Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Piiskat ja flogger

Uutiskirje

BDSM-bloggaaja "MoonlitMistress" - Suosittu ammattilaisten keskuudessa.

BDSM-ruoska "MoonlitMistress", joka on peräisin osoitteesta Mauvais Garçon Sarja MEO:lta on erittäin suosittu lisävaruste ammattimaisten dominoijien maailmassa. Tämä flogger yhdistyvät paitsi toiminnallisuus ja estetiikka, myös luova muotoilu, joka erottaa sen muista floggereista.

Lisätietoja

3573/00

saatavilla

Lisätietoja

BDSM-ruoska "MoonlitMistress", joka on peräisin Mauvais Garçon Sarja MEO:lta on erittäin suosittu lisävaruste ammattimaisten dominoijien maailmassa. Tämä flogger yhdistyvät paitsi toiminnallisuus ja estetiikka, myös luova muotoilu, joka erottaa sen muista floggereista. Erityisen silmiinpistävä on BDSM-floggerin kahva, jonka muoto muistuttaa dildoa, mikä antaa flogger

"MoonlitMistress" tarjoaa erinomaisen tasapainon ja käsiteltävyyden, sillä sen kokonaispituus on 68 cm, floggerin pituus 46 cm ja puinen kahva 22 cm. Puukahvan 35 mm:n halkaisija takaa mukavan ja turvallisen otteen, mikä on erityisen hyödyllistä vaativissa ja pitkissä BDSM-sessioissa. 380 gramman paino auttaa varmistamaan, että flogger 380 gramman paino vaikuttaa osaltaan siihen, että lelu istuu mukavasti käteen ja mahdollistaa tehokkaan mutta hallitun käsittelyn.

Huolellisesti valmistetut nahkahihnat tarjoavat monenlaisia käyttömahdollisuuksia - hellävaraisista, hyväilevistä kosketuksista voimakkaampiin iskuihin. Taidokkaasti muotoillun, mustan puukahvan ja koristeellisen nahkasolmun yhdistelmä antaa BDSM flogger "MoonlitMistress" -leikkikärjelle paitsi tyylikkään ulkonäön, myös takaa sen kestävyyden ja lujuuden.

"MoonlitMistress" on enemmän kuin pelkkä BDSM-ruoska, se on esine, joka ilmentää mestarillisesti dominoinnin ja aistillisen viettelyn taidetta. Sen suosio ammattimaisten dominoijien keskuudessa on osoitus sen laadusta ja tehokkuudesta. Olipa se sitten kokeneen mestarin, tiukan dominatrixin käsissä tai osana yksityistä kokoelmaa, BDSM flogger "MoonlitMistress" on välttämätön lisävaruste kaikille, jotka arvostavat tyyliä, laatua ja monipuolisuutta BDSM-istunnon aikana.

flogger vai BDSM-piiska? Selitämme eron:

A flogger ja BDSM-ruoska ovat kaksi erilaista BDSM-tarviketta, joilla kummallakin on ainutlaatuiset ominaisuudet ja käyttötarkoitukset.

BDSM-ruoskalle on yleensä ominaista erilaiset pehmeät hihnat tai narut, jotka on kiinnitetty kiinteään kahvaan. Floggerin hihnat voivat olla valmistettu eri materiaaleista, kuten nahasta, mokkanahasta tai köydestä. flogger on ominaista sen monipuolisuus. BDSM-ruoska mahdollistaa monenlaisia käyttötarkoituksia, hellävaraisista, hyväilevistä kosketuksista intensiivisempiin, mutta kattaviin piiskauksiin. Tekniikka flogging on usein pyyhkäiseviä, rytmikkäitä liikkeitä, jotka tarjoavat intensiivisen kokemuksen, mutta jotka usein koetaan vähemmän kivuliaiksi. flogging bDSM-ruoska soveltuu erityisesti aloittelijoille, koska iskujen voimakkuutta voidaan lisätä hitaasti ja tuntemuksia vaihdella.

BDSM-ruoska sen sijaan koostuu yleensä pidemmästä, tukevasta kahvasta ja yhdestä, pitkästä säikeestä tai hihnasta, joka iskiessään vaikuttaa täsmällisesti ja erittäin voimakkaasti. Ruoskan käsittely vaatii yleensä enemmän harjoittelua ja tarkkuutta, koska iskut ovat paljon voimakkaampia ja kohdistetumpia. Ne ovat usein kokeneiden BDSM-harrastajien valitsema väline, kun he etsivät korkeampaa kivun ja hallinnan tasoa. Piiskoja on saatavana eri muodoissa, esimerkiksi seuraavina bullwhip, single tails tai cat o' nine tails, joilla kullakin on omat erityispiirteensä ja -tekniikkansa.

flogger ja ruoskan välillä riippuu suuresti henkilökohtaisista mieltymyksistä, kokemuksesta ja halutusta voimakkuudesta. A flogger on usein hyvä valinta niille, jotka etsivät monipuolista lisävarustetta, joka tarjoaa monenlaisia tuntemuksia ja sopii sekä lempeään että intensiivisempään leikkiin. Ruoska taas sopii paremmin niille, jotka haluavat kohdennetumpia ja intensiivisempiä iskuja ja joilla on jo kokemusta tällaisten välineiden käytöstä.

Lisätietoja:

  • "MoonlitMistress"
  • Impact Play Lisävaruste Mauvais Garçon Sarja MEO:lta
  • flogger jossa on nahkahihnat ja koristeellinen nahkasolmu, joka yhdistää mustan, kauniisti muotoillun puukahvan ruoskan nahkahihnoihin. Kohokohta: ruoskan muoto muistuttaa dildoa.
  • Mitat: Kokonaispituus 68 cm, ruoskan pituus 46 cm, puukahvan pituus 22 cm, puukahvan halkaisija 35 mm.
  • Kokonaispaino: 380 grammaa
  • Materiaali: Nahka, puuLaatu ja kokemus, joka tekee vaikutuksen: MEO ei ole vain nimi, vaan laadun ja innovaation synonyymi korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden alalla. MEO on jo vuosien ajan edustanut ensiluokkaisia tuotteita, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista ja valmistettu äärimmäisen huolellisesti ja tarkasti. Valikoiman tuotteet Mauvais Garçon valikoima on malliesimerkki siitä käsityötaidosta ja asiantuntemuksesta, jota MEO panostaa jokaiseen tuotteeseensa. Vankan rakenteensa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta nämä BDSM-piiskat ilmentävät sitä intohimoa ja kokemusta, jolla MEO kehittää tuotteita vaativille tuntijoille. Asiakkaat kaikkialla maailmassa arvostavat kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä heidän odotuksiaan, vaan ylittävät ne säännöllisesti. Tämä tuote on enemmän kuin pelkkä BDSM-lisävaruste - se ilmentää MEO:n omistautumista, laatua ja innovaatiota jokaisessa yksityiskohdassa.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

BDSM-bloggaaja "MoonlitMistress" - Suosittu ammattilaisten keskuudessa.

BDSM-bloggaaja "MoonlitMistress" - Suosittu ammattilaisten keskuudessa.

BDSM-ruoska "MoonlitMistress", joka on peräisin osoitteesta Mauvais Garçon Sarja MEO:lta on erittäin suosittu lisävaruste ammattimaisten dominoijien maailmassa. Tämä flogger yhdistyvät paitsi toiminnallisuus ja estetiikka, myös luova muotoilu, joka erottaa sen muista floggereista.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

24 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: