Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems

Tutustu peniksen sähköstimulaation perimmäiseen nautintoon Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems. Nämä säädettävät hihnat on suunniteltu klassiseksi peniselektrodiksi ja ne sopivat sekä peniksen glanssiin että varteen. The Electro Cock Straps kehitettiin luomaan tunne, joka läpäisee koko peniksen ja johtaa henkeäsalpaavaan kokemukseen.

Lisätietoja

3771/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Electro Cock Straps e-Stim Systems: Jännittävä sähköstimulaatio koko penikselle.

    Tutustu peniksen sähköstimulaation äärimmäiseen nautintoon Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems. Nämä säädettävät hihnat on suunniteltu klassiseksi peniselektrodiksi ja ne sopivat sekä peniksen glanssiin että varteen. The Electro Cock Straps kehitettiin luomaan tunne, joka läpäisee koko peniksen ja johtaa henkeäsalpaavaan kokemukseen.

    Intensiivinen ja monikerroksinen sähköinen stimulaatio:

    • Käyttö Electro Cock Straps ei rajoitu pelkästään penikseen. Ne voidaan myös kietoa ranteen ympärille, käyttää kurittamiseen tai kiinnittää muihin erogeenisiin alueisiin, mikä laajentaa mahdollisuuksia entisestään.
    • Hopeiset kontaktilangat, jotka on kudottu suoraan kankaaseen, takaavat maksimaalisen kosketuspinnan ja tehostavat sähköistä stimulaatiota kokonaisvaltaisen kokemuksen aikaansaamiseksi.
    • Electro Cock Straps voidaan kostuttaa ennen käyttöä sähköstimulaation johtavuuden ja tunteen parantamiseksi.


    Säädettävä istuvuus kaiken kokoisille:

    • Säädettävän muotoilun ansiosta Electro Cock Straps kaikki yleiset peniskoot, mikä takaa mukavan ja turvallisen istuvuuden.
    • Mukautuvuus on Electro Cock Straps tekee niistä täydellisen valinnan kaikille, jotka etsivät räätälöityä sähköstimulaatiokokemusta.


    Helppo ja kätevä liitäntä sähköstimulaatiolaitteeseen:

    • Mukana toimitetut 4 mm:n banaanipistokeadapterit mahdollistavat helpon liittämisen erilaisiin sähköstimulaatiolaitteisiin.
    • Yksinkertainen ja tehokas liitäntä mahdollistaa nopean käyttöönoton, joten sähköstimulaation nautinto voi alkaa välittömästi.


    Electro Cock Straps alkaen E-Stim Systems: Vapauta sähköstimulaation voima.

    The Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems ovat enemmän kuin pelkkä lisävaruste: ne ovat portti peniksen intensiivisen ja jännittävän sähköstimulaation maailmaan. Olitpa sitten tutustumassa sähköstimulaation kiehtovaan maailmaan ensimmäistä kertaa tai sinulla on jo kokemusta siitä, the Electro Cock Straps tarjoavat sinulle ainutlaatuisen ja sensaatiomaisen kokemuksen, joka saa sinut henkeäsalpaamaan. Valmistaudu poikkeukselliseen ja unohtumattomaan sähköstimulaatiokokemukseen.

    Lisätietoja:

    • Electro Cock Straps alkaen E-Stim Systems
    • Materiaali: The Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems koostuvat joustavasta tekstiilikankaasta, johon on integroitu hopeisia kontaktilankoja. Tämä takaa sekä miellyttävän käyttömukavuuden että tehokkaan johtavuuden. Hopealangat takaavat erinomaisen sähkönjohtavuuden, mikä on välttämätöntä sähköisten ärsykkeiden tasaisen jakautumisen kannalta. Tämä materiaaliyhdistelmä takaa täydellisen, säädettävissä olevan istuvuuden ja pitkän käyttöiän, joten tuotteen Electro Cock Straps ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat tutustua sähköstimulaatioon.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    I use them as often as possible

    I use them as often as possible. Even at my old age can give me a double orgasm.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems

    Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems

    Tutustu peniksen sähköstimulaation perimmäiseen nautintoon Electro Cock Straps osoitteesta E-Stim Systems. Nämä säädettävät hihnat on suunniteltu klassiseksi peniselektrodiksi ja ne sopivat sekä peniksen glanssiin että varteen. The Electro Cock Straps kehitettiin luomaan tunne, joka läpäisee koko peniksen ja johtaa henkeäsalpaavaan kokemukseen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: