Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasvibraattori - kosketukseton orgasmi

Anatomisen muotonsa ansiosta se asettuu täydellisesti miehen vartaloa vasten ja stimuloi miehen G-pistettä, eturauhasta, voimakkaalla värähtelyllä.

Lisätietoja

1178/00

59,90 €


-65%

20,97 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Anatomisen muotonsa ansiosta se sopii täydellisesti miehen vartaloon ja stimuloi miehen G-pistettä, eturauhasta, voimakkaalla värähtelyllä.

     

    Anatomisesti täydellisen muotoinen anaalidildo työnnetään peräaukkoon ja stimuloi siellä olevaa eturauhasta värähtelyillä, olipa kyse sitten sooloseksistä tai leikistä kumppanin kanssa. Samalla se painaa myös välilihaa, peräaukon ja kivesten välistä kohtaa, joka on ylimääräinen, erittäin erogeeninen kohta miehille.

     

    Eturauhastimulaattorit on muotoiltu erityisesti eturauhasen ja P-pisteen stimuloimiseksi P-piste on "miehen G-piste", joka sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon suuaukon takana ja tuottaa anaaliorgasmin, kun sitä stimuloidaan eturauhastimulaattorillamme. Jopa "hands-free-orgasmit" ovat mahdollisia.

     

    Stimulaattori vakuuttaa ainutlaatuisella muodollaan, joka stimuloi eturauhasta voimakkaasti. Erityisen pintansa ansiosta stimulaattorimme on erittäin helppo asettaa paikalleen.

     

    Vaikutuksen tehostamiseksi ja entistä voimakkaampien orgasmien saavuttamiseksi suosittelemme liukuvoidettamme RUSHTIME, joka vaikuttaa suoraan eturauhaseen.

     

    Helpompaan tunkeutumiseen sopivat Aquameo (vesipohjainen) tai Alpha Male (vesipohjainen plus peräaukkoa rentouttavat uutteet) liukuvoiteemme. Hygieeninen puhdistus onnistuu parhaiten lämpimällä vedellä ja Toy Cleaner VERYCLEAN-puhdistusaineellamme.

     

    Lisätietoja:

     

    • Materiaali: ABS ja korkealaatuinen silikoni, jossa on samettisen pehmeä pinta, ei sisällä ftalaatteja
    • Mitat: Sisään työnnettävä pituus n. 12 cm, halkaisija 15 mm - max. 32 mm.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Le plug anal est fort !

    Le plug anal est fort ! Ce n'est pas le seul jouet que j'ai mais je le préfère. Le prix est super. Si vous n'avez pas connu des massages de l'anal , vous serez pour une surprise. Vraiment un régal !

    • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Prostata Vibrator

    Die Verarbeitung ist äußerst hochwertig und auch die Größe des Vibrators passt mir sehr gut. Das Material ist sehr angenehm, samtweich und die Form ist absolut anatomisch. Einen Orgasmus erreicht man(n) quasi auf Knopfdruck.

    • 1 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Eturauhasvibraattori - kosketukseton orgasmi

    Eturauhasvibraattori - kosketukseton orgasmi

    Anatomisen muotonsa ansiosta se asettuu täydellisesti miehen vartaloa vasten ja stimuloi miehen G-pistettä, eturauhasta, voimakkaalla värähtelyllä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: