistoke voidaan keittää täydellistä sterilointia varten, koska se on valmistettu kiinteästä alumiinista.
  • Varmista ennen varastointia, että penispistoke on täysin kuiva.
  • Elinikäinen valmistajan takuu E-Stim Systems takaa turvallisuuden ja luotettavuuden.


Valmistelu turvalliseen ja mukavaan käyttöön:

  • Koska virtsaputken stimulaatio on erityisen herkkä käytäntö, hygienialla on tärkeä merkitys. Puhdista siksi penispistoke välittömästi ennen käyttöä.
  • Vielä miellyttävämpää kokemusta varten voit käyttää penistulppaa MEO:n erityisesti kehittämän VeryDeep-liukuvoiteen kanssa.


Medium Diamond™ Penis Plug alkaen E-Stim Systems: Matka virtsaputken sähköstimulaation maailmaan.

The Medium Diamond™ Penis Plug ei ole vain virtsaputken seksilelu, vaan myös ainutlaatuinen löytöretki sähköstimulaation hienostuneeseen maailmaan. Olipa sinulla jo kokemusta tai olet vasta tutustumassa uudenlaiseen stimulaatioon, tämä penispistoke tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen.

Lisätietoja:

  • Medium Diamond™ Penis Plug alkaen E-Stim Systems
  • Mitat Akselin halkaisija 6,65 mm, pään halkaisija 8,5 mm, pohjan halkaisija 24,5 mm, kokonaispituus 55 mm, työnnettävä pituus 44 mm, paino 18 g.
  • Liitäntä: 4 mm
  • Materiaali: Alumiini
  • Koska tämä on unipolaarinen elektrodi, tarvitaan toinen elektrodi sähköstimulaatiota varten.
  • Urethral E-Stim, joka tunnetaan myös nimellä virtsaputken sähköstimulaatio, on erityinen sähköstimulaation muoto virtsaputken stimuloimiseksi. Tässä ainutlaatuisessa stimulaatiomuodossa käytetään sähköimpulsseja aisti- tai seksuaalisen stimulaation aikaansaamiseksi tällä herkällä kehon alueella. Erityisen Urethral E-Stim -muodosta tekee ainutlaatuinen tapa, jolla sähköimpulssit johdetaan virtsaputkeen henkeäsalpaavien tuntemusten luomiseksi. Tämä tapahtuu käyttämällä erityisiä elektrodeja, jotka työnnetään virtsaputkeen ja jotka antavat hellävaraisia sähköimpulsseja. Sähköimpulssit voivat aiheuttaa erilaisia tuntemuksia lievästä pistelystä voimakkaampiin sykkiviin tai kirveleviin tuntemuksiin. Sähköimpulssien voimakkuutta ja intensiteettiä voidaan säätää sähköstimulaatiolaitteen avulla henkilökohtaisten mieltymysten mukaan ja varmistaa miellyttävä kokemus. Virtsaputken sähköstimulaatio voi lisätä uuden ulottuvuuden seksuaaliseen stimulaatioon. Virtsaputken sähköstimulaatio voi johtaa kiihottaviin tuntemuksiin ja voimakkaampiin orgasmeihin sekä miehillä että naisilla.
  • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
  • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
  • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Lataa

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Medium Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

The Medium Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on erityisen taidokkaasti suunniteltu penispistoke kaikille niille, jotka haluavat hyvin erityistä virtsaputken sähköstimulaatiota. Tämä keskikokoinen penispistoke on asiantuntijoiden kehittämä ja todiste siitä, että sitoutumista E-Stim Systems sitoutumisesta korkeimpaan laatuun ja innovatiiviseen suunnitteluun.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: