Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

ABox™ MK 2 - Sähköstimulaatiolaite "Audio" alkaen osoitteesta E-Stim Systems

MEO esittelee ylpeänä ABox Mk2:n, joka on päivitys alkuperäiseen ABoxiin, joka on peräisin E-Stim Systems. ABox™ Mk2 on kompaktimpi, kevyempi ja tehokkaampi, ja siinä on erittäin herkkä mikrofoni. ABox™ Mk2 on ainutlaatuinen, äänellä toimiva sähköstimulaatiolaite, joka tuo uuden, jännittävän maun nykyiseen elektroseksikokemukseesi.

Lisätietoja

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe vertaansa vailla oleva stimulaatiotyyppi ABox Mk2: n kanssa E-Stim Systems - jossa ääni tai musiikki laukaisee ja ohjaa sähköstimulaatiota!

    MEO esittelee ylpeänä ABox Mk2:n, joka on päivitys alkuperäisestä ABoxista alkaen E-Stim Systems. ABox™ Mk2 on kompaktimpi, kevyempi ja tehokkaampi ja siinä on erittäin herkkä mikrofoni. ABox™ Mk2 on ainutlaatuinen, äänellä toimiva sähköstimulaatiolaite, joka tuo uuden, jännittävän maun nykyiseen elektroseksikokemukseesi.

    Sähköstimulaatiosta on tulossa yhä enemmän valtavirtaa, mutta on yhä ihmisiä, jotka etsivät jotain ainutlaatuista ja uutta. Uusi ABox Mk2 alkaen E-Stim Systems tarjoaa enemmän kuin olisit voinut kuvitellakaan.

    E-Stim Systemsin ABox™ MK2 -elektrostimulaatiolaitteen tärkeimmät ominaisuudet:

    • Optimoitu muotoilu: ABox™ MK2 on kompakti ja kevyt, mikä tekee siitä entistäkin käytännöllisemmän ja käyttäjäystävällisemmän. Parannettu teho ja herkkyys tuovat eroottiseen sähköstimulaatioon uudenlaisen intensiteetin ja herkkyyden.
    • Audio-ohjattu stimulaatio: ABox™ Mk2:ta voidaan ohjata akustisesti, ja se muuntaa sisäänrakennetun mikrofonin tai ulkoisen lähteen (esim. MP3-soittimen) äänitulon dynaamiseksi sähköstimulaatiosignaaliksi. Tämä ainutlaatuinen toiminto mahdollistaa stimulaation voimakkuuden ja rytmin ohjaamisen suoraan oman äänesi vivahteilla, isännän tai dominaattorin äänellä tai musiikin kautta.
    • Visuaalinen tulotason ilmaisin: Erinomainen ominaisuus on LED-tulotason ilmaisin, joka antaa välitöntä palautetta äänitulosta. Tämä visuaalinen apuväline parantaa stimulaation hallintaa, koska se reagoi audiotasoon reaaliaikaisesti.
    • Ihanteellinen, jos olet yksin: Stereotulotoiminnon ansiosta soolokäyttäjät voivat valita suosikki sähköstimulaatioääniraitojaan luodakseen yksilöllisen aistikokemuksen. MEO tarjoaa verkkosivuillaan myös valikoiman ääniraitoja, jotka on suunniteltu erityisesti ABox™ Mk2:n kanssa käytettäväksi.
    • Täydellinen paketti: ABox™ Mk2 toimitetaan räätälöidyssä kantolaukussa, joka sisältää itseliimautuvat geelityynyt, pariston, audiolinkkikaapelin ja pikaoppaan. Yksityiskohtainen käyttöopas on myös saatavilla verkossa.


    Päästä ABox™ Mk2:n teho valloilleen: Oma tai jonkun toisen ääni määrittää sähköstimulaation voimakkuuden.

    ABox™ Mk2 on enemmän kuin pelkkä sähköstimulaatiolaite, se on ainutlaatuinen laite, jossa yhdistyvät ääni ja eroottinen stimulaatio. Olipa kyseessä yksin tai kumppanin kanssa, ABox Mk2 tuo istuntoihin uuden ulottuvuuden luovuutta ja hallintaa, mikä tekee jokaisesta kokemuksesta ainutlaatuisen.

    ABox Mk2 on ainutlaatuinen sähköstimulaatiolaite, joka on suunniteltu erityisesti eroottiseen, ääniohjattuun sähköstimulaatioon. ABox MK2 alkaen E-Stim Systems ei laukaise ainoastaan ääni, vaan sitä myös ohjataan äänellä. Sisäänmenosignaali, joko sisäänrakennetusta mikrofonista tai liitetystä äänilähteestä, kuten MP3-soittimesta, muunnetaan voimakkaaksi mutta hallittavaksi sähköstimulaatiosignaaliksi. Tämä tarkoittaa, että eroottista sähköstimulaatiota voidaan ohjata pelkästään äänenvoimakkuudella ja äänellä tai äänilähteellä.

    Turvallisuus ja laatu:

    Sitoutumisensa mukaisesti E-Stim Systems sitoutumista turvallisuuteen ja laatuun, ABox™ Mk2 on suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sähköstimulaatiolaite on EU:n ja Ison-Britannian viimeisimpien turvallisuusstandardien mukainen, siinä on CE-merkintä ja sillä on elinikäinen takuu.

    Lisätietoja:

    • ABox™ MK2 alkaen E-Stim Systems
    • Toimitetaan erityisessä kantolaukussa, jossa on itseliimautuvat geelityynyt, akku, äänilinkkikaapeli ja pikaopas. Yksityiskohtaiset käyttöohjeet ovat saatavilla verkossa.
    • Kanavat/lähdöt: Yksikanavainen, tavallisen 3,5 mm:n monojakkiliitännän kautta.
    • Sisääntulo: Yksi 3,5 mm:n stereoliitin.
    • Tuloimpedanssi: 33K Ohm
    • Tulon herkkyys: 500 mV, 200-6000 Hz
    • Näyttö: 5 kirkasta LEDiä osoittaa tulotason ja virran.
    • Toimintatilat: 2 - sisäinen käyttö (mikrofoni), ulkoinen käyttö (line-in)
    • Hallintalaitteet: Liukukytkin päälle- ja poiskytkemistä ja tulon valintaa varten. Kiertonupit
    • Mikrofonin herkkyyttä ja lähtötasoa.
    • Lähtöaaltomuoto: Virtapiirillinen, pulssimainen vaihtovirta.
    • Virtalähde: Mukana toimitetaan tavallinen 9 voltin alkaliparisto (PP3).
    • Pariston kesto: Riippuu käytöstä, mutta arviolta noin 8 tuntia.
    • Mukana toimitettavat lisävarusteet: 1 x 3,5 mm-2 mm TENS-lähtökaapeli, 1 x 3,5 mm-3,5 mm stereolinkkiäänikaapeli, 4 itsekiinnittyvää geelityynyä, 1 x 9 voltin PP3-paristo, 1 x räätälöity kantolaukku, 1 x pikaopas.
    • Mitat: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan uusimpien turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Integroidut turvatoiminnot, kuten virranrajoitus.
    • CE- ja UKCA-merkintä.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka ovat peräisin E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Arviointi 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Arviointi 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Kirjoita oma arvostelusi

          ABox™ MK 2 - Sähköstimulaatiolaite "Audio" alkaen osoitteesta E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Sähköstimulaatiolaite "Audio" alkaen osoitteesta E-Stim Systems

          MEO esittelee ylpeänä ABox Mk2:n, joka on päivitys alkuperäiseen ABoxiin, joka on peräisin E-Stim Systems. ABox™ Mk2 on kompaktimpi, kevyempi ja tehokkaampi, ja siinä on erittäin herkkä mikrofoni. ABox™ Mk2 on ainutlaatuinen, äänellä toimiva sähköstimulaatiolaite, joka tuo uuden, jännittävän maun nykyiseen elektroseksikokemukseesi.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: