Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Puhallettavat dildot & anaalitulpat

Uutiskirje

Puhallettava anaalitulppa alkaen Alphamale

Puhallettava pyllypistokkeemme on innovatiivinen anaalin laajentamisen seksilelu, joka on suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa sen monipuolisuuden ja uudenlaisen muotoilun ansiosta. Se voidaan puhaltaa suureksi, jotta voit laajentaa henkilökohtaisia fyysisiä rajojasi.

Lisätietoja

3877/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Puhallettava pyllypistokkeemme on innovatiivinen anaalin laajentava seksilelu, joka on suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa sen monipuolisuuden ja innovatiivisen muotoilun ansiosta. Se voidaan puhaltaa täyteen, jotta voit koetella henkilökohtaisia fyysisiä rajojasi.

    Laadukkaasta silikonista valmistetun pepputulpan kokonaispituus on 105 mm ja työnnettävissä oleva pituus noin 90 mm, joten se on ihanteellinen seksilelu aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille. Anatomisesti muotoiltu pohja varmistaa, että puhallettava pepputulppa istuu tukevasti, ja tekee siitä myös erittäin mukavan käyttää.

    Mahdollisuus puhaltaa pepputulppa 80 mm:iin asti ja kokea näin räätälöitävissä oleva tunne on yksinkertaisesti ihana. Muotoilu ja erityisominaisuudet tekevät pepputulpasta erityisen houkuttelevan, sillä se mukautuu täydellisesti kehon sisäisiin ääriviivoihin ja tarjoaa siten erittäin intensiivistä mutta miellyttävää stimulaatiota. Integroitu 500 mm pitkä putki, jossa on pumppupallo, mahdollistaa täyttöasteen tarkan hallinnan, jotta käyttäjä voi muuttaa kokoa haluamallaan tavalla.

    Miehet ja naiset rakastavat tätä tuotetta osoitteesta Alphamale useista syistä: Ensinnäkin sen puhallettavuus tarjoaa ainutlaatuisen tavan varioida anaalin venytystä, mikä ei ole mahdollista perinteisillä anaalitulpilla. Toiseksi pehmeä, joustava silikonimateriaali mahdollistaa hellävaraisen asettamisen ja muotoutumisen vartaloon, mikä on erityisen hyödyllistä anaalikäytössä ja lisää mukavuutta merkittävästi.

    Lisäksi puhallettava pepputulppa ei rajoitu anaalileikkiin, vaan sitä voidaan käyttää myös emättimessä, mikä tekee siitä monipuolisen välineen sooloseksiin tai esileikkiin. Mahdollisuus puhaltaa pyllytulppa täyteen tarjoaa ylimääräisen ulottuvuuden stimulaatiolle, joka ylittää sen, mitä jäykkä seksilelu voi tarjota.

    Kaiken kaikkiaan puhallettava pepputulppa on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parantaa seksuaalista kokemustaan. Ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilua, joustavuutta, mukavuutta ja muokattavaa kokoa tarjoaa jännittävän tavan pidentää omia fyysisiä rajoja!

    Lisätietoja:

    • Puhallettava pepputulppa alkaen Alphamale
    • Materiaali: Silikoni, muovi
    • Dimensions: Kokonaispituus 105 mm, työnnettävä pituus 90 mm, puhallettava n. 80 mm:iin.
    • Optimaalisen nautinnon ja turvallisuuden takaamiseksi puhallettavaa pepputulppaa käytettäessä suosittelemme käyttämään vain vesipohjaista liukuvoidetta, mieluiten Aquameo-tuotettamme. Tämä erityisesti kehitetty voiteluaine takaa hellävaraisen ja pehmeän tunkeutumisen ja sopii täydellisesti puhallettavan pyllytulpan silikonimateriaaliin. Öljyä tai silikonia sisältäviä voiteluaineita tulisi välttää, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia.
    • Puhdistusta varten suosittelemme puhallettavan pyllytulpan pesemistä lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Tämän jälkeen voidaan käyttää VERYCLEAN -suihkettamme perusteelliseen desinfiointiin. Tämä yksinkertainen hoitorutiini varmistaa, että puhallettava pepputulppa pysyy hygieenisenä ja tuottaa sinulle nautintoa pitkään.
    • Aquameo, Alphamale ja MEO ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top

    Lässt sich einfacher einführen als die aufpumparen Buttplugs die ich bisher probiert habe. Größe ist ideal!!!!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Puhallettava anaalitulppa alkaen Alphamale

      Puhallettava anaalitulppa alkaen Alphamale

      Puhallettava pyllypistokkeemme on innovatiivinen anaalin laajentamisen seksilelu, joka on suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa sen monipuolisuuden ja uudenlaisen muotoilun ansiosta. Se voidaan puhaltaa suureksi, jotta voit laajentaa henkilökohtaisia fyysisiä rajojasi.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: