Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

Small Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

Laadukas Small Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on kehitetty kaikille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteiselle virtsaputken stimulaatiolle. Penispistokkeessa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit poikkeuksellisen sähköstimulaatiokokemuksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja

3765/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Small Diamond™ Penis Plug e-Stim Systemsiltä: Tarkkuus kohtaa nautinnon!

    Laadukas ja korkealaatuinen Small Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on kehitetty kaikille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteiselle virtsaputken stimulaatiolle. Penispistokkeessa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit poikkeuksellisen sähköstimulaatiokokemuksen saavuttamiseksi.

    Ainutlaatuinen muotoilu ja mukava istuvuus:

    • Small Diamond™ Penis Plug on 55 mm pitkä ja siinä on ohut 5,65 mm:n varsi.
    • Sen timantinmuotoinen pää, jonka halkaisija leveimmässä kohdassa on 7,5 mm, takaa paitsi houkuttelevan ulkonäön myös penispistokkeen mukavan ja stimuloivan asettamisen.
    • Ilmailualumiinista valmistettu penistulppa on kevyt ja kestävä, mikä takaa pitkän käyttöiän ja helpon käsittelyn.
    • Peilipinnan sileä pinta ja pyöristetty kärki mahdollistavat helpon asettamisen virtsaputkeen, kun taas penistulpan kartiomainen varsi laajenee kevyesti ja pitää penistulpan paikallaan.
    • Jokaisen penistulpan päässä on erityinen ribbaus, joka parantaa pitoa jopa märillä sormilla ja parantaa tuntumaa käytön aikana.
    • Penistulppa on varustettu 4 mm:n vakioläpiviennillä päässä, joten se on yhteensopiva E-Stim-Systemsin sähköstimulaatiolaitteiden kanssa.


    Helppo puhdistaa ja hoitaa:

    • Puhdistus on erittäin helppoa: puhdista yksinkertaisesti kuumalla vedellä ja miedolla pesuaineella tai käytä MEO:n INSTACLEAN -suihketta. Koska penispistoke on valmistettu alumiinista, se voidaan keittää täydellistä sterilointia varten.
    • Varmista, että penispistoke on täysin kuiva ennen varastointia.
    • E-Stim Systems antaa jokaiselle penistulpalle elinikäisen takuun.


    Valmistelu optimaalista kokemusta varten:

    • Virtsaputken stimulaation luonteen vuoksi puhtaus on avainasemassa. Puhdista siksi penistulppa välittömästi ennen käyttöä.
    • Käyttömukavuuden lisäämiseksi käytä MEO:n VeryDeep-liukuvoidetta, joka on kehitetty erityisesti tällaisia toimintoja varten.


    Small Diamond™ Penis Plug alkaen E-Stim Systems: Todellinen helmi virtsaputken stimulointiin.

    The Small Diamond™ Penis Plug on enemmän kuin pelkkä seksilelu virtsaputkea varten; se on symboli sitoutumiselle E-Stim Systems laatuun, mukavuuteen ja stimuloivaan muotoiluun. Tutkitpa virtsaputken stimulaatiota ensimmäistä kertaa tai oletko kokenut harrastaja, tämä penispistoke tarjoaa ainutlaatuisen ja miellyttävän kokemuksen ja on pakollinen osa sähköstimulaatio-seksilelujen kokoelmaa.

    Lisätietoja: St-Stim, St-Stim ja St-Stim:

    • Pieni timantti™ penistulppa alkaen E-Stim Systems
    • Mitat Akselin halkaisija 5.65mmm, pään halkaisija 7.5mmm, pohjan halkaisija 24.5mmm, kokonaispituus 55mmm, työntöpituus 44mmm, paino 17g
    • Liitäntä: 4mm
    • Materiaali: Alumiini
    • Koska tämä on yksinapainen elektrodi, tarvitaan toinen elektrodi.
    • Urethral E-Stim, joka tunnetaan myös nimellä virtsaputken sähköstimulaatio, on erikoistunut sähköstimulaation muoto, jota käytetään virtsaputken stimulointiin. Tässä ainutlaatuisessa stimulaatiomuodossa käytetään sähköimpulsseja aisti- tai seksuaalisen stimulaation aikaansaamiseksi tällä herkällä kehon alueella. Urethral E-Stim -stimulaation tekee niin erityiseksi ainutlaatuinen tapa, jolla sähköimpulssit johdetaan virtsaputkeen henkeäsalpaavien tuntemusten luomiseksi. Tämä tapahtuu käyttämällä erityisiä elektrodeja, jotka työnnetään virtsaputkeen ja jotka antavat hellävaraisia sähköimpulsseja. Sähköimpulssit voivat aiheuttaa erilaisia tuntemuksia lievästä pistelystä voimakkaampiin sykkiviin tai kirveleviin tuntemuksiin. Sähköimpulssien voimakkuutta ja intensiteettiä voidaan säätää sähköstimulaatiolaitteen avulla henkilökohtaisten mieltymysten mukaan ja varmistaa miellyttävä kokemus. Virtsaputken sähköstimulaatio voi lisätä uuden ulottuvuuden seksuaaliseen stimulaatioon. Virtsaputken sähköstimulaatio voi johtaa kiihottaviin tuntemuksiin ja voimakkaampiin orgasmeihin sekä miehillä että naisilla.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
    • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.



    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Small Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

      Small Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems

      Laadukas Small Diamond™ Penis Plug osoitteesta E-Stim Systems on kehitetty kaikille, jotka etsivät vaihtoehtoa perinteiselle virtsaputken stimulaatiolle. Penispistokkeessa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit poikkeuksellisen sähköstimulaatiokokemuksen saavuttamiseksi.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: