Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

E-Stim Systems

Uutiskirje

2B™ Digital Link Interface alkaen E-Stim Systems

2B™ Digital Link -liitäntä, jonka valmistaja on E-Stim Systems mullistaa BDSM-sähköseksin ja parantaa dominoinnin ja alistumisen dynamiikkaa sallimalla isännän tai dominatrixin ohjata 2B™-sähköstimulaatiolaitetta etänä tietokoneen kautta.

Lisätietoja

3759/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

2B™ Digital Link -liitäntä, jonka valmistaja on E-Stim Systems mullistaa BDSM-elektroseksin ja parantaa dominoinnin ja alistumisen dynamiikkaa sallimalla isännän tai dominatrixin ohjata 2B™-sähköstimulaatiolaitetta etänä tietokoneen kautta.

2B™ Digital Link Interface mahdollistaa monimutkaiset leikkiskenaariot BDSM-suhteessa. Dominaattori tai isäntä voi ohjata sähköstimulaatiota etänä, mikä tarjoaa jännittävän tason hallintaa ja alistumista. Liitännän edistykselliset ominaisuudet, kuten etäohjaus ja muokattavat protokollat, tekevät siitä välttämättömän lisävarusteen BDSM-harrastajille, jotka etsivät intensiivisempiä kokemuksia.

2B™ Digital Link Interface from E-Stim Systems: Vallankumouksellinen sähköstimulaation maailma!

Digitaalisen 2B™ Link Interface -liitännän avulla E-Stim Systemsin E-Stim Systems löydät sähköstimulaation täysin käsittämättömät mahdollisuudet. Tämä innovatiivinen digitaalinen liitäntäjärjestelmä USB-liitännällä on kehitetty 2B™-sähköstimulaatiolaitteen liittämiseksi suoraan tietokoneeseen. Tämä avaa täysin uusia mahdollisuuksia ohjaukseen ja personointiin.

E-Stim Systemsin 2B® Digital Link Interface -järjestelmän tärkeimmät ominaisuudet:

  • Suora tietokoneliitäntä: liitä 2B® yksinkertaisesti PC- tai Mac-tietokoneeseen USB:n kautta, jolloin laitteen ja tietokoneen välille muodostuu suora yhteys.
  • Laajat ohjausohjelmat: Ohjelmat, kuten "Commander 3", antavat sinulle ennennäkemättömän hallinnan 2B™-sähköstimulaatiolaitteellesi. Näiden ohjelmien ansiosta voit ohjelmoida ja käyttää 2B™-laitettasi suoraan tietokoneeltasi ja jopa ohjata sitä etänä Internetin kautta.
  • Laiteohjelmistopäivitykset UpLink2-ohjelmiston avulla: Digital Link -järjestelmään kuuluvan UpLink2-ohjelmiston avulla sinulla on aina uusin laiteohjelmisto 2B™-laitteellesi. Tämä ominaisuus varmistaa, että 2B™-laitteesi on aina ajan tasalla uusimman e-stim-teknologian kanssa ilman, että sinun tarvitsee lähettää laitetta takaisin MEO:lle tai E-Stim Systems joutua lähettämään sitä takaisin.
  • Käyttäjäystävällinen ohjelmisto: Kaikki tarvitsemasi ohjelmisto toimitetaan kätevästi USB-tikulla, jotta asennus ja konfigurointi on helppoa.
  • Avoimet yhteysprotokollat: Avoimien yhteysprotokollien ansiosta sinulla on vapaus kehittää omia ohjauksia ja mukauttaa 2B®-kokemuksesi henkilökohtaisten mieltymystesi mukaiseksi.


Sähköstimulaatio ilman rajoja:

2B™ Digital Link Interface ei ole pelkkä lisävaruste, vaan avain yksilöllisempään ja hallitumpaan sähköstimulaatiokokemukseen. Mahdollisuus liittää, ohjata ja päivittää 2B™:ää tietokoneen välityksellä tuo sähköstimulaatioon ennennäkemättömän hienostuneisuuden ja yksilöllisyyden tason.

Pelasitpa sitten yksin, kumppanisi kanssa tai tutkien omien ohjelmiesi luovia mahdollisuuksia, 2B™ Digital Link Interface varmistaa, että 2B™ on aina ajan tasalla, täysin ohjattavissa ja valmiina tarjoamaan sinulle täydellisen sähköstimulaatiokokemuksen.

Laatu ja turvallisuus:

Laatu, turvallisuus ja luotettavuus ovat ensisijaisia tavoitteitamme E-Stim Systems tärkein prioriteetti. UpLink2-ohjelmisto, joka on osa Digital Link Interface -käyttöliittymää, on saatavana vain osoitteesta E-Stim Systems aitouden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Huomaa, että teknisistä syistä kaikki päivitykset eivät ole saatavilla Uplinkin kautta ja että Uplinkin ja muiden päivityspalveluiden kautta tapahtuvien päivitysten välillä voi olla viiveitä. Tekijänoikeudellisista syistä UpLink-ohjelmisto ei ole ladattavissa.

2B™ Digital Link Interface -liitännän avulla matkasi eroottisen sähköstimulaation syvyyksiin on vain mielikuvituksesi rajoittama. Vapauta 2B™:n koko potentiaali ja uppoa maailmaan, jossa teknologia kohtaa seksin ja antaa sinulle todella ainutlaatuisen ja yksilöllisen kokemuksen.

Lisätietoja:

  • Ohjelmisto toimitetaan USB-tikulla.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat innovaattorit
  • E-Stim Systems ja MEO:lle on ominaista innovatiivisuus ja laatu sähköstimulaatio- ja BDSM-tuotteiden markkinoilla. Molemmat yritykset asettavat asiakastyytyväisyyden etusijalle ja tarjoavat laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita BDSM-yhteisölle. Sitoutumalla turvallisuuteen ja koulutukseen ne varmistavat, että käyttäjät voivat toteuttaa mieltymyksiään turvallisesti ja hyvin informoituna. Maailmanlaajuisen ulottuvuutensa ansiosta molemmat yritykset tarjoavat tuotteitaan maailmanlaajuiselle yleisölle, mikä vahvistaa niiden asemaa alan markkinajohtajina.
  • MEO on MEO:n tuotemerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

2B™ Digital Link Interface alkaen E-Stim Systems

2B™ Digital Link Interface alkaen E-Stim Systems

2B™ Digital Link -liitäntä, jonka valmistaja on E-Stim Systems mullistaa BDSM-sähköseksin ja parantaa dominoinnin ja alistumisen dynamiikkaa sallimalla isännän tai dominatrixin ohjata 2B™-sähköstimulaatiolaitetta etänä tietokoneen kautta.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: