Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

E-Stim Systems

Uutiskirje

Electro Whisker osoitteesta E-Stim Systems

Kun Electro Whisker tutkitaan rajoja kiimaisuuden ja nautinnon kivun, täydellisen himon ja ehdottoman alistumisen välillä, jolloin aistilliset kokemukset tehostuvat ja ovat hienovaraisessa tasapainossa ekstaasin ja hallinnan välillä.

Lisätietoja

3791/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Kun Electro Whisker tutkitaan rajoja kiimaisuuden ja nautinnon kivun, täydellisen himon ja ehdottoman alistumisen välillä, jossa aistilliset kokemukset tehostuvat ja ovat hienovaraisessa tasapainossa ekstaasin ja kontrollin välillä.

    Electro Whisker alkaen E-Stim Systems: Eroottisen sähköstimulaation kolmas (BDSM) ulottuvuus!

    The Electro Whisker osoitteesta E-Stim Systems on innovatiivinen monopolaarinen elektrostimulaatioelektrodi, joka tuo uuden ulottuvuuden eroottisiin fantasioihin. The Electro Whisker tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen kaikille, jotka haluavat tutustua sähköimpulssien kihelmöivään tai piinaavaan tunteeseen.

    Oletko aina halunnut hemmotella kumppaniasi sähköimpulsseilla tai rankaista häntä nautinnolla? Nyt voit! Yksinapainen Electro Whisker on uusin lisäys jatkuvasti kasvavaan Estim-elektrodivalikoimaamme. Electro Whisker tuntuu kuin sadat pienet sormet silittelisivät ihoasi ja tarjoaa intensiivisen ja äärimmäisen kiihottavan tunteen sähköstimulaation aikana. Se on varustettu eristetyllä kahvalla ja 4 mm:n pistokkeella, joten sitä voidaan käyttää Electro Whisker voidaan liittää sähköstimulaatiolaitteeseen ja käyttää.

    Electro Whiskerin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Innovatiivinen muotoilu: The Electro Whisker kehitettiin simuloimaan tuntemusta, joka syntyy, kun sadat pienet sormet kulkevat ihoa pitkin pehmeästä kovaan. Tämä ainutlaatuinen muotoilu tarjoaa erittäin voimakkaan tunteen eroottisen sähköstimulaation aikana.
    • Monopolaarinen elektrodi: Monopolaarisena elektrodina Electro Whisker toinen elektrodi täydentämään piiriä. Tämä mahdollistaa kohdennetun stimulaation, jossa sähköiset tuntemukset syntyvät juuri siellä, missä niitä halutaan (esim. sukupuolielimissä).
    • Eristetty kahva ja 4 mm:n pistorasia: Eristetty kahva takaa miellyttävän käytön, ja integroitu 4 mm:n pistorasia mahdollistaa helpon liittämisen sähköstimulaatiolaitteeseen.
    • Laaja valikoima tuntemuksia: Olipa kyse sitten lempeästä pistelystä tai voimakkaammasta stimulaatiosta Electro Whisker voidaan mukauttaa erilaisiin mieltymyksiin sähköstimulaatiolaitteen avulla.


    Paremman ymmärryksen vuoksi:

    Sähköstimulaatioelektrodien pienemmät kosketuspisteet (kuten Electro Whiskerissä) johtavat voimakkaampaan kokemukseen, koska sähkövirta keskittyy pienemmälle alueelle. Tämä johtaa suurempaan virrantiheyteen ja siten voimakkaampiin tuntemuksiin iholla tai lihaksissa. Samalla tämä keskittyminen mahdollistaa tarkemman stimulaation tietyille alueille. Tällaisia elektrodeja käytettäessä on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota oikeaan käsittelyyn ja henkilökohtaisiin rajoihin, jotta vältytään epämukavuudelta tai ihoärsytykseltä.

    Optimaalinen johtavuus sähköstimulaatiota varten:

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme ESHOCK-vesipohjaista liukuvoidetta, joka lisää johtavuutta ja tarjoaa erityisen voimakkaan tunteen. Silikonipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineita ei tule käyttää.

    Koe ainutlaatuinen sähköistävä tunne Electro Whiskerillä!

    The Electro Whisker osoitteesta E-Stim Systems on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat lisätä luovuutta ja vaihtelua sähköstimulaatioonsa. Se on ihanteellinen lisävaruste sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille ja tarjoaa jännittävän kokemuksen, joka voi vaihdella hienovaraisesta kivuliaaseen. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja sen tarjoamien monipuolisten tuntemusten ansiosta the Electro Whisker on epäilemättä hieno lisä sähköstimulaatiolaitteeseesi.

    Lisätietoja:

    • Electro Whisker alkaen E-Stim Systems
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja sovittimia saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomaisella elinikäisellä valmistajan takuulla.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems on meille ensisijainen prioriteetti.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Drum Brushes?

    I hate to say this, but the pictured item looks an awful lot like brushes for playing jazz style drums and cymbals.

    Am I wrong?

      Arviointi 

      Zart bis hart

      Zart bis hart. Sehr geil.

        Arviointi 

        Great!

        Great! The tingles go all over.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
        Arviointi 

        Packs a punch

        Packs a punch. Love it tuned up against my cock. New favorite toy.

        • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Electro Whisker osoitteesta E-Stim Systems

        Electro Whisker osoitteesta E-Stim Systems

        Kun Electro Whisker tutkitaan rajoja kiimaisuuden ja nautinnon kivun, täydellisen himon ja ehdottoman alistumisen välillä, jolloin aistilliset kokemukset tehostuvat ja ovat hienovaraisessa tasapainossa ekstaasin ja hallinnan välillä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: