Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

BDSM risti seinäasennukseen

BDSM-ristimme on kodin Pyhän Andreaksen risti, joka voidaan kiinnittää huomaamattomasti seinään. BDSM-ristiä käytetään BDSM-istunnoissa, joissa kumppani sidotaan BDSM-ristiin. Kun kumppani on sidottu, häneen voidaan kohdistaa erilaisia aistiärsykkeitä tai Impact Play, mieltymystesi mukaan.

Lisätietoja

3303/00

699,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM-ristimme on laadukas Andreaksen risti kotiin, joka voidaan asentaa huomaamattomasti seinälle. BDSM-ristiä käytetään BDSM-istunnoissa, joissa kumppani sidotaan BDSM-ristiin sidontalaitteilla, yleensä ranteisiin ja nilkkoihin. Kun hänet on sidottu, häneen voidaan kohdistaa erilaisia aistien stimulaatioita tai Impact Play, riippuen omista mieltymyksistäsi tai kumppanisi toiveista.

    Kohokohdat:

     

    • Tilaa säästävä: Andreaksen risti asettuu litteästi seinää vasten, ei vie juuri lainkaan tilaa ja se voidaan helposti piilottaa kaapin tai verhojen taakse, kun sitä ei käytetä.
    • Huomaamaton toimitus: 5 yksittäistä osaa toimitetaan litteästi pakattuina, ja ne voidaan sovittaa minkä tahansa vartalon koon ja ylävartalon muodon mukaan, kun ne on kiinnitetty seinään. Voit järjestää yksittäiset osat haluamallasi tavalla luodaksesi räätälöidyn ja optimaalisen BDSM-asetelman!
    • Optimaalinen pehmustus: Käsivarsien ja ylävartalon pehmusteet on erityisesti pehmustettu ja takaavat korkean mukavuustason!
    • Tukeva rakenne: BDSM-risti on valmistettu teräksestä ja puusta, jotta se kestää kovaa käyttöä.
    • Lukuisat kiinnityspisteet: BDSM-ristin eri kiinnityskohtiin voidaan kiinnittää sidontatarvikkeita, kuten köysiä, käsirautoja, nilkkahihnoja ja paljon muuta.

     

    Tulet rakastamaan meidän BDSM-ristiä:

     

    Rikastuta seuraavia BDSM-istuntojasi tällä seinälle kiinnitettävällä Pyhän Andreaksen ristillä! Nerokas, pehmustettu BDSM-ristimme voidaan asentaa litteästi seinälle tilan säästämiseksi! Se sopii täydellisesti pienempiin huoneisiin ja tarjoaa enemmän tilaa sijoittaa huoneeseen muita bondage-tarvikkeita BDSM-ristin rinnalle. Andreaksen ristiä voidaan käyttää missä tahansa, esimerkiksi makuuhuoneessa, jossa se voidaan piilottaa verhon tai lipaston taakse.

     

    Helppo koota ja heti käyttövalmis:

     

    Tarvitset vain porakoneen ja ruuvimeisselin. BDSM-risti koostuu 5 yksittäisestä osasta, ja se toimitetaan huomaamattomasti kotiisi litteässä pakkauksessa! Voit kiinnittää 5 yksittäistä osaa kotonasi haluamallasi korkeudella luodaksesi parhaat ja mukavimmat skenaariot sinulle ja kumppanillesi. Käsien, jalkojen ja vartalon kiinnittämiseen tarkoitetut erityisen mukavat tyynyt on päällystetty keinonahalla, ja ne voidaan puhdistaa INSTACLEAN-suihkeellamme. Jalka- ja käsinojien sivuilla on kiinnityspisteet, joihin voidaan kiinnittää käsi- ja nilkkahihnoja, köysiä tai muita sidontatarvikkeita! Tämän helposti koottavan, tilaa säästävän ja helposti piilotettavan BDSM-ristin avulla voit käyttää, rangaista tai hemmotella kumppaniasi milloin ja miten haluat!

     

    BDSM-ristin käyttäminen:

     

    Kun olet kiinnittänyt BDSM-ristin tukevasti seinään, voit sijoittaa suosikkiseksilelusi ja BDSM-tarvikkeet lähelle. Heti kun orjasi on valmis, sido hänen ranteensa ja nilkkansa BDSM-ristiin saadaksesi hänet asemiinsa. Voit asettaa hänet kasvot eteenpäin tai seinää kohti. Kun hän on asennossa, voit käyttää nännipuristimia, floggerruoskia, köysiä, suukapuloita ja paljon muuta! BDSM-istuntosi rikastuu aidolla Andreaksen ristillä ja tunnet olevasi ammattimaisessa dominatrix-studiossa! Erityisesti ruoskia ja floggereita käytettäessä huomaat, kuinka paljon helpompaa ja mukavampaa se on BDSM-ristimme kanssa, koska se vie hyvin vähän tilaa ja antaa sinulle tarpeeksi liikkumavapautta! Näin sinulla on enemmän tilaa käyttää piiskausvälineitä ja seksileluja ja liikkua järkevästi.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-risti kotiin
    • Bondage Pyhän Andreaksen risti
    • Koottuna mitat: 183 cm pitkä x 95 cm leveä, käsivarsi- ja jalkatyynyt: 74 cm pitkä x 16,5 cm leveä. Ylävartalon pehmusteet: 48 cm pitkä x 39 cm leveä.
    • Materiaali: puu, teräs, PU ja PVC
    • Väri: musta
    • Huomautus: Mukana toimitetaan ruuvimeisseli ja 20 ruuvia. Kokoamiseen tarvitaan pora, poranterä ja ruuvimeisseli.
    • Tämä 5-osainen BDSM-risti toimitetaan litteänä ja taitettuna, jotta se saapuu huomaamattomasti kotiisi. Kun olet avannut laatikon, voit koota jokaisen osan haluamallesi korkeudelle ja leveydelle. Näin voit säätää sen täydellisesti ja anatomisesti kumppanisi pituuden sekä käsivarsien ja jalkojen pituuden mukaan!
    • Huomaa, että BDSM:n tulisi aina olla yhteisymmärrykseen perustuvaa ja että kaikkien osallistujien on noudatettava asianmukaisia turvatoimia loukkaantumisten välttämiseksi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    É um produto de alta qualidade, perfeito para uso privado

    Aprecio especialmente o design que economiza espaço, já que fica rente à parede e pode ser facilmente escondido atrás de um armário ou cortina quando não estiver em uso. A entrega discreta em cinco partes embaladas individualmente facilitou a montagem e o ajuste ao meu tamanho e forma corporal. O conforto desta Cruz de Santo André é impressionante, com almofadas especiais para os braços e o tronco, proporcionando uma experiência agradável. A construção robusta em aço e madeira garante estabilidade e durabilidade, mesmo sob pressão Recomendo vivamente esta Cruz de Santo André. Combina qualidade, conforto e discrição em um design atraente. Um excelente investimento para quem procura uma experiência personalizável e de alta qualidade.

      Arviointi 

      Mi cruz de San Andrés: un éxito total

      ¡Estoy encantado con mi nueva cruz de San Andrés! Es de alta calidad y se instala discretamente en la pared. Me encanta su diseño compacto y la comodidad que ofrece. ¡Muy recomendable para vivir tus fantasías de forma segura!

        Arviointi 

        Thrilled with my new St. Andrew's Cross - Quality and Discretion

        I am absolutely thrilled with my recently purchased St. Andrew's Cross. It is a high-quality product, perfect for private use, and discreetly mounts to the wall.

        I particularly appreciate the space-saving design of the cross. It lays flat against the wall and can easily be hidden behind a cabinet or curtain when not in use. The discreet delivery in five flat-packed individual parts was also a plus, as it allowed for easy mounting and adjusting to my body size and shape. The personalized setup I was able to create was a genuine highlight!

        The comfort of this St. Andrew's Cross is impressive. The specially padded pads for arms and upper body ensure a pleasant experience, even during extended use. The sturdy construction of steel and wood guarantees stability and durability, even under heavy strain.

        The numerous attachment points offer versatile options for attaching accessories such as ropes, handcuffs, ankle cuffs, and much more. This St. Andrew's Cross meets all my expectations and allows me to explore my fantasies in a comfortable and safe environment.

        Overall, I highly recommend this St. Andrew's Cross. It combines quality, comfort, and discretion in an appealing design. An excellent investment for those seeking a high-quality and customizable experience.

          Arviointi 

          Hochwertiges Spielgerät

          Für die devote Sklavin bzw. den devoten Sklaven gibt es keinen besseren Platz, als am Andreaskreuz fixiert zu werden. Die Zugänglichkeit bietet der dominanten Person alle Optionen, seine Dominanz durch die Stimulation der erogenen Bereiche oder das Füllen der Öffnungen der devoten Person auszuleben.

            Arviointi 

            You won’t regret it

            Easy to assemble. Very good quality. Definitely worth the price.

            • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
            Arviointi 

            Ottimo prodotto

            Mi è arrivato da circa una settimana e per ora sono soddisfatta. MEO è una garanzia

            • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            BDSM risti seinäasennukseen

            BDSM risti seinäasennukseen

            BDSM-ristimme on kodin Pyhän Andreaksen risti, joka voidaan kiinnittää huomaamattomasti seinään. BDSM-ristiä käytetään BDSM-istunnoissa, joissa kumppani sidotaan BDSM-ristiin. Kun kumppani on sidottu, häneen voidaan kohdistaa erilaisia aistiärsykkeitä tai Impact Play, mieltymystesi mukaan.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: