Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Deviant™ - Suuri emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

Suuri Deviant™-elektrodi on yrityksen ylemmän luokan elektrodien luokkaa E-Stim Systems ja edustaa täydellistä yhdistelmää teknologista asiantuntemusta ja luovaa muotoilua. Tämä elektrodi tarjoaa täyden intensiteetin peräaukon ja emättimen sähköstimulaatioon koossa, joka tekee vaikutuksen ja vakuuttaa.

Lisätietoja

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin suuri Deviant™-elektrodi: peräaukon ja emättimen sähköstimulaation ruumiillistuma!

    Suuri Deviant™-elektrodi on E-Stim Systemsin elektrodien yläluokka E-Stim Systems ja edustaa täydellistä yhdistelmää teknologista asiantuntemusta ja luovaa muotoilua. Tämä elektrodi tarjoaa täyden intensiteetin peräaukon ja emättimen sähköstimulaatioon koossa, joka tekee vaikutuksen ja vakuuttaa.

    Koe puhdas ekstaasi E-Stim Systemsin Deviant™-elektrodeilla:

    Deviant™-elektrodeja on saatavana kolmessa koossa ja ne tarjoavat poikkeuksellisen emättimen tai peräaukon sähköstimulaatiokokemuksen Ainutlaatuinen Ripplehead™-teknologia, jossa on uritettu pinta, tehostaa elektrodin sähköistä stimulaatiota kehon sisällä ja tekee siitä erittäin tehokkaan välineen ekstaattisiin orgasmeihin. Bipolaarinen muotoilu keskittää sähköisen aistimuksen ja tehostaa stimulaatiota ja nautintoa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut elektrodit ovat mukavia käyttää ja lupaavat turvallisuutta ja ehdotonta seksuaalista tyydytystä. Deviant™-elektrodit ovat avain intensiivisiin ja henkeäsalpaaviin orgasmeihin, olipa kyse sitten G-pisteen tai eturauhasen stimulaatiosta.

    Suuren Deviant™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Ainutlaatuinen Ripplehead™-muotoilu: Deviant™-elektrodin päässä on lukuisia harjanteita, jotka on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan erityisen intensiivistä stimulaatiota anaalisen/vaginaalisen penetraation aikana. Uurteet tehostavat sähköistä stimulaatiota, kun taas sileä, pyöreä pää mahdollistaa mukavan anaalisen/vaginaalisen asettamisen.
    • Tehokas bipolaarinen elektrodisuunnittelu: Johtavan elektrodin pään ja eristetyn kaulan erottaman pohjan yhdistelmä luo erittäin tehokkaan bipolaarisen elektrodin. Tämä muotoilu mahdollistaa kohdennetun ja intensiivisen sähköstimulaation sekä anaalisesti että vaginaalisesti.
    • Ergonominen ja turvallinen muotoilu: Eristetyn, sähköä johtamattoman kaulan pehmeät kaaret ja pohjaan jyrsitty ura helpottavat peräaukon/vaginan asettamista ja poistamista.
    • Laadukas rakenne: Deviant™-elektrodi on valmistettu erittäin kiillotetusta ilmailualumiinista, jossa on 4 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitäntäpistokkeet, ja sillä on valmistajan elinikäinen takuu E-Stim Systems.
    • Deviant™-elektrodi liitetään sähköstimulaatiolaitteeseen pohjaan integroitujen 4 mm:n pistorasioiden kautta. Tarjoamme erilaisia adaptereita, jotta elektrodimme voidaan liittää myös muiden valmistajien laitteisiin.
    • Mitat: Halkaisijaltaan 50 mm ja pituudeltaan 148 mm suuri Deviant™-elektrodi on ihanteellisen kokoinen kaikille, jotka haluavat kokea voimakkaamman tunteen anaalisen tai emättimen sähköstimulaation aikana.


    Elektrodin puhdistus ja hoito:

    Deviant™-elektrodi on helppo puhdistaa - huuhtele vain lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai käytä VERYCLEAN -suihketta ja anna kuivua. Elektrodin on oltava täysin kuiva ennen säilytystä, erityisesti 4 mm:n pistorasioiden.

    Sähköstimulaatiosta saat vielä enemmän nautintoa:

    Mukavan vaginaalisen/anaalisen asettamisen ja erityisen hyvän sähkönjohtavuuden takaamiseksi kannattaa käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten MEO:n ESHOCKia. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineita ja huomaa, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems

    Suuri Deviant™-elektrodi: rohkea valinta kaikille, jotka rakastavat seksuaalista sähköstimulaatiota!

    Suuri Deviant™-elektrodi on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat intensiivisiä ja tyydyttäviä kokemuksia sähköstimulaatiosta. Etsitpä sitten uusia tuntemuksia tai haluat viedä sähköseksin seuraavalle tasolle BDSM-kontekstissa, suuri Deviant™-elektrodi tarjoaa sinulle sähköistävän matkan anaalin tai emättimen syvyyksiin, joka saa sinut innostumaan.

    Lisätietoja:

    • Deviant™ - Suuri emätin- ja anaalielektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tarkkaan muotoillut urat pitkän elektrodin pään varrella tarjoavat intensiivistä stimulaatiota sisään työnnön aikana, kun taas sileä, pyöristetty elektrodin pää tekee sisään työnnön helpoksi sekä miehille (anaalinen) että naisille (vaginaalinen tai anaalinen). Kun elektrodi on asetettu paikalleen, sen lukuisat urat takaavat erittäin tehokkaan sähköisen kosketuksen - plussaa henkeäsalpaavalle sähköseksille.
    • Sähköä johtamaton elektrodin kaula on suunniteltu lempeästi kaarevaksi mukavuuden lisäämiseksi, ja pohjassa on syvempi ura, joka helpottaa poistamista peräaukosta tai emättimestä.
    • Johtavan elektrodin pään ja pohjan yhdistelmä, jotka molemmat on erotettu toisistaan eristetyllä elektrodikaulalla, tuottaa erittäin tehokkaan bipolaarisen elektrodin. Lisää nyt vain yhden sähköstimulaatiolaitteemme ihmeelliset toiminnot, ja sinulla on upea ja olennainen Estim-sextoy.
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 150 mm
    • Työnnettävä pituus: 115 mm
    • Halkaisija: 50 mm
    • Ympärysmitta: 157 mm
    • Paino: 658 g
    • Liitännät Kaksi 4 mm:n pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu ovat etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Deviant™ - Suuri emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Deviant™ - Suuri emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Suuri Deviant™-elektrodi on yrityksen ylemmän luokan elektrodien luokkaa E-Stim Systems ja edustaa täydellistä yhdistelmää teknologista asiantuntemusta ja luovaa muotoilua. Tämä elektrodi tarjoaa täyden intensiteetin peräaukon ja emättimen sähköstimulaatioon koossa, joka tekee vaikutuksen ja vakuuttaa.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: