Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

Violet Wand - Tohtori Sado BDSM - Täydellinen sarja

Electrosex korkeimmalla tasolla! The Violet Wand on valmistettu lasista, ja sitä käytetään BDSM:ssä korkeataajuisten vaihtovirtojen antamiseen erittäin suurella jännitteellä ja pienellä ampeerivirralla pitämällä laitetta lähellä kehoa. Tohtori Sadon täydellinen setti seksuaaliseen sähköstimulaatioon sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi heti alkuun ja tutustuaksesi

Lisätietoja

3328/00

349,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Electrosex korkeimmalla tasolla! Violet Wand on valmistettu lasista, ja sitä käytetään BDSM:ssä antamaan korkeataajuisia vaihtovirtoja, joissa on erittäin korkea jännite ja alhainen ampeeriluku pitämällä laitetta lähellä kehoa. Tohtori Sadon täydellinen setti seksuaaliseen sähköstimulaatioon sisältää kaiken tarvittavan, jotta pääset heti alkuun ja voit tutustua sähköstimulaation ihmeelliseen maailmaan!

    Tämä seksuaalisen sähköstimulaation maaginen sauva, niin sanottu Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä hehkuvasta lasisesta kiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä pistelyltä tai ikävältä pistelyltä. Näin voit kokea stimulaatiota lempeästä kivuliaaseen yhdistettynä vaikuttaviin ja ehkä jopa pelottaviin visuaalisiin efekteihin.

    Violet Wands on tunnettu BDSM-yhteisössä seksuaalisen sähköstimulaation välineenä 1990-luvulta lähtien. Violet Wand tuottaa kevyitä sähköshokkeja, kun sitä pidetään lähellä kehoa, ja tarjoaa henkeäsalpaavia tuntemuksia, kun se koskettaa kehoa. Vaikutus tuntuu kuitenkin vain, jos elektrodin ja kehon välillä on pieni etäisyys. Violet Wand muuntaa normaalin sähkövirran vaarattomaksi matalan ampeerin virraksi!

    Kohokohdat:

    • Laaja käyttöalue: Tämä täydellinen setti sisältää erilaisia lisävarusteita, mukaan lukien tietysti Violet Wand ja itse kaapeli, 5 erilaista lasielektrodia, a floggerbodylight Adapter Pad ja kaksi johtavaa stimulaatiolaitetta, jotka ovat erityisen suosittuja BDSM-yhteisössä: niin sanottu Wartenberg Wheel ja Double Pinwheel.
    • Sähköistä BDSM-istuntojasi: kaiken tämän valikoiman avulla löydät juuri sen, mistä olet aina unelmoinut, pehmeästä kovaan!
    • Pulssimainen violetti valo: Leiki pimeässä ja nauti vaikuttavista ja ehkä jopa pelottavista violetin valon välähdyksistä, joita lasielektrodien neonargon tuottaa!


    Sähköistä kaikki aistisi ja vie seuraava sähköseksiseikkailusi aivan uudelle tasolle tämän Violet Wand avulla! Tämä Dr Sadon kattava setti sisältää kaiken, mitä tarvitset kokeillaksesi tämäntyyppistä kehittynyttä seksuaalista sähköstimulaatiota - olitpa sitten aloittelija tai kokenut sähköseksin ammattilainen!

    Toisin kuin monet muut sähköstimulaatiotuotteet, jotka vaativat stimulaatiovirtalaitteen, jossa on kaapeli, tämä Dr Sadon setti vaatii vain itse elektrodisauvan (ns. Violet Wand), koska sitä voidaan käyttää monien lisälaitteiden kanssa! Nauti eroottisten tuntemusten moninaisuudesta, joita jokainen yksittäinen lisälaite tarjoaa sinulle. Toinen etu on, että kaikkia lasielektrodeja voidaan käyttää sekä vyötärölinjan alapuolella että yläpuolella (ellei se ole lääketieteellisistä syistä mahdotonta). Kukin lasikiinnikkeistä johtaa matalan ampeerin korkeajännitetaajuutta siten, että ne muuttavat turvallisesti tavallisen kotitalousvirran. Lasiin vangittu argonkaasu muuttuu violetiksi, joten sen voi nähdä pimeässä, ja se särisee joutuessaan kosketuksiin ihon kanssa!

    Tämä ihana Violet Wand voidaan liittää virtalähteeseen, ja sen mukana toimitetaan 5 yhteensopivaa elektrodikiinnikettä: ns, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube ja Tongue Tube. Tee sormistasi sähköjohtimia Bodylight Wand Adapter -tyynyn avulla ja sähköistä kumppanisi jokaisella kosketuksella! Tai tehosta ruoskaniskuja Extreme Twilight Floggerilla! Sähköä johtavien ruoskan hihnojen ansiosta kumppanisi näkee jokaisen kipinän ja tuntee jokaisen iskun voimakkaammin kuin koskaan ennen. Nauti kahdesta sensaatiomaisesta välineestä, Wartenbergin pyörästä ja kaksoissormipinopyörästä, joita voidaan käyttää erikseen aistien kiihottamiseksi tai hukuttamiseksi, tai tule itse aktiiviseksi sähkönjohtimeksi käyttäessäsi Bodylight Wand Adapter tyynyä.

    Violet Wand täydellisessä setissä Dr Sadolta on seuraavat osat:

    • Violetti sauva: Dr Sadon muotoilu ei ole ainoastaan kevyt ja kompakti, vaan siinä on myös säädettävä tehonsäädin, jonka avulla voit säätää voimakkuutta hyvin alhaisesta hyvin voimakkaaseen. Tämä tekee Violet Wand -sovelluksestamme hyvän valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia monenlaisista BDSM-mahdollisuuksista.
    • Bodylight-sauvasovitin: Tämä sovitin muuttaa kehosi käytännössä generaattoriksi! Kytke vain sovitin Violet Wand ja aseta tyyny vartalollesi laittamalla se vyön alle, rintaliiveihin tai alusvaatteisiin. Joka kerta, kun ihosi koskettaa kumppanisi ihoa, luodaan eroottinen sähköstimulaation kaari, jonka molemmat voivat tuntea!
    • The Extreme Twilight Flogger: Joka kerta, kun.. flogger koskettaa ihoa, se lähettää sähköiskuja kumppanillesi. Hauraat lasiset lisävarusteet rikkoutuvat helposti ja niitä on vaikea kuljettaa, mutta tämä flogger voidaan helposti pakata matkalaukkuun vahingoittumatta matkalla! Käytetty materiaali johtaa sähköä täydellisesti, joten jokainen yksittäinen piiskahihna on ladattu sähköllä. Kumppanisi tuntee lukuisia sähköiskuja piiskaussession aikana.
    • Wartenbergin pyörä: Sitä käytettiin alun perin hermojen reaktion testaamiseen. Tämä äskettäin tulkittu väline lisää herkkyyttä BDSM:n aikana ja herättää kaikki eroottiset aistit! 20 pientä neulaa, jotka rullaavat ihon yli, saavat hänet huutamaan nautinnosta ja kiemurtelemaan ekstaasissa. Vaikka tämä lisävaruste näyttää ilkeältä, se ei aiheuta vammoja, ellet tahallasi paina paljon Wartenbergin pyörää. Käytä Bodylight Wand Adapter tyynyä ja lisää istuntoon toinen ulottuvuus sadomasokistista jännitystä!
    • Double Finger Pinwheel: Tämä kannettava rengas koostuu kahdesta Wartenbergin pyörästä. Aja tätä stimuloivaa laitetta kumppanisi iholla ja kiusaa hänen aistejaan pienillä nautinnon pistoilla!
    • Mushroom Putki: Silitä sienielektrodia varovasti kumppanisi ihoa pitkin erityisen intensiivistä stimulaatiota varten. Leveä, pyöreä pää tarjoaa lempeän, kutittelevan tunteen.
    • Kammiputki: Alun perin päänahan stimuloimiseen käytettyä kammamaista lisävarustetta voidaan käyttää vartalolla levittämään virtaa tasaisesti kumppanin hyväilemiseksi ja stimuloimiseksi.
    • Kieliputki: Päässä oleva kapeneva elektrodipallo näyttää kieleltä tai käärmeen päältä, ja se sopii erinomaisesti rakoihin tai alueille, joissa on käyriä tai kulma.
    • Kuulakärkiputki: Tämä kaareva elektrodiputki, jonka kärjessä on pallokärki, ohjaa stimulaation pieneen, tiettyyn kohtaan, jolloin saadaan keskittynyt kipinä, joka tuntuu kuumalta, terävältä pistolta.
    • Haravaputki: Tämä elektrodi jakaa virran tasaisesti suuremmalle alueelle, ja sitä voidaan käyttää hemmotteluun ja rankaisemiseen.


    Lisätietoja:

    • Violet Wand "Twilight" Dr Sadolta, 10-osainen setti
    • Violetti sauvaelektrodi
    • Väri: Musta, metalli
    • Jännite: US 110v virtajohto, lähtöteho 10W, min/max 110V/220V, 50-60HZ, lähtövirta min/max 2.5w,0.4A/5w,0.5A
    • Hoito ja puhdistus: Noudata kaikkia ohjeita ja turvatoimia. Käytä puhdistukseen isopropyylialkoholia (vähintään 75 %). Anna alkoholin kuivua ja haihtua kokonaan ennen käyttöä. Ole varovainen, kun asetat ja poistat lasielektrodit; jos tanko, johon on asetettu elektrodit, putoaa, lasi voi rikkoutua ja jäädä kiinni tankoon.
    • TURVALLISUUS: Violet Wands -sauvan käyttö sydämentahdistimen, insuliinipumpun tai muun sähkökäyttöisen implantin käyttäjillä voi olla erittäin vaarallista. Henkilöt, joilla on minkäänlaisia sydänsairauksia tai hermovaurioita, eivät saa missään tapauksessa käyttää Violet Wand. BDSM-käsitteen "Safe, Sane, Consensual" (turvallinen, tervejärkinen, yhteisymmärrykseen perustuva) yhteydessä kaulan yläpuolella tapahtuva käyttö hylätään kirjallisuudessa yleisesti. Kehon sisällä käytettäessä on olemassa huomattava riski, että käytetty lasisondi rikkoutuu.
    • Materiaalit: ABS-muovi, lasi, silikoni, metalli, kumi, nikkelitön alumiini, ruostumaton teräs.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Violet Wand - Tohtori Sado BDSM - Täydellinen sarja

    Violet Wand - Tohtori Sado BDSM - Täydellinen sarja

    Electrosex korkeimmalla tasolla! The Violet Wand on valmistettu lasista, ja sitä käytetään BDSM:ssä korkeataajuisten vaihtovirtojen antamiseen erittäin suurella jännitteellä ja pienellä ampeerivirralla pitämällä laitetta lähellä kehoa. Tohtori Sadon täydellinen setti seksuaaliseen sähköstimulaatioon sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi heti alkuun ja tutustuaksesi

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: