Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköiset stimulaatiolaitteet

Uutiskirje

2B™ Sähköstimulaatiolaite E-Stim Systems

Sähköstimulaatiolaite E-Stim Systems 2B™ on ihanteellinen BDSM:ään. Laite tarjoaa 17 moodia, jotka vaihtelevat lempeistä voimakkaisiin tuntemuksiin, mikä sopii täydellisesti kivun ja nautinnon tutkimiseen. Kaksi kanavaa mahdollistaa tarkan hallinnan ja vahvistaa dominoinnin ja alistumisen dynamiikkaa. Äänitoiminto muuttaa äänet sähköstimulaatioksi ja lisää ainutlaatuisen ulottuvuuden.

Lisätietoja

3755/00

399,90 €


-100,00 €

299,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    2B™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä: Koe äärimmäinen jännitys sähköstimulaation avulla.

    2B™ sähköstimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä E-Stim Systems on BDSM-kontekstissa ominaista kivun ja nautinnon, dominoinnin ja alistumisen yhdistelmä. Laitteen 17 eri ohjelmatilaa tarjoavat erilaisia tuntemuksia hellävaraisesta kutinasta voimakkaisiin impulsseihin ja kattavat eroottisen sähköstimulaation eri tasot. Kaksi itsenäistä kanavaa mahdollistaa useiden elektrodien tarkan hallinnan - täydellistä dominointileikkeihin, joissa Dom voi mukauttaa jokaisen aistimuksen haluamallaan tavalla, kun taas Sub nauttii arvaamattomuuden jännityksestä. Ääni- ja stereokäsittely tarjoavat ainutlaatuisen ulottuvuuden, joka muuttaa äänet nautinnoksi tai kivuksi ja tehostaa alistumisen kokemusta. Turvallisuus on BDSM:ssä etusijalla, joten 2B™ täyttää tiukat turvallisuusstandardit, joten se on luotettava väline kivun ja nautinnon, hallinnan ja alistumisen herkän tasapainon löytämiseen.

    E-Stim Systemsin 2B™ sähköstimulaatiolaite:

    E-Stim Systemsin 2B™ sähköstimulaatiolaite on sähköstimulaation ihme E-Stim Systemse-stimulaatioteknologian ihme, joka esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2010, astut innovatiivisen sähköstimulaation maailmaan. Tehostaan ja monipuolisuudestaan tunnettu 2B™-elektrostimulaatiolaite on sähköstimulaation ehdoton huippu.

    2B™-elektrostimulaatiolaite E-Stim Systemsiltä: Sähköstimulaatioteknologian huippu!

    2B™-elektrostimulaatiolaite ei ole vain yksi Estim-laite lisää, vaan se on innovaatio sähköstimulaation alati kehittyvässä maailmassa ja portti intensiivisen, kontrolloidun mielihyvän maailmaan tuntijoille, jotka tietävät, mitä he haluavat: Parasta!

    E-Stim Systemsin 2B™ -elektrostimulaatiolaitteen tärkeimmät ominaisuudet:

    • Laaja ohjelmavalikoima: 2B™ tarjoaa 17 ohjelmatilaa, mukaan lukien suositut "Pulse" ja "Continuous", joita täydentävät lisätoiminnot, kuten "Throb", "Thrust", "Split Modes", "Tickle" ja "Programmed Wave", jotka vievät eroottisen sähköstimulaation ekstaasin uusiin korkeuksiin.
    • Intuitiivinen näyttö ja hallintalaitteet: Selkeä, taustavalaistu LCD-näyttö antaa välitöntä palautetta laitteen toiminnasta, ja käyttäjäystävälliset hallintalaitteet tekevät laitteen käytöstä helppoa. Integroidun apunäytön avulla tilojen valinta on helppoa, ja taustavalo takaa hyvän luettavuuden myös yöllä.
    • Kaksi itsenäistä kanavaa: Täysin eristetyillä lähtökanavilla, joista kullakin on oma säätönsä, 2B™ mahdollistaa useiden bipolaaristen elektrodien samanaikaisen käytön ja itsenäisen käytön. Lähtö-LEDit ilmaisevat lähtötehon ja antavat siten visuaalisen merkin nykyisestä toiminnasta.
    • Join- ja triphase-tila: Innovatiivinen join-tila yhdistää molemmat kanavat yhteistä ohjausta varten, ja valinnainen 2B® "Triphase"-kaapelisarja alkaen E-Stim Systems mahdollistaa kolmiulotteisen sähköstimulaatiokokemuksen.
    • Virransaannin joustavuus: 2B™ saa virtansa 9 voltin paristosta, ja sitä voidaan käyttää erikseen saatavalla virtalähteellä.
    • Ääni- ja stereokäsittely: Sisäänrakennettu mikrofoni, jossa on säädettävä herkkyys, yhdistettynä todelliseen stereosignaalin käsittelyyn 3,5 mm:n stereotulon kautta tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen, kun laite on liitetty MP3-soittimeen: Äänisignaalit muunnetaan stimuloiviksi sähköstimulaatiokuvioiksi.
    • Digitaalinen linkkiliitäntä: Lisävarusteena saatavan Digital Link Interface -liitännän avulla sähköstimulaatiolaite voidaan liittää tietokoneeseen tai Mac-tietokoneeseen USB:n kautta. Tämä mahdollistaa laiteohjelmistopäivitykset ja jopa kauko-ohjaustoiminnot Internetin kautta, joten 2B™ on aina ajan tasalla uusimman e-stimulaatioteknologian kanssa.
    • Turvallisuutta suunnittelun avulla: 2B™ on eurooppalaisten, brittiläisten ja yhdysvaltalaisten turvallisuusstandardien mukainen, ja siinä on lähtökanavien eristys, tehonrajoitus, pehmeän käynnistyksen ohjaus ja CE-merkintä, mikä korostaa turvallisuutta ja luotettavuutta.


    Vuonna 2010 tapahtuneesta markkinoille tulostaan lähtien 2B™ on ollut alkaen E-Stim Systems on osoittautunut yhdeksi maailman tehokkaimmista ja monipuolisimmista sähköstimulaatiolaitteista. Jos haluat vain parasta, tarvitset vain 2B™:n. 2B™-laitteessa on 17 ohjelmatilaa, mukaan lukien suositut "Pulse"- ja "Continuous"-tilat, ja sitä on parannettu muutamalla lisävarusteella, jotka saavat sinut absoluuttiseen e-stimulaatiohurmioon.

    2B™-sähköstimulaatiolaitteessa on helppolukuinen, valaistu LCD-näyttö, joka näyttää tarkalleen, mitä laite tekee jatkuvasti, sekä yksinkertaiset ja helppokäyttöiset säätimet. Integroitu apunäyttö opastaa sinua tilojen valinnassa, ja taustavalo takaa hyvän näkyvyyden pimeimmässäkin tyrmässä. Tilojen välillä vaihtaminen on yhtä helppoa kuin painikkeen painaminen ja nupin kääntäminen. Se on yksinkertaista. Se toimii.

    Kaksi lähtökanavaa toimivat toisistaan riippumatta, ja kummallakin on omat säätimensä. Tämä tarkoittaa, että useita bipolaarisia elektrodeja voidaan käyttää samanaikaisesti ja niitä voidaan ohjata toisistaan riippumatta. Lähtö-LEDit syttyvät suhteessa lähtötehoon, joten voit nähdä, mitä tapahtuu, vaikka et katsoisi päänäyttöä. "Join"-tilan avulla molemmat kanavat voidaan yhdistää toisiinsa, mikä tarjoaa sekä turvallisuutta että ohjausta, ja 2B™-kaapelisarjalla 2B™ alkaen E-Stim Systems (tuotenro 3810) saat vielä enemmän vaihtoehtoja. (Ajattele 3D-elektroseksiä)

    2B™-elektrostimulaattori saa virtansa 9 voltin paristosta. Jos kuitenkin halutaan enemmän tehoa tai riippumattomuutta paristoista, on harkittava lisävarusteena saatavaa virtalähdettä (tuotenro 3758). Kaksi virtalähdevaihtoehtoa ja 0-100 %:n säätö varmistavat, että 2B™-elektrostimulaattorista ei koskaan lopu virta, kun sillä on merkitystä. Pieni tehotaso sopii erinomaisesti sähköstimulaation aloittamiseen, kun taas suuri tehotaso tarjoaa vakavan tehon, joka tyydyttää jopa kaikkein innokkaimmat sähköstimulaation ystävät aiheuttamatta liikaa kipua!

    Pidätkö musiikin kuuntelusta? 2B™-sähköstimulaatiolaitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni, jonka herkkyys on säädettävissä (ulkoinen mikrofoni ei tarvitse rikkoa tai kadottaa). Se tarjoaa myös todellisen stereokäsittelyn 3,5 mm:n stereotulon kautta. Kytke vain MP3-soittimesi ja nauti eroottisen sähköstimulaation ainutlaatuisesta kokemuksesta stereoäänellä.

    2B™-laitteessa on lisävarusteena saatava Digital Link Interface (tuotenumero 3759/00), jonka avulla 2B™-laitetta voidaan päivittää tai ohjata PC- tai Mac-tietokoneesta USB-yhteyden kautta. 2B™:ää on mahdollista ohjata jopa internetin kautta. Ohjelmiston päivitys mahdollista? KYLLÄ! Et siis enää koskaan omista vanhentunutta sähköstimulaatiolaitetta - nyt 2B™ voi kasvaa henkilökohtaisten tarpeidesi mukana.

    Turvallisuutta suunnittelemalla - Lähtökanavien erottelun, sisäänrakennetun tehonrajoituksen ja pehmeän käynnistyksen ohjauksen (laite käynnistyy aina nollasta, kun toimintatilaa vaihdetaan tai laite kytketään päälle) sekä suunnittelufilosofian ansiosta, jossa turvallisuus asetetaan etusijalle jokaisessa yksityiskohdassa, 2B™-sähköstimulaatiolaite täyttää kaikki tärkeät eurooppalaiset, yhdysvaltalaiset ja brittiläiset turvallisuusstandardit, ja monista muista maahantuotavista laitteista poiketen sillä on CE-merkintä.

    2B™-sähköstimulaattorilla et osta vain Estim-laitetta, vaan vakavasti otettavan pääsyn sähköstimulaation maailmaan yritykseltä, joka on omistautunut tuottamaan parhaita sähköstimulaatiolaitteita. 2B™ on varustettu kaikella, mitä tarvitset aloittaaksesi heti, ja sillä on elinikäinen valmistajan takuu, joten se on vertaansa vailla.

    Lisätietoja:

    • 2B™ sähköstimulaatiolaite alkaen E-Stim Systems
    • Vankka johdatus sähköstimulaation maailmaan
    • Toimituksen sisältö: 2B™ sähköstimulaatiolaite, 2 x 3,5 mm:n 2 mm:n lähtökaapelit, 4 x itseliimautuvat elektrodityynyt, 1 x 3,5 mm:n stereotulokaapeli, 1 x PP3 9 V:n paristo, kuljetuslaukku ja käyttöohjeet.
    • Mitat: 116 mm x 77 mm x 38 mm (4.6" x 3.0" x 1.5"), 176 g
    • Kanavat/ulostulot: Kaksi eristettyä kanavaa 3,5 mm:n monojakkiliitäntäliittimillä
    • Näyttö: Taustavalaistu LCD-näyttö, jossa on kirkkaat LEDit kanavan toiminnan ilmaisemiseksi
    • Ohjelmatilat: 17
    • Äänitilat: 2
    • Audio: Sisäänrakennettu mikrofoni, stereolähde 3,5 mm:n stereoliittimen kautta
    • Sisääntulon spesifikaatio: 33KΩ/500mV
    • Säätimet: Riippumattomat säätimet kanavan voimakkuutta, tilan valintaa ja säätöä varten
    • Lähtöaaltomuoto: Bifaasinen vaihtovirta
    • PC/Mac-liitäntä: Kyllä, lisävarusteena saatavan liitäntäkaapelin kautta
    • Virtalähde: 9 V:n alkaliparisto (PP3)
    • Valinnainen verkkosovitin saatavana (katso lisävarusteet).
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems on etusijalla.
    • Kehitetty viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
    • Sisäänrakennetut turvaominaisuudet, kuten virranrajoitus.
    • CE- ja UKCA-merkintä.
    • Toimitetaan elinikäisellä valmistajan takuulla.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Génial

    J'ai pas mal cherché et comparé avant d'en choisir un et j'hésitais entre plusieurs.
    Finalement mon choix c'est porte sur ce modèle et je n'ai aucun regret.
    Il est petit, complet et très pratique.

      Arviointi 

      Soldi ben spesi

      Buona qualità costruttiva (funziona perfettamente anche dopo un paio di cadute), ottimo per sperimentare. Non ci sono paragoni con le cinesate da poche decine di euro.

        Arviointi 

        Best purchase ever

        I rarely write reviews but this thing is worthy of one so here goes… I love this box! I’ve gotten so much extreme pleasure from this thing. I can edge for hours with it, hands free. The orgasms while using it are unbelievably powerful. But it’s not just while using it—I’ve found my orgasms when not using it (ie during sex or regular masturbation) are also way bigger and more powerful too. No joke! We’re talking shoot over my head every time now. Some of my regular playmates and hookups have also mentioned how much and how hard I shoot and they didn’t know I had been using e-stim. If I leave this going after my first orgasm I can usually shoot a second time after just a minute or two. Might seem pricey but this is the one you want. So why this box instead of a cheaper one? The stereo audio stim is just worlds better than anything the other boxes can offer. There’s a lot of variation you can get from this box with the choice of electrodes. The best electrodes I’ve found by far are the thicker conductive rubber loops. Get 6 or 8 mm for best effect. This thing is also pretty portable since it can be battery powered (think stimming on that long drive or out in public under your clothes as no one else knows but you!). To answer a few questions people might have: 1. No you won’t stop wanting to have regular sex; this thing is fun when you’re by yourself (or with someone) but it also makes your regular sex even better. 2. No you won’t be addicted per se though you will love it and enjoy it! 3. No it doesn’t hurt, it feels amazing, unless you want to crank the power level way up to a painful level. The sensations can range from having thirty people stroking and sucking you at one time to having someone licking your shaft and tickling it. You can download free e-stim audio files from various sources (don’t use regular music) and each file creates a different sensation. There really is so much to explore and try. If it does feel stingy or painful, you need to use more electro-conductive gel and maybe a larger electrode. Lookup e-stim vids on some sites like xtube or youporn or xhamster for examples of having hands free orgasms. They’re not just hands free, they’re the most incredible orgasms you’ll ever have. Trust me, you need this box!

          Arviointi 

          Awesome product

          Awesome product, looking forward to buying more stuff to play with.

            Kirjoita oma arvostelusi

            2B™ Sähköstimulaatiolaite E-Stim Systems

            2B™ Sähköstimulaatiolaite E-Stim Systems

            Sähköstimulaatiolaite E-Stim Systems 2B™ on ihanteellinen BDSM:ään. Laite tarjoaa 17 moodia, jotka vaihtelevat lempeistä voimakkaisiin tuntemuksiin, mikä sopii täydellisesti kivun ja nautinnon tutkimiseen. Kaksi kanavaa mahdollistaa tarkan hallinnan ja vahvistaa dominoinnin ja alistumisen dynamiikkaa. Äänitoiminto muuttaa äänet sähköstimulaatioksi ja lisää ainutlaatuisen ulottuvuuden.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            17 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: