Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Anal Stretching Extreme - butt plug anaalin venyttämiseen

Pidätkö äärimmäisestä anaali-venyttelystä? Sitten nämä suuret, erikoismuotoillut pepputulpat kolmessa koossa (135 mm - 195 mm ø) ovat juuri oikea valinta sinulle! Ne on varustettu erityisellä pinnalla, joka takaa, että voiteluaine pysyy niissä erittäin pitkään butt plug pysyvät kiinni pyllyssä. Niissä on myös raskas paino ja leveä pohja, joten voit ratsastaa niillä pitkään.

Lisätietoja

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Pidätkö äärimmäisestä anaali-venyttelystä? Sitten nämä suuret, erikoismuotoillut pepputulpat kolmessa koossa ovat juuri oikea valinta sinulle! Ne on varustettu erityisellä pinnalla, joka takaa, että voiteluaine pysyy kiinni butt plug erittäin pitkään. Plus raskas paino ja leveä pohja, joten voit ratsastaa sillä pitkään. Täydellinen pysyvään anaali-venyttelyyn miehille. Muuten, mallimme tykkää todella isosta ja valitsi todella ison butt plug, koko XL.

     

    Mikä tässä butt plug on niin erikoista pysyvään anaalin laajentamiseen?

     

    Täysin vakuuttava muoto ja juuri oikeat mitat, jotka takaavat peräaukon kestävän ja selvästi näkyvän venytyksen. Lisäksi vakuuttava materiaali, joka on riittävän vakaa ja samalla joustava, jotta butt plug tuntuu juuri oikeissa paikoissa. Meidän butt plug täyttää sinut täysin ja takaa maksimaalisen tyytyväisyyden. Ne ovat suuria ja painavia ja pysyvät siksi vakaasti maassa, kun ratsastat niillä. Nämä peppupistokkeet ovat siksi ihanteellisia harjoitteluun ja venyttelyyn. Pintarakenne takaa, että käytetty voiteluaine tarttuu paremmin butt plug ja voit nauttia nautinnosta pitkään ilman taukoja.

     

    Mitä voiteluainetta minun pitäisi käyttää tähän suureen peräaukkotulppaan äärimmäiseen peräaukon venyttelyyn?

     

    Suosittelemme MANCUNT-hybridivoiteluainetta näille pepputulpille. Tämä geeli yhdistää kahden maailman edut: Se liukuu kuin silikoni ja huuhtoutuu pois yhtä helposti kuin vesi. MANCUNT tekee näiden suurten pepputulppien käytöstä henkeäsalpaavan nautinnon. Levitä riittävästi liukuvoidetta butt plug ja työnnä hieman peräaukkoon "Lube Shooter" -laitteellamme. Suosittelemme myös Extremeo Spray -suihkeemme käyttöä. Tämä suihke on täydellinen valinta sekä anaaliseksiä aloittelevalle että kokeneelle extreme-anaalin venyttelyn ystävälle. Extremeo-suihkeen erityisvaikutus edistää helpompaa tunkeutumista ja johtaa siten rentoon ja intohimoiseen nautintoon. Suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, mutta vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa saavuttamaan hillitöntä hauskanpitoa näiden isojen pepputulppien kanssa.

     

    Tärkeitä vinkkejä ison anaalitulpan käyttöön ja puhdistukseen extreme-anaalivenysajoa varten:

     

    Tämä butt plug on valmistettu korkealaatuisesta, ftalaatittomasta vinyylistä. Materiaali on joustavaa ja liukasta. Loistavan pintarakenteen ansiosta voiteluaine pysyy erityisen pitkään. Lisäksi käyttämämme materiaali on erittäin vakaata, joten butt plug kestää pitkään. Ennen kuin käytät butt plug, sinun on kuitenkin puhdistettava se huolellisesti. Lämmin vesi ja mieto saippua yleensä riittävät. Voit puhdistaa sen perusteellisesti suihkeellamme VERYCLEAN. Puhdistus käytön jälkeen on tietenkin erityisen tärkeää. Voit myös itse käyttää anaalihuuhtelua puhdistaaksesi suolen ennen anaalitulpan käyttöä. Myymälämme kategoriasta "Anaalihuuhtelut" löydät laajan valikoiman.

     

    Mitä sinun tulisi pitää mielessäsi peräaukon venyttämisessä?

     

    Peräaukko on hyvin herkkä aukko. Se on vähemmän venyvä kuin sukupuolielimet, ja siksi sitä on käsiteltävä huolellisesti ja varovaisesti.

     

    Peräaukon venyttelyssä kannattaa välttää seuraavia virheitä:

     

    Älä käytä voimaa peräaukon sulkijalihaksen venyttämisessä! Jos sulkijalihas ei ole rento, tunkeutuminen on tuskin mahdollista. Jos toimit liian kovakouraisesti, voit vahingoittaa sulkijalihasta ja suolen limakalvoa vakavasti. Siksi: Käytä aina runsaasti MANCUNT-liukuvoidetta ja venytä hitaasti!

     

    Käytä vain seksileluja! Jos makuuhuoneessa ei ole sopivaa anaaliseksilelua, on houkuttelevaa käyttää muita esineitä. Me MEO:ssa neuvomme tätä vastaan, koska nämä esineet lisäävät loukkaantumis- ja infektioriskiä. On myös hyvä syy, miksi markkinoilla on monia anaalileluja - niissä on leveä jalka, niin sanottu stopper. Muiden esineiden ja lelujen kanssa on olemassa vaara, että ne katoavat peräaukkoon.

     

    Anaalin laajentaminen on uskomattoman jännittävä seksikäytäntö. Valmistelu vaatii huolellisuutta, ja venytyksen aikana on oltava riittävän varovainen, ettei sulkijalihasta venytetä liikaa. Me MEO:lla, anaalin venyttelyn verkkokaupassa, kehotamme sinua lähestymään anaalin venyttelyn aihetta varovasti ja herkästi - on aina hauskaa löytää jotain uutta anaalin venyttelyn saralla eikä olla kokeiltu kaikkea heti ensimmäisellä kerralla. Etene hitaasti ja varovasti - sitten tulet rakastamaan anaalin laajentamista pepputulpillamme!

     

    Lisätietoja:

     

    • Erittäin suuri anaalin venytys butt plug kolmessa koossa pysyvään anaalin venytykseen
    • Täydellinen pysyvään anaali-venytykseen miehille.
    • Erittäin raskas, jossa on leveä pohja
    • Poikkeuksellinen muotoilu intensiivistä nautintoa varten!
    • Suurella jalalla, joka mahdollistaa käsittömän työnnön
    • Käytä vain vesiliukoisten liukuvoiteiden (esim. Aquameo) tai hybridiliukuvoiteidemme (Mancunt tai Formula X) kanssa
    • Materiaali: Nämä pepputulpat on valmistettu korkealaatuisesta vinyylistä, joka ei sisällä ftalaatteja.
    • Hoito-ohjeet: Pese ennen ja jälkeen jokaisen käyttökerran ja puhdista hygieenisesti VERYCLEAN -suihkeella.
    • butt plug säilytä erillään äläkä yhdessä muiden silikonisten seksilelujen kanssa.
    • Maksimaalinen anaalin venytys tai pysyvä anaalin venytys ja myös anaalin venytys miehille voi olla hauskaa. Haluatko sinäkin venyttää peräaukkoasi anaalvenytyksen avulla? Silloin sinun kannattaa hankkia itsellesi erityinen anaalipistoke anaalin venyttämiseen, anaalipistoke XL tai butt plug XXL. MEO on erikoistunut kuuluisaan anaalin venytysrenkaaseen, suurimpaan anaalin venytystulppaan ja erityisesti aiheeseen "anaalin venytys mies". Tarjoamme anaali-venyttimiä monissa malleissa ja väreissä, jotka eroavat selvästi muista tuotteista anaali-venyttelyyn tai äärimmäiseen anaali-venyttelyyn. Niissä yhdistyvät monet edut, joita et löydä muista anaalileluista. Anaalin laajentaminen ja äärimmäinen anaalin venytys vaativat oikean tuotteen, kuten tämän erityisen, erittäin suuren anaalitulpan maksimaaliseen anaalin venytykseen.
    • Medium: 180 mm x 135 mm ø, Large 220 mm x 165 mm ø, X-Large 260 mm x 195 mm ø.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Endlich: Weit geöffnet wie niemals zuvor

    Der Extrem Butt Plug war wirklich enorm und ich zweifelte, ob dieser komplett eingeführt werden kann. Es war eine gewaltige Herausforderung! Man braucht sehr viel Zeit dafür. In 3 Min. ist das nicht möglich, außer ich führe es bei einer Kuh ein. Es ist herrlich, wie mit jedem Zentimeter man dem Ziel der extremen Analdehnung näher kommt, manchmal zwischendurch verzweifelt. DURCHHALTEN, nicht aufgeben. Dehnen, Pause, dehnen, Pause, weiter dehnen….. Dafür brauchte ich ein paar Tage je 3-6 mal am Tag zu je 15 bis 30 min und war noch lange nicht am Ziel. Aber welch glücklich-geiles Gefühl überkam mich, als er endlich in seiner endgültigen Position landete, aber auch nur kurz, weil es für einen Augenblick etwas schmerzhaft war. Nach drei weiteren Versuchen blieb er dann endgültig in mir. Fazit: Meinen Butt Plug gebe ich nicht mehr her!

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Bonne surprise

    Dès livré, pas pu m'empêcher de le chevaucher .tout y est passé...bonne sensation .pas pour les novices.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great hole wrecker/trainer

    Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt is used to the width, pull it out and push it in over and over - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!)

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Un vero vincitore!!!

    Un vero vincitore!!! È fantastico quando ci si siede sopra

      Arviointi 

      I can strongly recommend the butt plug

      I bought all 4 butt plugs from this line and I am highly satisfied. They have a heavy weight and a wide base so you can ride them perfectly. But the real highlight is the material (not too hard and not too soft) and the special surface on which the lubricant stays for a long time and does not dry out. I can strongly recommend the butt plug. Maybe not suitable for beginners, but there are three sizes to choose from.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anal Stretching Extreme - butt plug anaalin venyttämiseen

      Anal Stretching Extreme - butt plug anaalin venyttämiseen

      Pidätkö äärimmäisestä anaali-venyttelystä? Sitten nämä suuret, erikoismuotoillut pepputulpat kolmessa koossa (135 mm - 195 mm ø) ovat juuri oikea valinta sinulle! Ne on varustettu erityisellä pinnalla, joka takaa, että voiteluaine pysyy niissä erittäin pitkään butt plug pysyvät kiinni pyllyssä. Niissä on myös raskas paino ja leveä pohja, joten voit ratsastaa niillä pitkään.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: