Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pieni Flo™ emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

Pieni Flo™-elektrodi on kauniisti muotoiltu, korkealaatuinen, asetettava elektrodi, joka on sekä tehokas että mukava seksuaaliseen sähköstimulaatioon. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä monipuolisen elektrodin sekä emättimen että peräaukon stimulaatioon.

Lisätietoja

3786/00

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin pieni Flo™-elektrodi: ohut ja monipuolinen elektrodi seksuaaliseen sähköstimulaatioon.

    Pieni Flo™-elektrodi on kauniisti muotoiltu, laadukas, asetettava elektrodi, joka on sekä tehokas että mukava seksuaaliseen sähköstimulaatioon. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä monipuolisen elektrodin sekä emättimen että anaalin stimulaatioon.

    Ergonominen muotoilu lisää nautintoa:

    Anatomisesti muotoiltu elektrodi on erityisen helppo asettaa sileän pinnan ansiosta, ja sen leveämpi pohja muotoutuu mukavasti häpyhuuliin niin, että sähköstimulaatio tuntuu sekä ulko- että sisäpuolelta. Vaikka Flo™-elektrodi on kehitetty ensisijaisesti emätinkäyttöön, se sopii erinomaisesti myös anaalistimulaatioon.

    Luonnollisen tuntuinen ja helppokäyttöinen:

    Ainutlaatuinen premium-elektrodeille alkaen E-Stim Systems ovat sähköiset kosketuspinnat. Ne sijaitsevat ylä- ja alapuolella eivätkä sivuilla, mikä antaa luonnollisemman tunteen sähköstimulaation aikana. Elektrodin pohjassa oleva jyrsitty ura parantaa pitoa emättimen tai peräaukon kautta asetettaessa ja poistettaessa, mikä takaa paremman käsiteltävyyden.

    Laadukas rakenne ja elinikäinen takuu:

    Kuten kaikkien premium-elektrodien kohdalla, myös E-Stim Systems flo™-elektrodilla on myös valmistajan elinikäinen takuu, joka kattaa E-Stim Systemsjoka takaa pitkän käyttöiän ja pitkäaikaisen tyytyväisyyden.

    Mitat:

    Pituus: 100mm
    Pään halkaisija: 25 mm
    Pohjan halkaisija: 50 mm
    Työnnettävä pituus: 90mm
    Paino: 192g

    Monipuoliset liitäntävaihtoehdot:

    Elektrodi on varustettu 4 mm:n pistokkeilla ja se on yhteensopiva matalaprofiilisten kaapeleiden kanssa osoitteesta E-Stim Systems mutta sitä voidaan käyttää myös tavallisten 4 mm:n kaapeleiden tai bi-kaapelin kanssa (ks. lisävarusteet). Se on yhteensopiva kaikkien yleisimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa (tarvittaessa tarjoamiemme sovittimien avulla). Tämä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden käytössä.

    Helppo puhdistus ja hoito:

    Elektrodi voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VeryClean-suihkeella. Elektrodin vahingoittumisen välttämiseksi ei saa käyttää voimakkaita puhdistusaineita. Perusteellisempaa puhdistusta varten elektrodi voidaan purkaa ja yksittäiset osat puhdistaa erikseen. Noudata valmistajan ohjeita huolellisesti, kun kokoat elektrodin uudelleen.

    Tämä tekee anaalisesta tai emättimen sähköstimulaatiosta entistäkin hauskempaa:

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidettamme ESHOCK. Tämä erikoisvoiteluaine takaa helpon anaalisen/vaginaalisen käyttöönoton ja hyvän sähkönjohtavuuden. Muista välttää silikonipohjaisia tai hybridivoiteluaineita ja huomioi, että kondomit eivät ole yhteensopivia E-Stim Systemsin elektrodien kanssa.

    Pieni Flo™-elektrodi E-Stim Systemsiltä: edistyksellinen väline seksuaaliseen sähköstimulaatioon.

    Pieni Flo™-elektrodi on enemmän kuin pelkkä sisään työnnettävä elektrodi; se on edistyksellinen ja mukava väline seksuaaliseen sähköstimulaatioon. Olipa kyseessä sitten emätin- tai peräaukon kautta tapahtuva, se tarjoaa hellävaraisen ja luonnollisen kokemuksen, jonka takana on seuraavien yritysten tuotteiden luotettavuus ja laatu E-Stim Systems tuotteista.

    Lisätietoja:

    • Flo® pienestä elektrodista E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 100mm
    • Työnnettävä pituus: 70 mm
    • Pään halkaisija: 25 mm
    • Pohjan halkaisija: 50 mm
    • Paino: 192 g
    • Liitännät: 1: Pohjassa kaksi 4 mm:n pistorasiaa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Fantastico

    Direi eccezionale, aiuta tantissimo per la dilatazione senza alcun dolore, apprezzato molto anche dal mio partner

      Arviointi 

      Revolutionäre Prostata-Stimulation!

      Als Mann, der immer auf der Suche nach neuen Wegen zur Steigerung des sexuellen Genusses ist, war ich sehr gespannt auf die Analelektrode von Meo. Meine Erwartungen wurden nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen.

      Die Qualität der Elektrode ist hervorragend - robust, sicher und mit einer glatten Oberfläche, die eine komfortable Anwendung ermöglicht. Die eigentliche Magie beginnt jedoch, wenn die Elektrostimulation aktiviert wird. Die gezielte Stimulation meiner Prostata mit Stimulationsstrom war eine völlig neue und unglaublich intensive Erfahrung.

      Jede Impulswelle der Elektrode fühlte sich an, als würde sie meine Prostata direkt massieren, was zu einer tiefen, durchdringenden Geilheit führte, die ich so noch nie erlebt hatte. Der Orgasmus, den ich dadurch erlebte, war außergewöhnlich - intensiv, lang anhaltend und unglaublich befriedigend. Es war, als würde jede Zelle meines Körpers elektrisiert, und der Höhepunkt war mehr als nur ein körperliches Erlebnis, es war fast spirituell.

      Ich kann die Analelektrode von Meo jedem Mann empfehlen, der seine sexuellen Erfahrungen auf ein neues Niveau heben möchte. Besonders für diejenigen, die die Prostatastimulation ausprobieren wollen, ist dieses Produkt ein absolutes Muss.

      Bewertung: 5 Sterne

        Kirjoita oma arvostelusi

        Pieni Flo™ emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

        Pieni Flo™ emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

        Pieni Flo™-elektrodi on kauniisti muotoiltu, korkealaatuinen, asetettava elektrodi, joka on sekä tehokas että mukava seksuaaliseen sähköstimulaatioon. Sen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä monipuolisen elektrodin sekä emättimen että peräaukon stimulaatioon.

        Kirjoita oma arvostelusi

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: