Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Electro butt plug 2.0, jossa on sähköstimulaatio, tärinä ja kaukosäädin

BDSM-rangaistuksia on monia, mutta yksi vaikuttavimmista keinoista on anaalipistoke, jossa on stimulaatiovirta. Ja mikä parasta: sähköistä anaalipistoketta voidaan ohjata kaukosäätimellä. Todellinen ihmease eroottisiin rangaistuksiin!

Lisätietoja

2457/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM-rangaistuksia on monia, mutta yksi vaikuttavimmista keinoista on anaalipistoke, jossa on stimulaatiovirta. Ja mikä parasta: sähköistä anaalipistoketta voidaan ohjata kaukosäätimellä. Todellinen ihmease eroottisiin rangaistuksiin!

     

    Pieni, kompakti ja aina mukanasi, kun olet liikkeellä: hemmottele tai rankaise kumppaniasi matkoilla tai epätavallisissa paikoissa, kuten ostoksilla, illallisella tai kuntosalilla, sähköisen anaalipistokkeemme avulla.

     

    MEO ®:n Electrosex Anal Plug on monilahjakkuus, kun on kyse hemmottelusta ja rankaisemisesta! Elektro-anaalipistokkeemme ajaa Sub eri ohjelmilla nautinnon tai tuskan huipulle: hellävaraisesta hieronnasta tuskalliseen sähköstimulaatioon, kaikki on mukana. Aja Sub hulluksi vaihtamalla lelun ohjelma-asetuksia yhä uudelleen ja uudelleen! Radiokaukosäätimellä ei ole mitään ongelmaa!

     

    Laadukkaasta silikonista valmistetussa, kaukosäätimellä varustetussa electrosex-anaalipistokkeessamme on vaikuttavia toimintoja, jotka varmistavat, että peräaukkoa ei vain venytetä leveäksi, vaan myös stimuloidaan intensiivisesti värinöillä tai rangaistaan tuskallisesti stimulaatiovirralla.

     

    Miten käytän anaalipistoketta, jossa on Estim ja tärinä?

     

    Käyttö on hyvin yksinkertaista! Ennen käyttöä anaalitulpan molemmat päät painetaan yhteen. Heti kun Electro Anal Plug on työnnetty kokonaan paikalleen, molemmat kyljet leviävät erilleen ja levittävät peräaukon yli kaksinkertaiseksi. Säännöllinen harjoittelu Electro Anal Plugin kanssa takaa muuten myös sen, että tulos (laajalle avattu peräaukko) pysyy pysyvästi. Voit nyt ohjata tärinää ja sähköistä stimulaatiota kaukosäätimellä.

     

    Mitä erityistä Electro Anal Plugissa on kaukosäätimellä?

     

    Electro Anal Plugin avulla virtaa ja tärinää voidaan ohjata erikseen. Näin voit kokea erilaisia tuntemuksia osoitteessa Bottom. Nämä voivat vaihdella pienistä pulsseista, kuten vibraattorin pulssit, sähköaidan kaltaiseen sykkimiseen ja pistävään kipuun, kuten sähköisku. Anaalipistokkeemme pohja on suunniteltu siten, että se sopii täydellisesti pakaroiden väliin eikä luiskahda ulos.

     

    Mitä tarkalleen ottaen ovat BDSM-rangaistukset, joissa käytetään sähköstimulaatiota?

     

    Tästä rangaistusmenetelmästä on tullut todellinen klassikko ja se on vakiintunut BDSM-skeneen. Avain menestykseen ovat laadukkaat e-stimulaatio-seksilelut, kuten Electro Anal Plug with Remote Control! Harmittomat mutta erittäin voimakkaat sähköimpulssit työntävät hermoradat, aivot ja kaikki kehon nautintokeskukset henkeäsalpaaviin rajoihin.

     

    Voinko yhdistää Electro Anal Plug with Remote Control -kaukosäätimellä varustetun Electro Anal Plugin muihin bondage-tarvikkeisiin?

     

    Kyllä, ehdottomasti. Siitä tulee vieläkin intensiivisempää, kun Bottom kärsii hallinnan menetyksestä ja on sidottu tai kiinnitetty. Voit yhdistää Estim-anaalipistokkeen upeasti BDSM-nahkakäsikahvoihimme tai nilkkahihnoihimme ja siveysvyöhön. Voit tietysti käyttää myös suukapulaa ja/tai silmäsidettä.

     

    Mitä liukuvoidetta voin käyttää Electro Anal Plugin kanssa ja miten puhdistan sen?

     

    Electro Anal Plugin asettamiseen suosittelemme sähköä johtavaa liukuvoidetta, kuten ESHOCKia. ESHOCK-voiteluaine parantaa sähkönjohtavuutta. EXTREMEO-suihkeemme helpottaa kokemattomien käyttäjien anaalipistokkeen asettamista. Älä käytä silikonipohjaisia voiteluaineita! Hygieeninen puhdistus on tehtävä ennen ja jälkeen käytön suihkeemme VERYCLEAN.

     

    Mitkä ovat anaalisen sähköstimulaation riskit?

     

    Jos käytät MEO®:n turvallista sähköseksilelua oikein, sähköstimulaatioon ei liity riskejä. Mutta eikö tämä koske kaikkia seksileluja? Viestintä, luottamus ja laadukkaat seksilelut: siitä on kyse. Jos noudatat näitä sääntöjä, mikään ei voi mennä pieleen. Estim-seksilelujen tekniikkaa ei pidä koskaan näpelöidä itse. Se on vaarallista ja tekee niistä turvattomia. Osta aina laadukkaita seksileluja, käytitpä niitä sitten Estimiin, BDSM:ään tai muuhun eroottiseen nautintoon.

     

    Lisätietoja:

     

    • Sähköinen anaalipistoke, jossa on Estim, tärinä ja kaukosäädin
    • Estim ja tärinä erikseen ohjattavissa kaukosäätimellä
    • Materiaali: silikoni, ABS
    • Kaukosäätimen kantama: noin 15 metriä
    • Roiskevesitiivis
    • Electro Anal Plug voidaan ladata helposti mukana tulevalla USB-kaapelilla MAC:lla tai PC:llä.
    • Mitat: Pituus 107 mm, jalan leveys 72 mm, halkaisija 18 mm - 42 mm, kun Anal Plug on "kiinni". Kun anaalipistoke on "auki", halkaisija kasvaa 67 mm:iin. Palkin halkaisija on 16 mm.
    • MEO ® on johtava Estim-tuotteiden toimittaja. Täältä BDSM-verkkokaupasta löydät kaiken, mitä tarvitset Estim-istuntoon: Stimulaatiolaitteet, anaalitulpat sähköstimulaatioon, Estim-nännipihdit, Estim-anaalipallot ja paljon muuta.
    • Hienovaraisuus: Tuotteet toimitetaan huomaamattomassa laatikossa, joka ei anna mitään viitteitä sisällöstä.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Dead/unresponsive

    Dont get me wrong if it still worked itd be an absolute mist have.
    Went to go charge it for the first time lights flashing so its charging wake up to check if it charged, nothing wouldn't turn on after that.
    A bit infuriating because my wife loves the evil thing.

      Arviointi 

      Sehr intensiv

      Verwöhnen und bestrafen im Wechsel. Das ist das was das Ding perfekt kann. Kann gar nicht genug davon bekommen.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Très sympa !

      Le Colis a mis du temps, mais il est bien arrivé ! avec le plug, la télécommande, une pile AAA, le câble USB de recharge et une notice minimale en anglais et japonais (ou chinois, ché pas)
      Agréable au touché le plug s'introduit assez facilement et reste bien en place. On peut le porter la journée ( marcher, s'assoir, etc. sans soucis)

      Vibration assez forte ( 8 modes dispo). L'electro (8 modes aussi) n'est pas violent, mais on sent bien les impulsions ( j'ai eu pire comme "châtiment". ^^ )

      Seul bémol : La télécommande doit être appareillée à chaque fois ! (Chiant car et ça marche quand ça veut ... )
      Procédure : Mettre le plug en route (appui sur le bouton On/Off 3s). Puis allumer la télécommande (appui On/Off 3s).
      Là le plug doit vibrer un coup pour dire que c'est relié à la télécommande (Enfin quand ils la trouve)

      Sinon on peut piloter directement le plug avec le bouton On/Off (y'en a qu'un de toute façon). Chaque appui change le mode de vibration et chaque double appuis celui de l'électro.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Was ein geiles doppeltes Gefühl im Anus und an der Prostata.

      YESSSSSS da spürt man doppelt was im Hintern. Zunächst die Vibration in verschiedenen Intensitäten und dann zusätzlich irre stark aber auch sehr angenehm führen die leichten bis kräftigen „Blitze“ zu einer Kontraktion des Anus, was die Wirkung immens steigert. Da macht es Spaß zu spüren, wie die Prostata wild wird und die sexuellen Triebe enorm angeregt werden.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Manque le câble USB et la notice indiquant comment recharger le

      Comme indiqué dans le titre, il manque le câbe USB et une notice expliquant comment recharger le plug. En plus l'électro est vraiment plus que faible, on ressent sur les doigts mais rien dans l'anus une fois inséré. Peut-être que si j'avais une notice je trouverais la prise usb sur le plug et la manière de le commander.

      • 0 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      Bellissimo prodotto! proprio quello che cercavo

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Mon compagnon l'adore

      Mon compagnon l'adore ! Très facile d'utilisation, il semble mériter son classement (beaucoup recommandé) !

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Bedienungsanleitung fehlt

      So weit so gut, das Teil! Aber leider lag (zumindest bei mir) außer einer allgemeinen Anleitung zum Elektrosex keine produktspezifische Anleitung bei.
      Wie soll der Partner die Bestrafung oder Anregung steuern, wenn man sich schon im Eigenversuch schwer tut, die Systematik der Fernsteuerung zu erkennen?
      Daher von mir nur 3 Punkte!

      • 3 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Ganz okay

      Leider ist per Plug Klein , und der Strom sehr schwach aber sicher schön für Anfänger, die Fernbedienung ist leider sehr schlecht zu steuern

      • 3 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Awesome

      Anal dilator used to open and relax the internal/external anal sphincter and rectum in preparation for anal sex. This toy takes it a step further by featuring shocking and vibration to stimulate the anal opening and prostate. Also comes with a remote control for even more fun going solo or with a partner.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Für den devoten Sub mit Analerfahrung

      Der Estim Plug mit Fernbedienung ist nicht unbedingt für Anfänger geeignet, da er etwas größer ist als ein normaler Buttplug. Aber wer schon ein bisschen mehr Analtoy-Erfahrung hat, wird damit seinen geilen Spass erleben. Wie immer bin ich absolut begeistert von der Idee und der Qualität! Danke liebe Jungs von MEO für das Erfinden solcher Spielsachen!

      • 6 6 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Beeindruckend

      Der Elektro Anal Plug liegt gut in der Hand, fühlt sich durch das Silikon sehr toll an und vibriert mit Fernbedienung sehr stark. Die Stromschläge hab ich erstmal nur an der Hand probiert, aber da fühlt es sich schon ziemlich geil an. Werde das auf jeden Fall auch im Po probieren und denke das wird meinen Sub sehr beeindrucken.

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Electro butt plug 2.0, jossa on sähköstimulaatio, tärinä ja kaukosäädin

      Electro butt plug 2.0, jossa on sähköstimulaatio, tärinä ja kaukosäädin

      BDSM-rangaistuksia on monia, mutta yksi vaikuttavimmista keinoista on anaalipistoke, jossa on stimulaatiovirta. Ja mikä parasta: sähköistä anaalipistoketta voidaan ohjata kaukosäätimellä. Todellinen ihmease eroottisiin rangaistuksiin!

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: