Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Dildot

Uutiskirje

Ihmissusi Dildo

Se ei ole pelkkä myytti, sillä tämän ihmissusi-dildon avulla synkät, eläimelliset fantasiasi todella heräävät henkiin! 27 cm pitkä, mustapunainen dildo on varustettu myös kiehtovilla susimaisilla yksityiskohdilla. Meidän sanamme siitä: tämä hirviö saa sinut ulvomaan kuuta nousevaa!

Lisätietoja

3078/00

129,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Se ei ole pelkkä myytti, sillä tämä ihmissusi-dildo herättää synkät, eläimelliset fantasiasi henkiin! Meidän eläimellinen dildomme on valmistettu korkealaatuisesta, joustavasta, käsin valetusta ja platinakovetetusta silikonista. Vaikuttava dildo, jonka tunnet todella intensiivisesti sisälläsi: Jännittävällä koostumuksellaan, monilla urilla ja suonilla varren päällä se ilahduttaa kaikkia, jotka pitävät hitaasta, voimakkaasta tunkeutumisesta, jossa on paljon kitkaa. 27 cm pitkässä, mustapunaisessa dildossa on myös kiehtovia susimaisia yksityiskohtia. Meidän sanamme siitä: Tämä hirviö saa sinut ulvomaan kuuta nousevaa!

     

    Mikä tekee tästä dildosta niin erityisen?

     

    Dildo on yhteensopiva Doc Johnsonin patentoidun Vac-U-Lock-järjestelmän kanssa, ja sitä voidaan käyttää strap-onin, Hung System -lisävarusteiden tai panokoneemme kanssa. Dildo on joustava, mutta riittävän luja, jotta se yltää jokaiseen paikkaan syvällä sisälläsi! Se tekee todella kaiken ja sopii jokaiseen seksivariaatioon. Pieni Extremeo-suihke helpottaa käyttöön ottamista!

     

    Mikä on Vac U Lock?

     

    Se on hyvin helppo selittää, koska se on oikeastaan aivan kuten kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock-lisävarusteeseen. Tätä järjestelmää käytetään monissa dildoissa, seksileluissa ja lisävarusteissa, esim. myös panokoneissa, mutta myös muissa käytännöllisissä lisävarusteissa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntätulpat, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska erilaisten lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen on erittäin käytännöllistä ja kustannustehokasta, ja se säästää paljon rahaa.

     

    Materiaali ja hoito:

     

    Tämä dildo on valmistettu korkealaatuisesta silikonista. Materiaali on ihanan joustavaa ja liukasta. Lisäksi käyttämämme vinyyli on erittäin vakaata, joten dildosi kestää pitkään. Voit puhdistaa tuotteen miedolla saippualla ja vedellä. Perusteellista puhdistusta varten suosittelemme kuitenkin, että käytät säännöllisesti suihkeemme VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Dildo
    • Materiaali: Silikoni, ftalaatiton, helppo puhdistaa ja ihoystävällinen
    • Voiteluaine: Suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineitamme Alphamale Aqua ja Aquameo.
    • Cleaning: Lämmin vesi ja meidän Toy Cleaner VERYCLEAN
    • EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa työntöä.
    • Vac-U-Lock-sarjaan kuuluu laaja valikoima yhteensopivia dildoja tai anaalitulppia ja niihin sopivia lisävarusteita.
    • Yhteensopiva Vac-U-Lockin, Hunglockin, Hung Systemin ja HiSmithin sekä monien muiden merkkien kanssa.
    • Vac U Lock™ on Doc Johnsonin tavaramerkki.
    • Mitat: Pituus 26,6 cm, työnnettävä pituus 20,3 cm, halkaisija n. 5 cm.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    hält was sein Aussehen vermittelt

    Mit einem mystischen Aussehen erweckt der Werwolf-Dildo besondere Aufmerksamkeit. Die vom schwarzen Fell in den leuchtend roten Schaft mit dicker Eichel wechselnde Farbgebung vermittelt heiße Aktivität, die durch die erhabene Struktur auch aktiv realisiert wird. Unabhängig von der Öffnung, die damit penetriert wird, ist ein dominantes, genussvoll strapazierendes und damit wirkungsvolles Eindringen zu erwarten. Damen und Herren werden ihn gern in sich aufnehmen.

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Ihmissusi Dildo

    Ihmissusi Dildo

    Se ei ole pelkkä myytti, sillä tämän ihmissusi-dildon avulla synkät, eläimelliset fantasiasi todella heräävät henkiin! 27 cm pitkä, mustapunainen dildo on varustettu myös kiehtovilla susimaisilla yksityiskohdilla. Meidän sanamme siitä: tämä hirviö saa sinut ulvomaan kuuta nousevaa!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: