Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pieni ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems

Pieni ElectroWand™ of E-Stim Systems tarjoaa uuden sähköstimulaatiomenetelmän, jossa sähköimpulssien jännitys yhdistyy kohdennettuun anaali- tai emättimen tunkeutumiseen. Monopolaarisena elektrodina ElectroWand® on loistava lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen!

Lisätietoja

3792/00

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Pieni ElectroWand™ alkaen E-Stim Systems: vallankumouksellinen anaalinen ja emättimen sähköstimulaatio!

    Pieni ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems tarjoaa uuden sähköstimulaatiomenetelmän, jossa yhdistyvät sähköisten impulssien jännitys ja kohdennettu anaalinen tai emättimen penetraatio. Monopolaarisena elektrodina ElectroWand® on loistava lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen!

    ElectroWand® on monopolaarinen, kädessä pidettävä elektrodi, joka on sauvan muotoinen. Tämä vallankumouksellinen tuote, jonka E-Stim Systems tuo seksuaaliseen sähköstimulaatioon uudenlaisen hallinnan ja intensiteetin.

    Pienen ElectroWand®:n tärkeimmät ominaisuudet:

    • Monopolaarinen elektrodi ElectroWand™ on monopolaarinen elektrodi, joka vaatii lisäelektrodin (kuten Estim-liimaelektrodin) piirin täydentämiseksi. Tämä mahdollistaa keskitetyn ja hallitun sähköstimulaation.
    • Kädessä pidettävissä ja asetettavissa: Koska kädessä pidettävän ja asetettavan ElectroWand™ se on käsikäyttöinen ja työnnettävä, sitä voidaan ohjata tarkasti, ja se mahdollistaa kohdennetun stimulaation sekä emättimen kautta, anaalisesti että ihon pinnalla.
    • Eristetty kahva takaa miellyttävän käytön: ElectroWand™ on eristetty kahva, joka mahdollistaa miellyttävän käsittelyn sähköstimulaation aikana. Näin varmistetaan, että miellyttävät tuntemukset keskittyvät vain kylkipintaiseen varteen ja kiillotettuun päähän ElectroWand™ keskittyvät vain uurrettuun varteen ja kiillotettuun päähän.
    • Laadukkaat materiaalit ja työstö: Pieni ElectroWand™ on valmistettu korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, ja siinä on upotettu 4 mm:n pistorasia. Se on valmistettu kestävistä materiaaleista ja sillä on valmistajan elinikäinen takuu, joka kattaa E-Stim Systems.


    Mitat ja tekniset tiedot:

    Pieni ElectroWand™ kokonaispituus on 250 mm, työnnettävä pituus 130 mm, halkaisija 38 mm ja paino 639 grammaa. Niille, jotka haluavat suuremman halkaisijan, on ElectroWand™ saatavilla myös suurempana.

    Puhdistus ja hoito:

    ElectroWand™-elektrodin puhdistaminen on yksinkertaista: puhdista elektrodi lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai käytä VERYCLEAN -suihkettamme ja pyyhi sitten kuivaksi. Varmista, että elektrodi, myös pistorasiat, on täysin kuiva ennen sen säilyttämistä.

    Sähköstimulaatiosta saat vielä enemmän nautintoa:

    Käytä ESHOCK-liukuvoidetta, joka helpottaa peräaukon/vaginan asettamista ja optimaalista sähkönjohtavuutta. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineita ja ota huomioon, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems elektrodien kanssa.

    Pieni ElectroWand™: Absoluuttista tarkkuutta anaaliseen ja emättimen sähköstimulaatioon!

    Ainutlaatuisen muotoilunsa ja monipuolisuutensa ansiosta pieni ElectroWand™-elektrodi tarjoaa uuden ja jännittävän tavan tutustua eroottiseen sähköstimulaatioon ja vaihdella sitä. Olipa kyseessä anaalinen/vaginaalinen stimulaatio tai ihokosketuselektrodi, se tarjoaa sähköistävän kokemuksen ja on siksi arvokas lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen.

    Lisätietoja:

    • Small ElectroWand™ of E-Stim Systems
    • Sovellus: Kytke monopolaarinen elektrodi ElectroWand™ sähköstimulaatiolaitteesi yhteen lähtöön. Toisena napana voit käyttää itseliimautuvaa Estim-tyynyä tai toista monopolaarista elektrodia, joka on myös liitetty sähköstimulaatiolaitteeseesi. Sauvanmuotoisen elektrodin eristetty, sähköä johtamaton kädensija ElectroWand™ avulla voit sijoittaa, asettaa (anaalisesti/vaginaalisesti) ja liikuttaa sitä täsmälleen oikeaan paikkaan, samalla kun kumppanisi saa kiihottavaa sähköstimulaatiota paitsi erittäin kiillotetun, uritetun varren, myös ElectroWand™-elektrodin pään kautta.
    • Tyyppi: Monopolaarinen elektrodi, työnnettävä
    • Kokonaispituus: 250 mm
    • Työnnettävä pituus: 130 mm
    • Halkaisija: 38 mm
    • Ympärysmitta/koko: 119 mm
    • Paino: 639 g
    • Liitännät: Kytkennät: 1: 4 mm:n pistorasia pohjassa
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu ovat ensisijaisia tavoitteitamme.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Die Electro Wand ist für jedermann / frau empfehlenswert.

    Die Lieferung, Versand und Verpackung - wie gewohnt gut bei MEO. Die Electro Wand lässt sich sehr gut einführen. Das Estim-Empfinden ist mehr als zufriedenstellend. Dadurch, dass die Einführ-Tiefe von einem selber einstellbar ist, ist es auch sehr gut möglich die entsprechenden Körper-Regionen (bspw. ProstataI) zu finden. Auch für den Vaginalen Einsatz. Die Electro Wand ist somit für jedermann / frau empfehlenswert.

      Arviointi 

      Best electro purchase ever

      I bought these secretly for my wife. I'm the kinky one, and she reluctantly goes along with toys, sometimes. She really wasn't into the electrosex thing at first, so I bought the small Electro Wand for her to use as a dildo. I convinced her to try it out, and HOLY SHIT. She came completely hands free, no clit stimulation, in about 2 minutes, then came again, and was begging for my cock before her third orgasm. I pulled the wand out of her, and she quickly replaced it with the real thing and had two more orgasms. Happy wife, happy life.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Pieni ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems

        Pieni ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems

        Pieni ElectroWand™ of E-Stim Systems tarjoaa uuden sähköstimulaatiomenetelmän, jossa sähköimpulssien jännitys yhdistyy kohdennettuun anaali- tai emättimen tunkeutumiseen. Monopolaarisena elektrodina ElectroWand® on loistava lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen!

        Kirjoita oma arvostelusi

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: