Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Rim Seat 2.0

MEO:n Rim Seat 2.0 on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu ystäville, jotka rakastavat rimming ja anilinguksen ystäville. Tuotteessa yhdistyvät mukavuus, toiminnallisuus ja kestävyys rimming miellyttävän ja erityisen intensiivisen kokemuksen.

Lisätietoja

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO:n Rim Seat 2.0 on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu ystäville, jotka rakastavat rimming ja anilinguksen ystäville. Tuotteessa yhdistyvät mukavuus, toiminnallisuus ja kestävyys rimming tekemään rimmingistä miellyttävän ja erityisen intensiivisen kokemuksen.

    Mitä rimming on?

    Monille ihmisille kumppanin nuoleminen ja maistelu on tärkeä osa seksuaalisuutta. Aikana rimming kumppanin peräaukkoa, yleensä myös välilihan aluetta, stimuloidaan huulilla ja kielellä. Tämä voidaan tehdä sekä pinnallisesti että tunkeutumalla kielellä peräaukkoon. Anaalialue on varustettu lukuisilla hermopäätteillä, ja se on yksi monien ihmisten erogeenisistä vyöhykkeistä. Toinen variaatio on niin sanottu facesitting, jossa vastaanottaja istuu selällään makaavan kumppanin kasvoilla. Rim Seat 2.0 on kehitetty helpottamaan tämäntyyppistä seksuaalista leikkiä. Rim Seat 2.0:n avulla on mahdollista leikkiä toistensa kanssa pidemmän aikaa ilman rasitusta ja hemmotella ja nauttia kumppanista intensiivisemmin kuin koskaan ennen.

    Rim Seat 2.0:n ominaisuudet ja edut:

    • Helppo kokoonpano ja korkeussäätö: Rim Seat 2.0:lle on ominaista sen helppo kokoonpano ja korkeussäätö. Käyttäjäystävällisten pikakiinnikkeiden* ansiosta istuin voidaan asentaa, säätää ja pakata yhtä nopeasti.
    • Materiaali: Rim Seat 2.0 on valmistettu naarmuuntumattomasta, pulverimaalatusta teräksestä, joten se on erittäin kestävä ja sitkeä. Tämä takaa kestävyyden ja luotettavan toiminnan myös intensiivisessä käytössä.
    • Rim-tuolin jaloissa olevat kaksi lisäkahvaa avaavat uusia käyttömahdollisuuksia. Top (dominoiva) voi käyttää niitä työntääkseen itseään alaspäin, kun taas sub (alistuva) voi vetää itseään ylöspäin vieläkin voimakkaampaa stimulaatiota varten. Tämä toiminto laajentaa seksuaalisten kokemusten valikoimaa.
    • Avoin istuin lisää leikkityyppejä varten: Edestä avoin istuin on suunniteltu mahdollistamaan lisää leikkityyppejä, kuten "Cock & Ball Play". Tämä mahdollistaa useiden erogeenisten vyöhykkeiden samanaikaisen stimulaation ja lisää mahdollisuuksia monenlaiseen seksuaaliseen toimintaan.

    Rim Seat 2.0 on ihanteellinen valinta kaikille, jotka etsivät vankkaa, monipuolista ja mukavaa seksikalustetta intiimejä hetkiä varten. Rim Seat 2.0 tarjoaa käyttäjäystävällisen muotoilunsa ja monipuolisten toimintojensa ansiosta täydelliset edellytykset luoviin ja täyttäviin rimming-kokemuksiin.

    Lisätietoja:

    • Rim Seat 2.0
    • Helppo koota ja korkeussäädettävä.
    • Materiaali: naarmuuntumaton, pulverimaalattu teräs, erittäin vankka ja kestävä.
    • MEO esittelee Rim Seat 2.0 -istuimen, joka tekee rimming tekee siitä helppoa! Rim Seat 2.0 on erittäin vakaa ja tukeva, ja sen korkeutta voidaan säätää helposti.
    • Rim Seat 2.0:n jaloissa olevat kaksi lisäkahvaa antavat sille lisäulottuvuutta. Sub voi käyttää niitä työntääkseen itseään alaspäin tai top voi käyttää niitä vetääkseen itseään ylöspäin entistä voimakkaampaa stimulaatiota varten.
    • Istuin, joka on edestä avoin, tarjoaa myös mahdollisuuden "kukko- ja palloleikkiin".
    • Rim Seat 2.0 on helppo asentaa ja säätää pikakiinnikkeiden ansiosta, ja se on yhtä helppo laittaa pois.
    • Väri: musta
    • Pikakiinnike*: Nämä pikakiinnittimet ovat pieniä mekaanisia osia, joita käytetään eri osien liittämiseen tai kiinnittämiseen toisiinsa nopeasti ja ilman työkaluja. Niitä on monenlaisia, mutta yleinen tyyppi koostuu metallitapista, jossa on jousikuormitteinen kuula- tai nappimekanismi. Kun tappi työnnetään sopivan reiän läpi, tämä mekanismi napsahtaa paikalleen ja kiinnittää kaksi osaa toisiinsa. Liitoksen vapauttamiseksi painiketta tai kuulaa painetaan ja tappi vedetään ulos. Tämäntyyppinen kiinnitin on erityisen käytännöllinen silloin, kun tarvitaan nopeaa ja helppoa kokoamista tai purkamista. Siksi niitä käytetään usein modulaarisissa seksikalusteissa, kuten Rim Seat 2.0:ssa, tai muissa tilanteissa, joissa tarvitaan nopeaa kokoonpanoa ja purkamista.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Arviointi 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Rim Seat 2.0

      Rim Seat 2.0

      MEO:n Rim Seat 2.0 on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu ystäville, jotka rakastavat rimming ja anilinguksen ystäville. Tuotteessa yhdistyvät mukavuus, toiminnallisuus ja kestävyys rimming miellyttävän ja erityisen intensiivisen kokemuksen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: