Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhastulppa - butt plug Extremeo - P-Spot

Näillä butt plug Extremeo-sarjan tuotteilla koet pitkäkestoisia orgasmeja, jotka eivät lopu.... Jo ensisilmäyksellä on selvää, että tämä uudenlainen anaalitulppa ei ole mikään tavallinen butt plug. Erityisen muotonsa ansiosta tämä butt plug avaa aivan uusia ja erittäin intensiivisiä mahdollisuuksia stimuloida eturauhasta.

Lisätietoja

saatavilla

    Lisätietoja

    Näillä butt plug Extremeo-sarjan tuotteilla koet pitkäkestoisia orgasmeja, jotka eivät lopu.... Jo ensisilmäyksellä on selvää, että tämä uudenlainen anaalitulppa ei ole mikään tavallinen butt plug. Erityisen muotonsa ansiosta tämä butt plug avaa aivan uusia ja erittäin intensiivisiä mahdollisuuksia stimuloida eturauhasta.

     

    Koe orgasmeja, jotka eivät lopu tämän butt plug kanssa:

     

    P-piste, joka tunnetaan paremmin nimellä eturauhanen, on henkilökohtainen nautintopisteesi, joka sijaitsee syvällä vatsassasi. Sillä on ratkaiseva rooli siittiöiden tuotannossa. Mutta tämän biologisen tehtävän lisäksi eturauhasella on toinenkin erikoisominaisuus: se on miehille äärimmäisen aistillinen nautintopiste!

     

    Oikealla stimulaatiolla tämä P-piste voi laukaista äärimmäisiä, aaltomaisia orgasmeja, jotka eroavat hyvin paljon tavanomaisista kliimakseista. Jotkut asiakkaistamme kertovat jopa kokeneensa useita orgasmeja eturauhasen stimulaation avulla ilman, että yksittäisten huipentumien välillä olisi muuten välttämätöntä palautumisaikaa.

     

    Juuri tässä meidän butt plug tulee kuvaan mukaan. Sen erityinen muotoilu ja koko tekevät siitä ihanteellisen P-pisteen stimuloimiseen täsmällisesti ja intensiivisesti. Eturauhasen jatkuva ja pitkäkestoinen stimulointi tällä butt plug voi johtaa äärimmäisiin orgasmeihin!

     

    Ennen kaikkea jatkuva stimulaatio, joka on mahdollista tämän butt plug avulla, vie kokemuksen aivan uudelle tasolle. Kuvittele, että asetat anaalitulpan paikalleen ja käytät sitä pidemmän aikaa - oli se sitten muutama tunti tai jopa koko päivä. Jokainen liikkeesi, jokainen askeleesi johtaa intensiiviseen ja jatkuvaan P-pisteen hierontaan.

     

    Anaalitulpan erityispiirre on sen muotoilu:

     

    Aluksi butt plug mahdollistaa varovaisen asettamisen peräaukkoon, mikä on erityisen tärkeää anaalistimulaation maailmaan vasta-alkajille. Mutta sitten, kun sitä vähiten odotat, butt plug avautuu täyteen kokoonsa ja täyttää peräaukon kokonaan, mikä johtaa voimakkaaseen stimulaatioon, joka jättää kokeneetkin miehet hengästyneiksi.

     

    Äärimmäisen kokemuksen takaamiseksi anaalitulpan muotoilu on mietitty huolellisesti. Keskeinen osa tätä suunnittelua on anaalitulpan pohja eli jalka. Jalka ei ainoastaan suojaa liian syvältä työntämiseltä - turvallisuuteen liittyvä yksityiskohta, joka on ratkaisevan tärkeä tällaisia seksileluja käytettäessä - vaan se myös laajentaa huomattavasti anaalitulpan käyttömahdollisuuksia.

    Anaalitulpan jalan (pohjan) avulla sitä voi liikutella kaikkiin suuntiin! Se tarkoittaa, että voit painaa, kääntää sitä, kallistaa sitä tai liikuttaa sitä varovasti edestakaisin. Jokainen näistä liikkeistä tuottaa ainutlaatuisen eturauhashieronnan. Mieltymyksesi mukaan voit säätää stimulaation voimakkuutta ja painopistettä. Sen avulla voit räätälöidä hieronnan, joka voi vaihdella hellävaraisesta ja tutkivasta voimakkaaseen ja syvään.

     

    butt plug on valmistettu Liquid Silicone, joka on täysin ftalaatiton, ja siinä on silkkisen pehmeä pinta, joka tuntuu ensiluokkaiselta ja jonka ansiosta sitä on helppo asettaa ja käyttää.

     

    Olipa koko S niille, jotka vasta löytävät eturauhasen stimulaation maailman, koko M niille, joilla on jo kokemusta, tai koko L todellisille tuntijoille - tämä butt plug tarjoaa optimaalisen stimulaation kaikille:

     

    • Koko S: pituus n. 13 cm, pienin halkaisija 2,8 cm (anaalitulpan pään alkuosa), suurin halkaisija 4,8 cm (anaalitulpan pään keskiosa).
    • Koko M: pituus n. 16 cm, pienin halkaisija 3,4 cm (anaalitulpan pään alku), suurin halkaisija 5,9 cm (anaalitulpan keskikohta).
    • Koko L: pituus n. 19 cm, pienin halkaisija 4,2 cm (anaalitulpan pään alku), suurin halkaisija 7 cm (anaalitulpan keskikohta).

     

    Lyhyesti sanottuna: Extremeo-sarjan butt plug "P-Spot" on enemmän kuin pelkkä seksilelu - se lupaa intensiivisiä, ennennäkemättömiä kliimakseja. On aika päästä mukaan tähän henkeäsalpaavaan kokemukseen.

     

    Extremeo Butt Plugsin puhdistaminen ja käyttö:

     

    • Helppokäyttöinen: Pepputulpan asettaminen peräaukkoon voi olla kaunis ja nautinnollinen kokemus - varsinkin jos osaat tehdä sen oikein. Suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme helpottamaan pepputulpan asettamista peräaukkoon. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee pepputulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

     

    • Oikea liukuaine ja Lube Shooter: Oikea liukuaine voi tehdä kaiken eron. Extremeo Butt Plugin kaltaisten silikonituotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää silikonipyllyjen kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Sen avulla voiteluaine jakautuu syvemmälle ja tasaisemmin peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan kiinnityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

     

    • Puhdistus: Extremeo Butt Plug on puhdistettava huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Lämmin vesi ja mieto saippua poistavat helposti useimmat epäpuhtaudet. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    • Eturauhastulppa - butt plug Extremeo - P-Spot
    • Anaalitulppa eturauhasen stimulointiin.
    • Extremeo Butt Plugs on asiantuntijoiden kehittämä anaalitulppa.
    • Extremeo ® on MEO Germanyn rekisteröity tavaramerkki.
    • Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, ei sisällä ftalaatteja.
    • Käytä anaalitulppaa vain vesipohjaisten liukuvoiteiden, kuten Alphamale Aqua tai Aquameo ja meidän Lube Shooter kanssa.
    • Suosittelemme tämän peräaukkotulpan kanssa käytettäväksi Anal Relax Spray Extremeo -suihkettamme: Tämä suihke toimii ilman tuntemuksen menetystä, vähentää sulkijalihaksen kivuliasta herkkyyttä ja auttaa sinua saavuttamaan hillittömän seksuaalisen ekstaasin.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Love it

    First prostate toy from MEO. Went on easy and wore it for a couple hours the first time I tried it. When I'm not wearing it I'm thinking about wearing it!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    A little extra

    This is going to be a blast when I get the opportunity to have sex. It feels amazing pushing on my special spot as I pull on my engorged cock. Didn't take long to cause an eruption worth writing about!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Huge

    This plug is great, gives a good stretch putting in and is comfortable. Love wearing it as I do my house chores . Can’t get enough of the full feeling. Wonderful toy.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Size L

    Got to me very quickly, but it did turn out much much bigger then I expected, but despite the intimidating size and my doubts I was able too take it hole with a generous amount of lube, mind blowing experience, NOT FOR BEGINNERS.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Prostata Plug

    Bin sehr zufrieden mit dem Prostata Plug da ich bisher nämlich immer Plugs hatte die dauernd rausrutschten, wenn man sie nicht von außen fixiert

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Absolute Kaufempfehlung.

    Haben heute die Plugs in "S, M und L" erhalten. Gewaschen, desinfiziert ... kein Chemiegeruch. Angenehm weich, nicht zu hart, nicht zu weich.

    Hab zum Anfang zum leichten Vordehnen den in "S" genommen und meine Freundin überrascht. Fettes Grinsen. Ein wenig Gleitgel und schon platziert. Schön weich, angenehm zu tragen. Nur ganz leichter Druck auf dem Damm beim Sitzen. Das wird wohl mein neuer Favorit tagsüber auf Arbeit. Dachte ich. :)

    Dann war ich neugierig auf den in "M". Gleiche Prozedur und flutsch. Irres Gefühl. Die Basis drückt die Backen schön auseinander. Eine traumhafte Rückansicht. Meine Frau war begeistert. Vorfreude! Beim Sitzen ist der Druck auf dem Damm schon größer, aber sehr angenehm durch das weiche Material. Selbst unter einer weiten Short oder Jeans (unterm Rock oder Kleid erst recht nicht) zeichnet sich nichts ab. Den werd ich wohl tagsüber tragen.

    Nach einer Weile musste natürlich auch der "L" probiert werden. Da ich bereits große Buttplugs mit benutze, war das Einführen kein Problem. Ansonsten heißt es üben und trainieren. Die schöne breite Basis steht leicht raus und macht eine wahnsinnig gute Optik. Die Rückansicht ist atemberaubend. Vielleicht ist die Basis etwas zu lang geraten, wird aber für irre Blicke sorgen, wenn wir uns am FKK-Strand zeigen. Wir lieben die verstohlenen und manchmal lüsternen Blicke.

    Absolute Kaufempfehlung.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Eturauhastulppa - butt plug Extremeo - P-Spot

    Eturauhastulppa - butt plug Extremeo - P-Spot

    Näillä butt plug Extremeo-sarjan tuotteilla koet pitkäkestoisia orgasmeja, jotka eivät lopu.... Jo ensisilmäyksellä on selvää, että tämä uudenlainen anaalitulppa ei ole mikään tavallinen butt plug. Erityisen muotonsa ansiosta tämä butt plug avaa aivan uusia ja erittäin intensiivisiä mahdollisuuksia stimuloida eturauhasta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: