Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Electrosex Anal Plug - XL - alkaen E-Stim Systems


The Electrosex Anal Plug XL on suurin malli neljän bipolaarisen elektrodin sarjassa, jonka valmistaja on E-Stim Systems ja se on kehitetty niille, joilla on kokemusta peräaukon tai emättimen sähköstimulaatiosta ja jotka etsivät vielä suurempaa haastetta. XL-versio perustuu suositun Bobble™-anaalipistokkeen muotoiluun, mutta se on suurempi ja siinä on satiinipinta.

Lisätietoja

3775/00

229,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Electrosex Anal Plug - XL - E-Stim Systemsiltä: Suurin haasteesi anaalin sähköstimulaatiossa!

    The Electrosex Anal Plug XL on suurin malli neljän bipolaarisen elektrodin sarjassa, jonka valmistaja on E-Stim Systems ja se on kehitetty niille, joilla on jo riittävästi kokemusta anaalisesta tai emättimen sähköstimulaatiosta ja jotka etsivät vielä suurempaa haastetta. XL-versio perustuu suositun Bobble™-anaalitulpan muotoiluun, mutta se on huomattavasti suurempi ja siinä on ylellinen satiinipinta.

    Anaalinen sähköstimulaatio (anal e-stim) tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen kokemuksen, joka eroaa perinteisestä anaaliseksistä dildoilla tai vibraattoreilla lähinnä hermojen kohdennetun stimulaation ansiosta. Anaalialue, jossa on runsaasti herkkiä hermoja, reagoi voimakkaasti sähköimpulsseihin ja saa aikaan syvempiä ja usein voimakkaampia tuntemuksia kuin manuaalinen stimulaatio. Tämä kohdennettu lähestymistapa mahdollistaa stimulaation, jonka intensiteettiä ja rytmiä voidaan säätää tarkasti ja joka tarjoaa erilaisia tuntemuksia lievästä pistelystä hyvin voimakkaisiin rytmikkäisiin pulsseihin. Lisäksi peräaukon sähköstimulaatio voi harjoittaa sulkijalihasta, mikä johtaa voimakkaisiin mutta miellyttäviin lihassupistuksiin. Sitä voidaan käyttää täysin "ilman käsiä", ja se tarjoaa ainutlaatuisen stimulaatiotyypin, joka on jatkuvaa ja jota voidaan ylläpitää pidemmän aikaa. Tämäntyyppinen anaalinen sähköstimulaatio johtaa ainutlaatuisiin tuntemuksiin ja kokemuksiin ja on siksi suosittu valinta kaikille, jotka haluavat löytää seksuaalisuuden uuden ulottuvuuden.

    Tyylikäs muotoilu ja voimakas stimulaatio:

    • Suositun Bobble™-anaalipistokkeen innoittamana meidän Electrosex Anal Plug suurempi ja varustettu ylellisellä, satiinipintaisella viimeistelyllä.
    • Sileä, pallomainen pää takaa hellävaraisen työnnön peräaukkoon, kun taas kaksoisvyöhykeinen muotoilu takaa mukavan pidon peräaukkokanavassa ja kohdennetun stimulaation.
    • Ensimmäinen vyötärö keskittää tuntemukset peräaukon ympärille, kun taas toiseen vyötäröön asti lisääminen mahdollistaa syvemmän stimulaation usein saavuttamattomissa paikoissa.


    Optimoitu mukavuutta ja stimulaatiota varten:

    • Sähkökontaktit on integroitu ylä- ja alapuolelle, jotta ne tuntuvat luonnollisemmilta, kun elektrodi liikkuu kehossa.
    • Tuote soveltuu sekä emättimen että peräaukon stimulaatioon ja mukautuu täydellisesti kehon sisäiseen anatomiaan.


    Helppo puhdistaa ja hoitaa:

    • Puhdista yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN suihkeella. Varmista, että Electrosex Anal Plug pistorasiat mukaan lukien on täysin kuiva ennen kuin säilytät sen.
    • Perusteellista puhdistusta varten voit irrottaa Electrosex Anal Plug ja pestä metalliosat erikseen. Noudata kuitenkin valmistajan purkamis- ja kokoamisohjeita.


    Valmistautuminen peräaukon / emättimen sähköstimulaatioon:

    • Käytä MEO:n vesipohjaista liukuvoidetta ESHOCK, jotta se on helppo asettaa paikalleen ja jotta sähkönjohtavuus on optimaalinen.
    • Vältä silikoni- tai hybridivoiteluaineiden käyttöä. Kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia.


    Electrosex Anal Plug XL E-Stim Systemsiltä: rohkea askel kohti äärimmäistä anaalista sähköstimulaatiota.

    The Electrosex Anal Plug XL on enemmän kuin pelkkä anaaliseksilelu, se on anaalisen tai emättimen sähköstimulaation äärimmäinen haaste. Kaikille niille, jotka ovat valmiita aloittamaan seksuaalisen tyydytyksen aivan uuden ulottuvuuden, erittäin suuri Electrosex Anal Plug tarjoaa jännittävän ja intensiivisen kokemuksen. Ja sillä on jopa elinikäinen takuu E-Stim Systems.

    Lisätietoja:

    • Electrosex Anal Plug - XL alkaen E-Stim Systems
    • Mitat: Pituus 163mm, halkaisija 62mm, työnnettävä pituus 120mm.
    • Paino: 974g
    • Liittimet: Kytkimet: 1,5 mm: Yhteensopiva 4mm:n standardikaapelin kanssa alkaen E-Stim Systems.
    • Leveä pohja Electrosex Anal Plug mahdollistaa matalaprofiilisen kaapelin käytön E-Stim Systemsjos peräpistoketta on tarkoitus käyttää pitkään.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems on etusijalla.
    • Suunniteltu viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
    • Toimitetaan elinikäisellä valmistajan takuulla.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääketieteellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairauksia tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.

     

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfektion trifft Komfort

    Habe den Estim-Analplug von MEO bestellt aufgrund seiner Länge. Mir war nicht bewusst das der Durchmesser über 60mm ist an der dicksten Stelle.

    Ungedehnt dauert es schon ein Weilchen bis der Estim-Analplug im Po versenkt ist.....mit viel Gleitmittel und Geduld war er dann doch drin.

    Ist der Estim-Analplug einmal drin sitzt er bombenfest und rutscht aufgrund seiner Form nicht mehr von alleine heraus. Daher kann man den Plug auch unbemerkt im Alltag tragen, egal bei welchen Aktivitäten von alleine rutscht der Plug nicht mehr raus.

    Selbst beim sitzen ist der Estim-Analplug absolut komfortabel.....nichts drückt und nichts kneift. Einfach perfekt!

    Dann habe ich den Estim-Analplug an mein Tensgerät angeschlossen und ihn "arbeiten" lassen......eine Prostatamassage und drei Orgasmen vom feinsten.

    Auch die Anschlüsse für Kabel im Sockel sind so angeordnet das man sich ganz normal setzen und bewegen kann. Die Stecker sitzen bombenfest und lösen sich nicht von alleine.

    Kann diesen Estim-Analplug nur jedem empfehlen der es gerne eine Nummer größer mag. Den Elektro-Plugs für Tensgeräte gibt es viele, aber dieser Estim-Analplug von MEO ist schon ein dickes Ding....der richtig ausfüllt!

    • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Electrosex Anal Plug - XL - alkaen E-Stim Systems

    Electrosex Anal Plug - XL - alkaen E-Stim Systems


    The Electrosex Anal Plug XL on suurin malli neljän bipolaarisen elektrodin sarjassa, jonka valmistaja on E-Stim Systems ja se on kehitetty niille, joilla on kokemusta peräaukon tai emättimen sähköstimulaatiosta ja jotka etsivät vielä suurempaa haastetta. XL-versio perustuu suositun Bobble™-anaalipistokkeen muotoiluun, mutta se on suurempi ja siinä on satiinipinta.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: