Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

E-Stim Remote System alkaen E-Stim Systems: Kauko-ohjattu sähköstimulaatio

Uusi Tarjous
  • E-Stim Remote System alkaen E-Stim Systems: Kauko-ohjattu sähköstimulaatio

Koe BDSM-istunnon jännitys BDSM-istunnon kanssa E-Stim Remote System osoitteesta E-Stim Systemsjoka antaa sinulle edistyneen kauko-ohjatun sähköstimulaation tai täydellisen sähköseksin. Tämän järjestelmän vaikuttava kantama on jopa 100 metriä, ja se mahdollistaa dynaamisen ja nopean hallinnan etäältä - täydellinen tapa tutkia dominointia ja alistumista entistä syvemmin.

Lisätietoja

3761/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe BDSM-istunnon jännitys BDSM-istunnon kanssa E-Stim Remote System osoitteesta E-Stim Systemsjoka tarjoaa sinulle edistyneen kauko-ohjatun sähköstimulaation tai täydellisen sähköseksin. Tämän järjestelmän vaikuttava kantama on jopa 100 metriä, ja se mahdollistaa dynaamisen ja nopean hallinnan etäältä - täydellinen tapa tutkia dominointia ja alistumista entistä syvemmin. The E-Stim Remote System of E-Stim Systems on 10 erilaista tilaa, mukaan lukien liiketunnistus- ja äänitilat, jotka lisäävät hallintaa BDSM-skenaarioissa. The E-Stim Remote System on suunniteltu huomaamatonta ja mukautettavaa stimulaatiota varten, ja se sopii sekä sinkuille että pariskunnille. Meidän E-Stim Remote System on ominaista kompakti muotoilu ja yksilöllisesti säädettävät tehotasot. Tämä järjestelmä ei ainoastaan paranna sähköstimulaatiokokemusta, vaan myös yhdistää useita laitteita monimutkaisia ja sähköistäviä BDSM-asetelmia varten.

    E-Stim Remote Systemuusin lisäys E-Stim Systems Tuotesarjaan, on merkittävä parannus alkuperäiseen "Series 1 Remote" -kaukosäätimeen verrattuna. Yhdistämällä enemmän tehoa, valvontaa ja innovatiivisia tiloja tämä järjestelmä on ihanteellinen valinta parantamaan sähköstimulaatiota BDSM-kontekstissa.

    E-Stim Systemsin E-Stim Remote -järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet:

    • Edistykselliset kauko-ohjaustoiminnot: Digitaalisesti koodattu radio-ohjausjärjestelmä, jonka kantama on jopa 100 metriä, takaa tehokkaan ja nopean etätoimisen sähköstimulaation.
    • Useita toimintatiloja: Järjestelmässä on 10 erilaista toimintatilaa, mukaan lukien kaksi liikkeentunnistustilaa ja kaksi innovatiivista äänitilaa, jotka tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja sähköstimulaatioon.
    • Intuitiivinen muotoilu ja helppo käyttö: Järjestelmä koostuu erityisesti suunnitellusta käsilähettimestä, jossa on 4 painiketta, ja pienestä, huomaamattomasta vastaanottimesta, jossa on vyökiinnike helppokäyttöisyyttä varten.
    • Mukautettavat tehotasot: Järjestelmä tarjoaa 27 tehotasoa 10 eri tilassa, joista kutakin voidaan säätää seitsemällä tasolla. Näin sähköstimulaation voimakkuutta voidaan säätää tarkasti.
    • Useiden laitteiden yhdistäminen: Järjestelmä on suunniteltu siten, että useita käsilähettimiä ja sähköstimulaatiolaitteita voidaan yhdistää toisiinsa, mikä mahdollistaa monipuoliset kokoonpanot yhdelle tai useammalle henkilölle.
    • Innovatiivinen dynaaminen aaltomuotojärjestelmä: Innovatiivisessa dynaamisessa aaltomuotojärjestelmässä on turvallinen, virtarajoitettu vaihtovirtalähtö (BiPhasic), joka takaa tehokkaan ja turvallisen sähköstimulaation.
    • E-Stim Systemsin elinikäinen takuu: Tällä kaukosäätimellä on elinikäinen takuu E-Stim Systems toimitetaan.


    Suunniteltu monenlaisiin sovelluksiin:

    • Liiketila: Liiketila reagoi pienimpäänkin liikkeeseen ja tarjoaa ainutlaatuisia "rankaisumahdollisuuksia". "FIRE"-painikkeella voidaan deaktivoida liiketunnistin välittömän "toiminta"-vaikutuksen aikaansaamiseksi.
    • Äänitilat: Kaksi uutta äänitilaa ovat niin herkkiä, että ne voidaan laukaista taputtamalla useiden metrien etäisyydeltä, ja ne tarjoavat erilaisia herkkyystasoja ja näyttötiloja eri sovelluksia varten.
    • Harjoitustila: Harjoitustilaa on parannettu, ja siinä on nyt neljä tehotasoa (25 %, 50 %, 75 % ja 100 %), jotka voidaan asettaa yksinkertaisella napin painalluksella.
    • Oppimistila: Oppimistilan avulla ohjausasetuksia voidaan mukauttaa niin, että yksi käsilähetin voi ohjata useita laitteita ja päinvastoin.
    • Enemmän tehoa: Mikroprosessoriohjattu jännitegeneraattori takaa akun tehokkaan käytön ja tehokkaan tehon tuoton erityisesti korkeammilla tasoilla uuden dynaamisen lähtöjärjestelmän ansiosta.


    Turvallisuus ja yhteensopivuus:

    • E-Stim Remote System on tehokas 3,5 mm:n ulostulo, joka on yhteensopiva kaikkien elektrodien kanssa, jotka ovat alkaen E-Stim Systems yhteensopivia.
    • Järjestelmä on suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joten se täyttää viimeisimmät EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusstandardit, ja se on CE-merkitty turvallisen ja luotettavan käytön varmistamiseksi.


    Tekniset tiedot:

    • Kanavat/lähdöt: Radio-ohjattu yksikanavainen 3,5 mm:n monoliittimen kautta.
    • Näyttö: Kirkkaat LEDit ilmaisevat virran, lähdön ja vastaanottimen toiminnan.
    • Toimintatilat: 10 ("Fire", "Continuous", "Pulse", "Exercise", "Training"), 27 tehotasoa ja 7 asetusvaihtoehtoa kussakin toimintatilassa.
    • Käyttöelementit: Virtalähde (päälle/pois, oppimistoiminto), kaukosäädin (ylös, alas, asetus, palo).
    • Lähtötaajuus: Erityisesti kehitetty turvallista ja tehokasta stimulaatiota varten.


    Tämä E-Stim Remote System ei ole mikä tahansa lisävaruste, vaan monipuolinen väline, jolla voi tutustua kauko-ohjatun sähköstimulaation kiehtoviin mahdollisuuksiin BDSM:ssä. Innovatiivinen muotoilu ja lukuisat toiminnot lupaavat ainutlaatuisen ja jännittävän kokemuksen sekä sinkuille että kumppaneille.

    Lisätietoja:

    • E-Stim Remote System from E-Stim Systems: Kauko-ohjattu sähköstimulaatio omaa luokkaansa.
    • Kädessä pidettävät lähettimet: "Up", "Down", "Adjust" ja "Fire".
    • Lähtöaaltomuoto: Kaksivaiheinen, virtarajoitettu, pulssimainen vaihtovirta dynaamisilla aaltomuodoilla.
    • Radiomäärittely: Digitaalisesti koodattu Keyloc 433 MHz
    • Virtalähde: Virtalähde = tavallinen 9 voltin alkaliparisto (PP3), käsilähetin = CR2032-paristo (mukana)
    • Toimituksen sisältö: käsilähetin paristolla, PP3-paristo, 3,5 mm:n 2 mm:n TENS-lähtökaapeli, 4 itseliimautuvaa elektrodityynyä, suojapussi, pikaopas.
    • Mitat: 112mm x 65mm x 41mm, 146g, käsilähetin 33mm x 59mm x 8mm, 17g.
    • Valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan viimeisimpien turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Integroidut turvatoiminnot, kuten virranrajoitus.
    • CE- ja UKCA-merkintä.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Très bon produit

    A utilisé avec toute les prescriptions détaillées facile léger et très complet grande diversité des programmes je l ai adopté et ne pourrait m en passer renforcement massage et réparation

      Arviointi 

      Fantastico, dà dipendenza!

      Dà dipendenza! Da quando lo sto usando non riesco a fare a meno di usarlo ogni giorno. Lo sto usando in solitudine, con gli accessori acquistati a parte (plug anale e lacci per il pene). Esplorando le varie funzioni si scoprono tante, tante sensazioni particolari, indescrivibili. L'orgasmo è assicurato "senza mani", travolgente!

        Arviointi 

        Good Product to Enhance Playtime

        This little machine can pack a punch! E-stimulating my man just about sent him over the edge.

          Kirjoita oma arvostelusi

          E-Stim Remote System alkaen E-Stim Systems: Kauko-ohjattu sähköstimulaatio

          E-Stim Remote System alkaen E-Stim Systems: Kauko-ohjattu sähköstimulaatio

          Koe BDSM-istunnon jännitys BDSM-istunnon kanssa E-Stim Remote System osoitteesta E-Stim Systemsjoka antaa sinulle edistyneen kauko-ohjatun sähköstimulaation tai täydellisen sähköseksin. Tämän järjestelmän vaikuttava kantama on jopa 100 metriä, ja se mahdollistaa dynaamisen ja nopean hallinnan etäältä - täydellinen tapa tutkia dominointia ja alistumista entistä syvemmin.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: