Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pieni Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

Torpedonmuotoinen elektrodi E-Stim Systems on poikkeuksellinen bipolaarinen elektrodi, joka sopii kaikille, jotka haluavat kokea erityisen voimakkaan tunteen anaalisen sähköstimulaation aikana. Elektrodi soveltuu sekä emättimen että anaalin sähköstimulaatioon, ja sen vankka muotoilu ja toiminnallisuus takaavat täyttävän kokemuksen.

Lisätietoja

3794/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin pieni Torpedo™-elektrodi: tehokas bipolaarinen elektrodi emättimen ja peräaukon sähköstimulaatioon!

    E-Stim Systemsin torpedonmuotoinen elektrodi.. E-Stim Systems on poikkeuksellinen bipolaarinen elektrodi, joka sopii kaikille, jotka haluavat kokea erityisen voimakkaan tunteen anaalisen sähköstimulaation aikana. Elektrodi soveltuu sekä emättimen että anaalin sähköstimulaatioon ja tarjoaa täyteläisen kokemuksen vankan rakenteensa ja toiminnallisuutensa ansiosta.

    Pienen Torpedo™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Bipolaarinen, asetettava elektrodi: Pieni Torpedo™-elektrodi on bipolaarinen, asetettava elektrodi, joka tarjoaa kohdennettua sähköstimulaatiota.
    • Sileä, pyöristetty pää: Elektrodissa on sileä, pyöristetty pää, joka helpottaa peräaukon/vaginan asettamista ja mahdollistaa mukavan käytön.
    • Satiinipintainen viimeistely ja hyvä käsiteltävyys Torpedo™ elektrodissa on ylellinen satiinipinta ja sen pohjassa on jyrsitty ura, joka helpottaa peräaukon/vaginan asettamista ja poistamista.
    • Laadukas työstö: Tämä ensiluokkainen elektrodi on valmistettu ilmailu- ja avaruusluokan materiaaleista, ja se on suunniteltu kestämään pitkään. Elektrodi voidaan purkaa puhdistusta varten hygienian ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi, ja sillä on elinikäinen takuu.
    • Erinomainen johtavuus: Ylä- ja alapuolella olevien sähköisten kosketuspintojensa ansiosta Torpedo™-elektrodi tarjoaa erinomaisen ja luonnollisemman kontaktin kuin muut elektrodit.


    Mitat ja tekniset tiedot:

    Pieni Torpedo™-elektrodi on valmistettu osoitteesta E-Stim Systems on sisään työnnettävä bipolaarinen elektrodi peräaukon tai emättimen sähköstimulaatioon. Kokonaispituus on 130 mm ja työnnettävä pituus 100 mm, joten elektrodi sopii sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Elektrodin halkaisija on 38 mm ja ympärysmitta 119 mm, joten sitä on erittäin mukava käyttää. Paino on 344 g, joten se istuu mukavasti käteen olematta kuitenkaan liian raskas. Sähköstimulaatiolaitteeseen liittämistä varten pienessä elektrodissa on kaksi Torpedo™ pohjassa on kaksi 4 mm:n pistorasiaa. Tämä ominaisuuksien yhdistelmä tekee pienestä Torpedo™ loistavaksi seksileluksi sähköstimulaatioon.

    Puhdistus ja hoito:

    Puhdistus on yksinkertaista: puhdista elektrodi lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN suihkeella ja pyyhi sitten kuivaksi. Elektrodin, myös pistorasioiden, on oltava täysin kuiva ennen varastointia.

    Elektrodin optimaalinen käyttö Torpedo™ Elektrodi:

    Erinomaisen sähköstimulaatiokokemuksen saamiseksi suosittelemme vesipohjaisen voiteluaineemme ESHOCKin käyttöä elektrodin asettamisen helpottamiseksi ja optimaalisen sähkönjohtavuuden varmistamiseksi. Älä käytä silikoni- tai hybridivoiteluaineita ja huomioi, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa osoitteesta E-Stim Systems elektrodien kanssa.

    The little Torpedo™: Pakollinen varuste sähköstimulaattorin harrastajille

    Vankan rakenteensa ja käyttäjäystävällisten ominaisuuksiensa ansiosta little Torpedo™ on täydellinen lisä mihin tahansa sähköstimulaattoriin Torpedo™ on täydellinen lisä mihin tahansa sähköstimulaattoriin ja tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen sähköstimulaatiokokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Pieni Torpedo™ -elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: BiPolar, asetettava
    • Kokonaispituus: 130 mm
    • Työnnettävä pituus: 100 mm
    • Halkaisija: 38 mm
    • Ympärysmitta/koko: 119 mm
    • Paino: 344 g
    • Liitännät: 2 x 4 mm:n pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu ovat etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Arviointi 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      commande recu

      impeccable

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Pieni Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Pieni Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Torpedonmuotoinen elektrodi E-Stim Systems on poikkeuksellinen bipolaarinen elektrodi, joka sopii kaikille, jotka haluavat kokea erityisen voimakkaan tunteen anaalisen sähköstimulaation aikana. Elektrodi soveltuu sekä emättimen että anaalin sähköstimulaatioon, ja sen vankka muotoilu ja toiminnallisuus takaavat täyttävän kokemuksen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: