Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Sähköstimulaatio - Penis & kivekset

Uutiskirje

Vyper™ XL alkaen E-Stim Systems - E-Stim penis ja kivekset

MEO esittelee Vyper™ XL:n, joka on peräisin E-Stim Systems kehittyneen kahdeksannapaisen sähköstimulaatio- ja puristusjärjestelmän. Vyper™ XL perustuu Vyper2™:n menestykseen ja laajentaa sähköstimulaation valikoimaa herkistä tuntemuksista voimakkaampiin CBT-kokemuksiin, jotka stimuloivat sekä penistä että kiveksiä.

Lisätietoja

3770/00

199,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Vyper ™ XL E-Stim Systemsistä: Äärimmäinen sähköstimulaatio penikselle ja kiveksille

MEO esittelee Vyper ™ XL: n osoitteesta E-Stim Systems kehittyneen kahdeksannapaisen sähköstimulaatio- ja puristusjärjestelmän. Vyper™ XL perustuu Vyper2™:n menestykseen ja laajentaa sähköstimulaation valikoimaa herkistä tuntemuksista intensiivisempiin CBT-kokemuksiin, jotka stimuloivat sekä penistä että kiveksiä.

Räätälöity sähköstimulaatiosta saatavan nautinnon lisäämiseksi.

  • Vyper™ XL on suunniteltu erityisesti miesten tarpeisiin ja takaa mukavan ja tehokkaan istuvuuden.
  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa valmistetussa laitteessa on kahdeksan kullattua sähköistä kosketuspintaa, jotka on jaettu neljälle puristuslevylle.
  • Kun erektiossa oleva penis ja kivekset asetetaan Vyper™ XL -laitteeseen, laite voi käyttää sekä painetta että sähköstimulaation kiihottavia tuntemuksia.


Sähköstimulaatio lempeästä voimakkaaseen:

  • Vyper™ XL tarjoaa peniksen ja kivesten sähköstimulaation spektrin, joka vaihtelee lievästä pistelystä voimakkaampiin tuntemuksiin, jotka soveltuvat jopa CBT-käytäntöihin.
  • Kahdeksan kosketuspinnan ansiosta Vyper™ XL tarjoaa useita alueita kattavan ja monipuolisen sähköstimulaatiokokemuksen penikselle ja kiveksille.
  • Varoitus: Jos painat liian kovaa, voit vahingoittaa jotain erittäin arvokasta!


Laadukkaat materiaalit pitkää käyttöikää ja tehokasta sähköstimulaatiota varten:

  • Toisin kuin laitteet, joissa on ohuita muovilevyjä, Vyper™ XL on valmistettu 5 mm:n paksuisista akryylilevyistä, jotka on laserleikattu ja varustettu mittatilaustyönä valmistetuilla piirilevyillä pitkäikäisyyden ja tehokkaan sähköjohtamisen varmistamiseksi.
  • Kosketuslevyt on kullattu, mikä lisää sekä pitkäikäisyyttä että sähkökontaktin laatua.


Monipuolinen ja käyttäjäystävällinen muotoilu:

  • Vyper™ XL on suunniteltu mukavalla aukolla, ja kahden levyn väli on säädettävissä eri peniskokojen mukaan.
  • Laadukkaat 4 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitokset ja varusteet takaavat kestävyyden ja kestävyyden.
  • Vyper™ XL on yhteensopiva yksi- ja kaksikanavaisten järjestelmien kanssa, ja se voidaan liittää sähköstimulaatiolaitteisiin, kuten MEO SexBoxiin (adapteri vaaditaan), 2B™:ään tai ElectroHelix™:ään alkaen E-Stim Systems voidaan liittää.


Vyper™ XL E-Stim Systemsiltä: Edistyksellinen peniksen ja kivesten sähköstimulaatio.

Vyper™ XL on enemmän kuin pelkkä BDSM-lisävaruste, se on täydellinen väline peniksen ja kivesten sähköstimulaatioon. Piditpä sitten lempeistä tuntemuksista tai halusitko syventyä CBT maailmaan, Vyper™ XL:n avulla saat turvallisen, räätälöitävissä olevan ja jännittävän kokemuksen. Helppohoitoisen rakenteensa ja korkealaatuisten materiaaliensa ansiosta Vyper™ XL on luotettava ja välttämätön lisä kaikille, jotka haluavat laajentaa sähköstimulaatiohorisonttejaan.

Lisätietoja:

  • Vyper™ XL alkaen E-Stim Systems
  • Materiaali: Python™ XL alkaen E-Stim Systems on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat kestävyyden ja optimaalisen toimivuuden sähköstimulaation aikana. Päärakenne on valmistettu ilmailualumiinista, joka on tunnettu lujuudestaan ja keveydestään. Sähköiset kosketuspinnat on kullattu tehokkaan ja turvallisen sähköisen signaalinsiirron varmistamiseksi. Painelevyt on valmistettu 5 mm paksusta akryylistä, kovasta ja kirkkaasta muovista, joka on sekä kestävää että visuaalisesti miellyttävää. Lisäksi kiinnityksessä käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kiinnikkeitä, jotka ovat vahvoja ja korroosionkestäviä. Räätälöidyt painetut piirilevyt (PCB) ovat olennainen osa sähköisiä toimintoja, jotka räätälöidään erityisvaatimusten mukaan. Näiden materiaalien yhdistelmä tekee Vyper2™:stä laadukkaan ja luotettavan valinnan sähköstimulaation harrastajille.
  • Piirilevyt (PCB) ovat nykyaikaisen elektroniikan olennaisia osia. Ne ovat piirilevyjä, joihin erilaiset elektroniikkakomponentit, kuten vastukset, kondensaattorit ja integroidut piirit, asennetaan ja liitetään. Piirilevyt muodostavat fyysisen alustan näille komponenteille ja tarjoavat piirin toiminnan kannalta välttämättömät sähköiset liitännät. Piirilevyjä on lähes kaikissa elektroniikkalaitteissa, yksinkertaisista vempaimista monimutkaisiin tietokonejärjestelmiin.
  • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
  • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
  • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset
  • MEO on MEO:n tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Vyper™ XL alkaen E-Stim Systems - E-Stim penis ja kivekset

Vyper™ XL alkaen E-Stim Systems - E-Stim penis ja kivekset

MEO esittelee Vyper™ XL:n, joka on peräisin E-Stim Systems kehittyneen kahdeksannapaisen sähköstimulaatio- ja puristusjärjestelmän. Vyper™ XL perustuu Vyper2™:n menestykseen ja laajentaa sähköstimulaation valikoimaa herkistä tuntemuksista voimakkaampiin CBT-kokemuksiin, jotka stimuloivat sekä penistä että kiveksiä.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: