Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pieni Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

Pieni Magnum™ Elektrodi E-Stim Systems on erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat tutustua emättimen ja peräaukon sähköstimulaatioon. Tämä Magnum™-perheeseen kuuluva bipolaarinen elektrodi on valmistettu korkealaatuisesta lentokoneiden alumiiniseoksesta, joka takaa intensiivisen ja erittäin tyydyttävän kokemuksen.

Lisätietoja

3798/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Pieni Magnum™-elektrodi E-Stim Systemsiltä: ihanteellinen emättimen ja peräaukon sähköstimulaation aloittelijoille!

    Pieni Magnum™ Elektrodi alkaen E-Stim Systems on erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat tutustua emättimen ja anaalin sähköstimulaatioon. Tämä Magnum™-perheeseen kuuluva bipolaarinen elektrodi on valmistettu korkealaatuisesta lentokoneiden alumiiniseoksesta, joka takaa intensiivisen ja erittäin tyydyttävän kokemuksen.

    Tekniset tiedot:

    • Tyyppi: Työnnettävä bipolaarinen elektrodi, joka sopii täydellisesti seksuaaliseen sähköstimulaatioon.
    • Kokonaispituus: 87 mm, elektrodi on mukavan kokoinen aloittelijoille.
    • Työnnettävä pituus: 65 mm:n työnnettävä pituus on ihanteellinen mukavaan ja asteittaiseen sähköstimulaatioon tutustumiseen.
    • Halkaisija: Vaatimaton 25 mm:n halkaisija ei ole pelottava ja tekee näistä elektrodeista ihanteellisen lähtökohdan kaikille, jotka aloittavat sähköstimulaation.
    • Ympärysmitta/koko: 78 mm:n ympärysmitan ansiosta elektrodin koko on tyydyttävä ilman, että se on liian suuri.
    • Paino: Magnum®-elektrodi on 111 g:n painoisena kevyt ja helppo käsitellä.
    • Liitännät: Kaksi 4 mm:n pistorasiaa pohjassa takaavat yhteensopivuuden erilaisten sähköstimulaatiolaitteiden kanssa.


    Käyttäjäystävällisyys ja mukavuus:

    Pieni, ergonomisesti muotoiltu elektrodi Magnum™ Elektrodi helpottaa asettamista muotoilunsa ansiosta ja lisää käyttömukavuutta emättimen ja peräaukon käytön aikana. Ylellinen satiinipinta tekee käytöstä entistäkin miellyttävämpää. Kompakti koko ja lempeä kaarevuus ovat erityisen hyödyllisiä sähköstimulaation vasta-alkajille, sillä ne mahdollistavat hellävaraisen mutta intensiivisen käyttöönoton.

    Huolto ja hoito:

    Magnum®-elektrodin hoito on hyvin yksinkertaista: puhdista elektrodi kuumalla vedellä ja miedolla pesuaineella tai käytä VERYCLEAN -suihketta. Varmista, että elektrodi on täysin kuiva ennen sen säilyttämistä. Parhaan mahdollisen käyttökokemuksen saamiseksi kannattaa käyttää erityistä voiteluainetta, kuten ESHOCK-öljyä. Tämä helpottaa elektrodin asettamista ja lisää sähkönjohtavuutta. Huomaa, että silikonipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineita tulisi välttää ja että kondomit eivät ole yhteensopivia E-Stim-elektrodien kanssa.

    Elinikäinen takuu:

    E-Stim Systems tarjoaa Magnum™-elektrodille elinikäisen takuun, joka kuvastaa luottamusta sen laatuun ja pitkäikäisyyteen. Tämä elektrodi on täydellinen valinta aloittelijoille, jotka haluavat turvallisen, mukavan ja tehokkaan johdatuksen emättimen ja peräaukon sähköstimulaatioon.

    Lisätietoja:

    • Pieni Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 87 mm
    • Työnnettävä pituus: 65 mm
    • Halkaisija: 25 mm
    • Ympärysmitta/koko: 78 mm
    • Paino: 111 g
    • Liitännät: 2 x 4 mm pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu ovat etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr zufrieden

    2,5 cm Durchmesser reichen für meine analen "Bedürfnisse" :-) absolut aus. Finde die Elektro genau richtig so. Die Stromwirkung ist gut da zu spüren, wo ich es haben will. Man muss am Reizstromgerät ein wenig rumspielen, um den schönsten Effekt zu erzielen. Sehr zufrieden, schneller Versand, keine Probleme.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Wow

    used this on my boyfriend tonight..goes in easy but make sure due to the girth you use plenty of lubrication..once in my BF and he is secured in his sleepsack i started his pleasure ride, later he returned the favor and all i cam say is WOW...this thing is wonderful..fits secure, excellent conductivity...love it

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Pieni Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

    Pieni Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

    Pieni Magnum™ Elektrodi E-Stim Systems on erinomainen valinta aloittelijoille, jotka haluavat tutustua emättimen ja peräaukon sähköstimulaatioon. Tämä Magnum™-perheeseen kuuluva bipolaarinen elektrodi on valmistettu korkealaatuisesta lentokoneiden alumiiniseoksesta, joka takaa intensiivisen ja erittäin tyydyttävän kokemuksen.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: