Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Pyhän Andreaksen risti - ruskea - verhoiltu

Samankaltaisiin tuotteisiin verrattuna tämä Pyhän Andreaksen risti ei jätä mitään toivomisen varaa riippumatta siitä, käytetäänkö sitä yksityisesti vai ammattimaisessa BDSM-studiossa. Vakaa jalusta mahdollistaa tämän Andreaksen ristin asettamisen vapaasti huoneeseen, jotta sitä voidaan käyttää joka puolelta.

Lisätietoja

3284/00

$1,681.62


-$560.58

$1,121.04

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

  Lisätietoja

  Pyhän Andreaksen risti tai BDSM-risti on täydellinen lisävaruste, kun kyse on äärimmäisestä sidonnaisuudesta! Perusmuotoa lukuun ottamatta MEO:n innovatiivisella Andreaksen ristillä 2.0 ei ole enää paljon yhteistä alkuperäisten puisten bondage-ristien kanssa. Pyhän Andreaksen ristimme on pehmustettu ja päällystetty laadukkaalla keinonahalla. Teräs- ja puurakenteen ansiosta tämä Andreaksen risti on erittäin vakaa, joustava ja turvallinen käyttää sidonnassa. Laadukkaiden materiaalien käyttö ja harkittu muotoilu tekevät Andreaksen rististämme turvallisen ja yleisesti sovellettavan BDSM-kalusteen. St Andrew's Cross 2.0 sopii kaikille vartalokokoluokille ja painoluokille, ja se on suunniteltu sekä yksityiskäyttöön että ammattimaisiin BDSM-studioihin.

  Alistumisen nautinto:

  Käyttäjälle St Andrew's Crossille on ominaista ennen kaikkea täydellinen sidonta ja siitä johtuva liikkumattomuus. Passiivinen kumppani on täysin Top armoilla ja voi tuskin liikkua. Jos sinut sidotaan Andreaksen ristiin, huomaat hyvin nopeasti, että olet tässä asennossa täysin kumppanisi armoilla. Sekä pää että koko ylävartalo ovat vapaasti Top käytettävissä, ja niitä voidaan stimuloida tai rangaista. Tilanne on samanlainen sukupuolielinten kanssa. Levitettyjä jalkoja ei voi sulkea, joten kaikki sukupuolielinten manipulointi on mahdollista.

  Mikä tässä BDSM- Andreaksen ristissä on niin erikoista?

  BDSM-kalusteiden, kuten häkkien, pylväiden ja paljon muuta, lisäksi valmistamme myös tämän käytännöllisen Andreaksen ristin jalustalla. BDSM- Andreaksen ristimme on ajaton, irrotettava Andreaksen risti vapaasti seisovaan käyttöön ilman seinäkiinnitystä. Täydellinen Andreaksen risti jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen huonekokoon. Samankaltaisiin tuotteisiin verrattuna tämä Andreaksen risti ei jätä toivomisen varaa riippumatta siitä, käytetäänkö Andreaksen ristiä yksityisesti vai ammattimaisessa BDSM-studiossa. Vakaa jalusta mahdollistaa tämän Andreaksen ristin sijoittamisen mihin tahansa huoneeseen, jotta sitä voidaan käyttää joka puolelta. Ristiin voidaan tietenkin kiinnittää monia MEO-malliston BDSM-tarvikkeita. Koska Andreaksen risti on päällystetty hygieenisellä keinonahalla, se on helppo puhdistaa bondage-istunnon jälkeen (kehon nesteet, kynttilävaha, liukuvoiteet, öljyt jne.). Pyhän Andreaksen risti toimitetaan purettuna, huomaamattomasti ja turvallisesti pakattuna. Kokoaminen on erittäin yksinkertaista, ja orjuuden Andreaksen risti on käyttövalmis 3 minuutissa. Käytön jälkeen Andreaksen risti voidaan nopeasti purkaa ja piilottaa huomaamattomasti vaatekaappiin tai sängyn alle.

  Miten käytän Andreaksen ristiä orjuuteen?

  Andreaksen ristissä on integroidut laitteet alistuvan kumppanin sitomiseen. Tämä voidaan tehdä nahkahihnoilla, käsiraudoilla tai köysillä. Mielikuvitukselle ei ole rajoja. On vain yksi raja: aika! Jokaisella orjalla on fyysiset rajansa, ja niitä voidaan tutkia ihanasti Andreaksen ristillä tapahtuvan orjuuden aikana. Seisominen jalat levällään on jo haasteellista ja käsien levittäminen ylöspäin on vielä epämukavampaa. Lisäksi kädet painuvat itsestään yhä raskaammiksi, kun veri virtaa hitaasti takaisin alaspäin kehoon. Tuloksena on puutuminen. Juuri siksi kannattaa valita laadukkaat käsi- ja nilkkahihnat. Suosittelemme erikoiskäsirautojamme 9885 (klikkaa tästä) - sekä nilkkahihnoja sarjasta BLACK BERLIN.

  Nyt orja on sidottu - ja mitä nyt? No, nyt varsinainen BDSM-sessio todella alkaa. Voit tutkia vartaloa esteettä ja stimuloida erogeenisiä vyöhykkeitä sen mukaisesti. Jos orja on kiinnitetty Andreaksen ristiin päin, voit tietysti myös aloittaa piiskaamisen ja/tai ruoskimisen. On tärkeää, että kiinnität huomiota orjasi signaaleihin. Muista siis Safeword ja kysy siitä tarvittaessa.

  Mikä on BDSM:n Andreaksen risti?

  Sen näkee jokaisessa rautatieristeyksessä ja se mainitaan myös Raamatussa: Andreaksen risti! Pyhän Andreaksen risti bondage-kontekstissa on ihmisen kokoinen X:n muotoinen risti (usein kutsutaan vain ristiksi). Se on saanut nimensä apostoli Andreaksen mukaan, jonka kerrotaan tuomitun kuolemaan ristiinnaulitsemalla X:n muotoiseen ristiin noin vuonna 60 jKr. Andreaksen risti orjuudessa on yleensä tehty puusta tai metallista, ja sitä käytetään passiivisen kumppanin (pohjan tai orjan) hillitsemiseen. Passiivisen kumppanin etuosa tai selkä on vapaasti aktiivisen kumppanin ulottuvilla, Top, ja raajat on levitetty ja kiinnitetty.

  Lisätietoja:

  • Andreaksen risti jalustalla
  • Materiaali: metalli, puu, verhoilu, keinonahka
  • Mukana kiinnitysmateriaali
  • Siinä on useita kiinnityspisteitä.
  • Korkeus on 202 cm ja jalustan pinta-ala n. 1 m²
  • Koska orjan jalat ovat lattialla, vaikka se on kiinnitetty Andreaksen ristiin, tämäntyyppiseen kiinnitykseen ei liity käytännössä mitään riskejä. On kuitenkin syytä kiinnittää huomiota käsivarsien verenkiertoon, joka voi pysähtyä, jos orja on liian kauan kiinnitettynä.
  • Andreaksen risti on nykyään vakiovaruste jokaisessa dominatrix-studiossa. Monilla parinvaihtoklubeilla on myös erityisesti varustettuja BDSM-huoneita, joissa on Andreaksen risti. Bondage-risti löytyy yhä useammin myös yksityisistä makuuhuoneista. Jos orja on kiinnitetty ristiin, häntä ei saa koskaan jättää yksin. Muuten vähäpätöisilläkin ongelmilla voi olla vakavia seurauksia, jos heidät sidotaan tällä tavoin. Ihmisten, joilla on astma tai sydänongelmia, tulisi yleensä pidättäytyä Andreaksen ristiin sitomisesta.
  • Synonyymit: Pyhän Andreaksen risti BDSM - BDSM-huonekalut - BDSM-risti - Bondage bondage bondage cross - Pyhän Andreaksen risti SM


  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Danke!!

  Wir sind wirklich zufrieden, ein guter Kauf, absolut super Preis-Leistungs-Verhältnis. Danke!!

   Arviointi 

   Richtige Profi-Qualität

   Dieses Andreaskreuz könnte auch wirklich in einem professionellen Domina-Studio stehen. Es ist absolut hochwertig verarbeitet, steht sicher und ist auch noch einfach auf- und wieder abbaubar. Bin sehr begeistert und freue ich schon darauf, wenn MEO zukünftig noch mehr SM-Mobiliar anbietet.

    Arviointi 

    Approved

    The cross shape allows for various positions and angles to be achieved, enabling a wide range of sensations and experiences. Some benefits of using a Saint Andrew's Cross in BDSM include enhanced physical and psychological stimulation, the exploration of power dynamics, and the building of trust and intimacy between partners.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Pyhän Andreaksen risti - ruskea - verhoiltu

    Pyhän Andreaksen risti - ruskea - verhoiltu

    Samankaltaisiin tuotteisiin verrattuna tämä Pyhän Andreaksen risti ei jätä mitään toivomisen varaa riippumatta siitä, käytetäänkö sitä yksityisesti vai ammattimaisessa BDSM-studiossa. Vakaa jalusta mahdollistaa tämän Andreaksen ristin asettamisen vapaasti huoneeseen, jotta sitä voidaan käyttää joka puolelta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: