Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

BDSM Estim Vibraattori

  • BDSM Estim Vibraattori

Estim-värähtelijämme on enemmän kuin vain sähköllä toimiva värähtelijä, sillä se tarjoaa paljon muutakin kuin vain pinnallista stimulaatiota. Sähköenergia tunkeutuu syvälle kudoksiin ja lihaksiin luoden tunteen, jota voi kuvailla vain ekstaattiseksi ja henkeäsalpaavaksi! Stimulaation aikana tunnet lihassupistuksia, joita esiintyy yleensä vain voimakkaimman orgasmin aikana!

Lisätietoja

3302/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Estim-täryttimemme on enemmän kuin pelkkä sähköllä varustettu täryttimemme, sillä se tarjoaa paljon muutakin kuin vain pinnallista stimulaatiota. Sähköenergia tunkeutuu syvälle kudoksiin ja lihaksiin luoden tunteen, jota voi kuvailla vain ekstaattiseksi ja henkeäsalpaavaksi! Stimulaation aikana tunnet lihassupistuksia, joita esiintyy yleensä vain voimakkaimman orgasmin aikana!

     

    Nauti henkeäsalpaavasta sähköseksistä tämän tehokkaan Estim-värähtelijän avulla!

     

    Voimakkaat värähtelyt yhdessä voimakkaan sähköstimulaation kanssa tarjoavat uskomattoman nautinnollisia kokemuksia! Käytä tärinää ja sähköstimulaatiota joko erikseen tai yhdessä. Estim-vibraattorin pitkästä kahvasta on aina mukava pitää kiinni ja pyöreässä, pehmeässä päässä on täysin joustava kaula, joka kääntyy 360 astetta, joten löydät aina itsellesi sopivan kulman. Vibraattorin pään muodostava korkealaatuinen, ftalaatiton ja kehoystävällinen silikoni on silkkisen pehmeää. Se toimii täydellisesti kaikkien vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten E-Shock-Luben tai Aquameon kanssa. Pitkän kaapelin ansiosta Estim-vibraattori on aina käden ulottuvilla, eikä sitä tarvitse koskaan ladata tai vaihtaa paristoja!

     

    Kohokohdat: Vibrattori on suunniteltu niin, että se on helppo ja nopea käyttää:

     

    • Tärinä ja E-Stim: Koe tärinä ja sähköinen stimulaatio samanaikaisesti tai itsenäisesti! Valitse 3 nopeuden ja 7 voimakkaan värähtelymallin sekä 5 eri sähköstimulaatiotason välillä!
    • Joustava kaula: Joustava kaula kääntyy 360 astetta, joten voit tunkeutua täydellisessä kulmassa!
    • Ensiluokkainen silikoni: Laadukkaalla, ftalaatittomalla ja kehoystävällisellä silikonilla saat vain parasta kehollesi! Käytä Estim-vibraattoria kuitenkin vain MEO:n vesipohjaisen E-Shock-elektrodigeelin tai Aquameo-voiteluaineen kanssa.
    • Kaapelilla: Paristo ei koskaan tyhjene, sillä tämä langallinen vibraattori tarjoaa sinulle aina täyden tehon heti, kun kytket sen verkkoon!

     

    Enemmän kuin vain klassista tärinää: Saa täysin sähköistettyä!

     

    Tämä sensaatiomainen e-stim-tärytin tarjoaa paljon muutakin kuin vain pinnallista stimulaatiota. Sähkö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja lihaksiin luoden tunteen, jota voi kuvailla vain täysin sähköistäväksi! Stimulaation aikana koet lihassupistuksia, joita normaalisti tapahtuu vain voimakkaan orgasmin aikana! Valitse 3 nopeuden, 7 värähtelymallin ja 5 erilaisen sähköisen stimulaation välillä! Käytä molempia stimulaatiotyyppejä yhdessä tai erikseen saadaksesi erilaisia ainutlaatuisia ja ennennäkemättömiä tuntemuksia! Joustavan, 360 astetta kääntyvän kaulan ansiosta voit stimuloida seksuaalisesti suloisia kohtia mistä tahansa kulmasta! Koska Estim-vibraattori kytketään pistorasiaan, sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia pariston kestosta tai paristoista! Estim-vibraattorin pää on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ja se tuntuu pehmeältä, sileältä ja silkkiseltä. Se on myös ftalaatiton, joten se on turvallinen kehollesi! Käytä Estim-vibraattoria kuitenkin vain vesipohjaisen liukuvoiteen, kuten Aquameon tai E-Stim Gel E-Shockin, kanssa saadaksesi parhaan kokemuksen. Puhdistamiseen tarvitset vain vähän vettä ja mietoa saippuaa. Suihkuta sitä VERYCLEAN -suihkeellamme ennen ja jälkeen käytön ja kuivaa se sitten.

     

    Tee olosi mukavaksi ja rentoudu...

     

    Rentoudu ja tee olosi mukavaksi, kun asetat Estim-vibraattorin paikalleen. Jos 180 cm:n kaapeli on sinulle liian lyhyt, voit pidentää sitä jatkojohdolla, jolloin saat vielä enemmän liikkumisvapautta ekstaattisen sähköseksin aikana. Hemmottele itseäsi vyötärön alapuolella ja nauti, miltä tuntuu, kun hierot Estim-värähtelijällä häpyhuulia, klitorista ja vulvaa naisena tai penistä, kiveksiä ja kivespäätä miehenä. Nauti uskomattomasta tunteesta, kun siirrät Estim-värähtelijää kauemmas taaksepäin kohti välilihaa ja peräaukkoa. Kun kokeilet eri värähtelyasetuksia, voit lisätä E-Stimin ja selvittää, miltä se tuntuu sukupuolielimesi sivuilla, suoraan päällä tai hieromalla ympyränmuotoisesti. Kun olet löytänyt makean pisteesi, voit pitää Estim-värähtelijää paikallaan ja lisätä voimakkuutta, kun lihaksesi sykkivät, supistuvat ja nykivät ekstaasin ja odotuksen vallassa! Ota itse selvää, haluatko käyttää Estim-vibraattoria täydelliseen tyydytykseen vai haluatko lisätä toisen seksilelun! Käytä Estim-vibraattoria kumppanisi kanssa tai yksin, juuri niin kuin haluat, mutta yhden asian voimme luvata: Et koskaan unohda orgasmia tämän e-stim-tärinän avulla.

     

    Lisätietoa: Stim-viritelmä on helppo ja helppo käyttää, jos haluat käyttää sitä:

     

    • E-stim-tärinätär sähköseksissä
    • Täydellinen Estim anaalille, Estim penikselle, Estim kiveksille, Estim klitorikselle ja muille.
    • Mitat: Kokonaispituus 31,4 cm, pään halkaisija 5,7 cm, kaapelin pituus 178 cm
    • Lähtöjännite: 1. vaihe - 45 V, 2. vaihe - 55 V, 3. vaihe - 65 V, 4. vaihe - 75 V, 5. vaihe - 95 V
    • Materiaali: silikoni, ABS-muovi, PC
    • Väri: sininen, musta
    • Varoitus E-Stimin käyttö henkilöillä, joilla on sydänongelmia tai sydämentahdistin, voi olla vaarallista.
    • Sähköseksi Estim-lelujen kanssa: Käytä E-Shock-elektrodigeeliämme sähköseksiin! E-Shock-elektroseksigeelimme on "pakollinen" kaikessa e-stimulaatiossa. Sähkögeelimme tarjoaa maksimaalisen johtavuuden ihon ja laitteen välille, mikä tehostaa johtavuutta. Tämä takaa kaikkien erogeenisten vyöhykkeiden lisääntyneen stimulaation.
    • Estim Play: E-Stim-vibraattori toimii sähköllä ja se on kytkettävä pistorasiaan. Siinä on useita nopeusasetuksia ja värähtelymalleja sekä lisätoiminto, sähköstimulaatio, joka stimuloi hermopäätteitä sähköimpulssien avulla ja lisää nautinnon tunnetta. E-Stim-värähtelijää voidaan käyttää erilaisiin seksuaalisiin tarkoituksiin, kuten masturbaatioon, seksiin tai BDSM:ään. Sitä voidaan käyttää stimuloimaan kehon eri erogeenisiä vyöhykkeitä, kuten klitorista, nännejä tai penistä, ja se sopii erityisesti niille, jotka pitävät voimakkaista värähtelyistä tai haluavat kokeilla seksuaalista e-stimulointia.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    drives her crazy

    drives her crazy she gets so horny and screams with delight

      Arviointi 

      Intensivere und länger anhaltende Orgasmen - aber nicht nur!

      Der Estim-Dildo (Elektrostimulations-Dildo) ist ein ganz besonderes Sexspielzeug, das elektrische Impulse nutzt, um einzigartige und intensive Empfindungen zu erzeugen. Das Gerät ist wirkich von allerhöchster Qualität und mit gar nichts zu vergleichen. Ich kann es wirklich sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen.

      Hier sind einige Vorteile, die dieser Estim-Dildo bietet:

      1. Vielfältige Empfindungen: Der Estim-Dildo kann eine breite Palette von Empfindungen erzeugen, von sanftem Kribbeln bis hin zu stärkeren, pulsierenden Schlägen. Durch die Anpassung der Intensität und der Art der elektrischen Impulse können Benutzer das gewünschte Vergnügen und die gewünschte Stimulation erreichen.

      2. Muskelaufbau und Training: Elektrostimulation kann dabei helfen, die Beckenbodenmuskulatur zu trainieren und zu stärken. Eine stärkere Beckenbodenmuskulatur kann zu intensiveren Orgasmen und einer verbesserten sexuellen Leistungsfähigkeit führen.

      3. Hands-free Stimulation: Der Estim-Dildo bietet die Möglichkeit, ohne den Einsatz der Hände oder manuellen Bewegungen stimuliert zu werden. Dies kann besonders vorteilhaft sein, um sich auf andere erogene Zonen oder das Zusammenspiel mit einem Partner zu konzentrieren.

      4. Vielseitigkeit: Der Estim-Dildo ist sowohl für vaginale als auch anale Anwendungen geeignet, was ihn zu einem vielseitigen Spielzeug für alle Geschlechter und Vorlieben macht.

      5. Neue Erfahrungen: Für viele Benutzer kann die Verwendung eines Estim-Dildos ganz sicherlich eine neue Welt der sexuellen Empfindungen eröffnen, die sie zuvor nicht erlebt haben. Dies kann das Liebesleben bereichern und neue, aufregende Möglichkeiten bieten.

      6. Orgasmusintensität: Die Verwendung von Estim-Dildos führt zu intensiveren und länger anhaltenden Orgasmen. Das kann besonders vorteilhaft sein, wenn man auf der Suche nach neuen Wegen ist, um sexuelle Höhepunkte zu erreichen.

      • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Love this first estim toy.

      Different levels provide awesome stim for all over the body - the lowest level for the privates is...well...shockingly pleasurable. The higher levels for other parts provide nice sensations. Going back and forth generates such strong sexual feelings, and ultimately great Os.

        Arviointi 

        Wow - verwöhnt oder bestraft

        Sehr gut und für Stimulation von sanft bis sehr hart. Einfach zu bedienen und super Qualität

          Kirjoita oma arvostelusi

          BDSM Estim Vibraattori

          BDSM Estim Vibraattori

          Estim-värähtelijämme on enemmän kuin vain sähköllä toimiva värähtelijä, sillä se tarjoaa paljon muutakin kuin vain pinnallista stimulaatiota. Sähköenergia tunkeutuu syvälle kudoksiin ja lihaksiin luoden tunteen, jota voi kuvailla vain ekstaattiseksi ja henkeäsalpaavaksi! Stimulaation aikana tunnet lihassupistuksia, joita esiintyy yleensä vain voimakkaimman orgasmin aikana!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: