Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalitulpat

Uutiskirje

fisting Dildo 24 cm Vac-U-Lockilla

Nyrkkidildomme tarjoaa erityisen intensiivistä stimulaatiota ja antaa sinulle täysin realistisen nyrkkikokemuksen. Varsinkin kun käytät mustaa nyrkkiä seksikoneemme tai "Fuck & Play" -sarjan lisävarusteiden kanssa.

Lisätietoja

3107/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Nyrkkidildomme tarjoaa erityisen voimakkaan stimulaation ja antaa sinulle täysin realistisen nyrkkikokemuksen. Erityisesti kun käytät mustaa nyrkkiä seksikoneemme tai "Fuck & Play" -sarjan lisävarusteiden kanssa. Joustavasta vinyylistä valmistettu nyrkkidildo on nimensä mukaisesti mallinnettu vahvan miehen käden mukaan. Ojennetun sormen muoto on heti valmis nyrkkeilyyn ja mahdollistaa herkän tunkeutumisen ilman sulkijalihaksen ylirasittamista, mikä on ihanteellista anaaliharjoitteluun. Nyrkkidildomme on sinulle suuri haaste, joka lupaa hallittuaan poikkeuksellista anaalista nautintoa. Mutta meidän fisting Fistillä on paljon muutakin tarjottavaa Fuck & Play lisävarusteiden avulla...

     

    Vac-U-Lockin (piilotettu aukko nyrkin tyvessä) ansiosta nyrkki on yhteensopiva panokoneidemme ja kaikkien "Fuck & Play" -sarjan tarvikkeidemme kanssa. Klikkaa tästä ja hämmästy monipuolisista lisävarusteista, joita voit käyttää antaaksesi tälle kaunottarelle vielä enemmän panovoimaa.

     

    Mikä tekee tästä dildosta / pistokkeesta niin erityisen?

     

    Nyrkki on yhteensopiva Doc Johnsonin Vac-U-Lock™-järjestelmän kanssa ja sitä voidaan käyttää vastaavan strap-onin, "Fuck & Play" -sarjamme lisävarusteiden tai panokoneemme kanssa. Dildo on joustava, mutta tarpeeksi luja, jotta se yltää mihin tahansa kohtaan syvällä sisälläsi! Se tekee todella kaiken ja sopii jokaiseen seksivariaatioon. Pieni Extremeo-suihke helpottaa sen käyttöä anaalisesti! Tämä upea seksilelu on valmistettu vinyylistä ja on siksi yhteensopiva kaikkien MEO®-liukuvoiteiden kanssa.

     

    Mitä Vac U Lock™ tarkoittaa?

     

    Se on hyvin helppo selittää, koska se on oikeastaan aivan kuten kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock™-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock™-lisävarusteeseen. Tätä järjestelmää käytetään monien dildojen, seksilelujen ja lisävarusteiden kanssa, esim. myös panokoneiden kanssa, mutta myös muiden käytännöllisten lisävarusteiden kanssa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntäpistokkeet, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska eri lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen toisiinsa on erittäin käytännöllistä ja edullista, ja se säästää paljon rahaa.

     

    Materiaali ja hoito:

     

    Tämä dildo / butt plug on valmistettu ensiluokkaisesta vinyylistä. Materiaali on sanoinkuvaamattoman joustavaa ja liukasta. Samalla käyttämämme vinyyli on erittäin vakaata, joten nyrkkisi kestää pitkään. Voit puhdistaa nyrkkidildon miedolla saippualla ja vedellä. Perusteelliseen puhdistukseen suosittelemme kuitenkin suihkeemme VERYCLEAN säännöllistä käyttöä.

     

    Lisätietoja:

     

    • fisting butt plug Dildo Vac-U-Lock™:llä
    • Kokonaispituus 25 cm
    • Sisään työnnettävä pituus 23 cm
    • Suurin ympärysmitta 23 cm
    • Suurin halkaisija 7,3 cm
    • Materiaali: Vinyyli, ei sisällä ftalaatteja, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Voiteluaine: Suosittelemme voiteluaineitamme FUCKSLUT, EZ2FUCK tai MANCUNT.
    • Puhdistaminen: Lämmin vesi ja lelujen puhdistusaineemme VERYCLEAN
    • EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa työntöä.
    • Vac-U-Lock™-sarjaan kuuluu laaja valikoima yhteensopivia dildoja tai anaalitulppia ja niihin sopivia lisävarusteita.
    • Yhteensopiva Vac-U-Lock™, Fuck & Play kanssa MEO®, Hunglock, Hung System ja HiSmith sekä monien muiden merkkien kanssa.
    • Vac U Lock™ on Doc Johnsonin tavaramerkki.



    Fuck & Play Accessories by MEO

    Fuck & Play Lisävarusteet

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Material

    Super Material und die Form ist total realistisch. Ich benutze die Faust wenn ich allein bin zusammen mit dem Easy Squat oder mit dem passenden Griff und/oder auch mit dem Saugnapfzubehör.

      Kirjoita oma arvostelusi

      fisting Dildo 24 cm Vac-U-Lockilla

      fisting Dildo 24 cm Vac-U-Lockilla

      Nyrkkidildomme tarjoaa erityisen intensiivistä stimulaatiota ja antaa sinulle täysin realistisen nyrkkikokemuksen. Varsinkin kun käytät mustaa nyrkkiä seksikoneemme tai "Fuck & Play" -sarjan lisävarusteiden kanssa.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: