Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Anal Overload - Elektrodi alkaen E-Stim Systems

Anal Overload -elektrodin kehittynyt rakenne mahdollistaa sulkijalihaksen voimakkaan ja kohdennetun sähköisen stimulaation. Tämä bipolaarinen elektrodi on suunniteltu antamaan kohdennettuja sähköimpulsseja, jotka tarjoavat syvän ja upottavan kokemuksen.

Lisätietoja

3776/00

saatavilla

    Lisätietoja

    "Anal Overload" -elektrodi on kehitetty erityisesti peräaukon sähköstimulaatiota varten. Sen nerokas rakenne mahdollistaa anaalialueen, erityisesti sulkijalihaksen, voimakkaan ja kohdennetun sähköisen stimulaation. Tämä bipolaarinen elektrodi on suunniteltu tuottamaan kohdennettuja sähköimpulsseja, jotka tarjoavat syvän ja upottavan kokemuksen. Se on ihanteellinen käyttäjille, jotka haluavat intensiivistä anaalista sähköstimulaatiota ja suosivat keskittynyttä, voimakasta stimulaatiota. "Anal Overload" tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkuutta ja tehoa, mikä tekee siitä poikkeuksellisen ja halutun tuotteen sähköstimulaation maailmassa.

    Anal Overlad Electro Play

    Innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu:

    • Mikroelektrodissa on erityinen V-muotoinen muotoilu, joka mahdollistaa hellävaraisen ja mukavan tunkeutumisen peräaukkoon. Elektrodin asettamiseen peräaukkoon tarvitaan vain vähän painetta. Liitä se sitten sähköstimulaatiolaitteeseen ja nauti tuntemuksista.
    • Tämä elektrodi ei sovellu vain miehille, vaan naiset voivat nauttia siitä myös emättimen kautta.


    Laadukas työstö takaa pitkäaikaisen kestävyyden:

    • Mikroelektrodi on valmistettu ilmailulaatuisista materiaaleista ja siinä on ylellinen satiinipintainen E-Stim Systems satiinipintainen.
    • Kestävä rakenne takaa, että asianmukaisella hoidolla tämä elektrodi on pitkäikäinen lisä sähköstimulaatiolaitteeseesi.


    Mikroelektrodin puhdistaminen:

    • Puhdista yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN suihkeella.
    • Kuten kaikki ensiluokkaiset elektrodit E-Stim Systems mikroelektrodi voidaan myös helposti purkaa perusteellista puhdistusta varten. Varmista vain, että mitään pieniä osia ei katoa.


    Tekniset tiedot ja takuu:

    • Mitat: halkaisija 25 mm ja pituus 58 mm, mikä tekee siitä huomaamattoman ja kätevän vaihtoehdon peräaukon sähköstimulaatioon.
    • Mikroelektrodi toimitetaan suojakotelossa turvalliseen säilytykseen, kun sitä ei käytetä.
    • Mikroelektrodillamme on valmistajan yksinoikeudella myöntämä elinikäinen takuu E-Stim Systems.


    Valmistelu anaalista / emättimen sähköstimulaatiota varten:

    • Käytä MEO:n ESHOCK-vesipohjaista liukuvoidetta, joka helpottaa asettamista ja optimaalista sähkönjohtavuutta.
    • Vältä silikoni- tai hybridivoiteluaineiden käyttöä. Kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia.


    E-Stim Systemsin mikroelektrodi: tarkkaa stimulaatiota peräaukon nautintoon!

    E-Stim Systemsin mikroelektrodi on E-Stim Systems ei ole vain pienempi elektrodi, vaan innovatiivinen mestariteos peräaukon tarkkaan ja kohdennettuun sähköstimulaatioon. Se sopii täydellisesti kaikille, jotka ovat uusia sähköstimulaation parissa tai jotka haluavat kohdennetumman lähestymistavan. Tämä elektrodi tarjoaa erityisen intiimin ja erittäin intensiivisen kokemuksen, josta voi nauttia yhä uudelleen ja uudelleen.

    Lisätietoja:

     

    • Mikroelektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Mitat: halkaisija 25 mm, pituus 58 mm.
    • Paino: 82 g
    • Tyyppi: BiPolar, asetettava
    • Liitännät: Kaksi 4 mm:n liitäntää pohjassa
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems on etusijalla.
    • Suunniteltu viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
    • Toimitetaan elinikäisellä valmistajan takuulla.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Plugghino carino

    Plug piccolo ma per iniziare va benissimo, consiglio

      Arviointi 

      Oh! Wow!!!

      This diabolical little thing... wow, I mean, just... everything about it, the quality, the conductivity, the bran scrambling pleasure! This is the finest, highest quality electro toy I have ever experienced. I want everything MEO makes now.

        Arviointi 

        Sehr gute Verarbeitung

        Bin begeistert von der Qualität und der Estim damit.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Anal Overload - Elektrodi alkaen E-Stim Systems

          Anal Overload - Elektrodi alkaen E-Stim Systems

          Anal Overload -elektrodin kehittynyt rakenne mahdollistaa sulkijalihaksen voimakkaan ja kohdennetun sähköisen stimulaation. Tämä bipolaarinen elektrodi on suunniteltu antamaan kohdennettuja sähköimpulsseja, jotka tarjoavat syvän ja upottavan kokemuksen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: