Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Suuri Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

Suuri Magnum™-elektrodi E-Stim Systems on todellinen sähköstimulaation mestariteos, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa nautintoa sekä emättimen että peräaukon käyttöön. Tarkasti muotoiltu ja ainutlaatuisen muotoinen elektrodi ei ole vain helppo asettaa paikalleen, vaan se tarjoaa myös intensiivisen ja syvästi tyydyttävän kokemuksen.

Lisätietoja

3800/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin suuri Magnum™-elektrodi: emättimen ja peräaukon sähköstimulaation huippu.

    E-Stim Systemsin suuri Magnum™-elektrodi.. E-Stim Systems on todellinen sähköstimulaation mestariteos, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa nautintoa sekä emättimen että peräaukon käyttöön. Tarkasti muotoiltu ja ainutlaatuisen muotoinen elektrodi on helppo asettaa paikalleen, mutta se tarjoaa myös intensiivisen ja syvästi tyydyttävän kokemuksen. Suuri Magnum™ on elegantti satiinipinta, joka on tavaramerkkinä E-Stim Systemsjoka edustaa laatua ja tyylikästä muotoilua.

    Halkaisijaltaan 50 mm:n ja pituudeltaan 167 mm:n elektrodi on Magnum™-sarjan suurin Magnum™-malli E-Stim Systems. Innovatiivinen muotoilu, jossa sähköä johtavat koskettimet ovat ylä- ja alapuolella sivujen sijaan, takaa erinomaisen vartalokontaktin ja entistä luonnollisemman tunteen eroottisen sähköstimulaation aikana.

    Muotoilu ja käyttö:

    Tämä suuri elektrodi, joka on valmistettu ilmailualan materiaaleista, on erityisen kestävä ja se voidaan jopa purkaa perusteellista puhdistusta varten. Pohjassa on jyrsitty ura, joka helpottaa peräaukon/vaginan asettamista ja poistamista.

    Magnum™-elektrodin pohjassa on kaksi 4 mm:n pistorasiaa, ja sillä on valmistajan elinikäinen takuu E-Stim Systems. Tämä elektrodi painaa muhkeat 644 grammaa ja tarjoaa tehokkaan ja tyydyttävän sähköstimulaatiokokemuksen.

    Puhdistus ja hoito:

    Voit puhdistaa elektrodin yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN -suihkeella. Anna elektrodin kuivua kokonaan ennen sen säilyttämistä. Vielä paremman kokemuksen saamiseksi kannattaa käyttää ESHOCK-vesipohjaista liukuvoidetta, joka takaa helpon asettamisen ja optimaalisen sähkönjohtavuuden. Huomaa, että silikoni- tai hybridivoiteluaineita ei suositella, eivätkä kondomit ole yhteensopivia tämän elektrodin kanssa.

    Elinikäinen takuu:

    Kuten kaikki premium-elektrodit osoitteesta E-Stim Systems suurten Magnum™ elektrodilla on myös elinikäinen valmistajan takuu. Tämä elektrodi on täydellinen kaikille, jotka haluavat parantaa sähköstimulaatiokokemustaan tuotteella, joka tarjoaa sekä enemmän nautintoa että enemmän mukavuutta käytön aikana.

    Lisätietoja:

    • Large Magnum™ -elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: BiPolar, asetettava
    • Kokonaispituus: 167mm
    • Työnnettävä pituus: 135mm
    • Suurin halkaisija: 50mm
    • Ympärysmitta: 157mm
    • Paino: 644 g
    • Liitännät: 2 x 4mm pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Positive Überraschung

    Ich war mir zuerst nicht sicher, ob ich das Produkt von MEO kaufen sollte, wegen der Elektrostimulation, die für mich neu war. Ich habe es dann aber doch ausprobiert und war positiv überrascht, dass es doch geiler ist als erwartet. Ich benutze die Elektrode übrigens mit dem E-Stim Gerät Sexbox von MEO.

      Arviointi 

      magnum

      rien a redire, conforme a la description et au prix tres competitif , rien a redire au niveau qualité, facile d'utilisation

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Funziona benissimo

      Funziona benissimo

        Arviointi 

        This is a must have

        Unbelievable!!!!. I am enjoying the ass pounding sensations that this product delivers. One of the best investments I've made to date for the E-Stim. It would be nice to have a bigger base to keep it from being pulled in and I would truely love to see one longer and thicker. The larger toy looses its contact once my ass has been streched in preparation for some full on anal activities

          Kirjoita oma arvostelusi

          Suuri Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

          Suuri Magnum™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

          Suuri Magnum™-elektrodi E-Stim Systems on todellinen sähköstimulaation mestariteos, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa nautintoa sekä emättimen että peräaukon käyttöön. Tarkasti muotoiltu ja ainutlaatuisen muotoinen elektrodi ei ole vain helppo asettaa paikalleen, vaan se tarjoaa myös intensiivisen ja syvästi tyydyttävän kokemuksen.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: