Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Suuri Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

Niille, jotka haluavat voimakkaamman tunkeutumisen tunteen sähköstimulaation aikana, suuri Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems on ensiluokkainen valinta. Sen muotoilu ja toiminnallisuus tekevät tästä elektrodista yhden bestselleristämme peräaukon ja emättimen sähköstimulaatioon.

Lisätietoja

3795/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Suuri Torpedo™-elektrodi: E-Stim Systemsin voimakas ja tehokas bipolaarinen elektrodi!

    E-Stim Systemsin suuri Torpedo™-elektrodi on ensimmäinen valinta kaikille, jotka haluavat voimakkaamman tunkeutumisen tunteen sähköstimulaation aikana E-Stim Systems on ensiluokkainen valinta. Sen muotoilu ja toiminnallisuus tekevät tästä elektrodista yhden bestselleristämme anaaliseen ja emättimen sähköstimulaatioon.

    Anaalinen ja emättimen sähköstimulaatio ovat seksuaalisen sähköstimulaation alaan kuuluvia käytäntöjä, jotka tarjoavat ainutlaatuisia aistimuksia, joita tavanomaiset seksilelut eivät voi tarjota. Erityinen kiehtovuus piilee hermopäätteiden suorassa stimuloinnissa hallittujen sähköisten signaalien avulla, jotka johtavat voimakkaaseen kiihottumiseen ja ainutlaatuisiin orgasmikokemuksiin. Anaali- ja emätinkäytön osalta nämä alueet on varustettu lukuisilla herkillä hermopäätteillä, mikä tekee niistä uskomattoman herkkiä sähköstimulaatiolle. Torpedo™-elektrodi pystyy tuottamaan monenlaisia tuntemuksia lievästä pistelystä voimakkaaseen sykintään, ja se voidaan räätälöidä henkilökohtaisten mieltymysten mukaan liitetyn sähköstimulaatiolaitteen avulla.

    Suuren Torpedo™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Bipolaarinen, asetettava elektrodi: Suuri Torpedo™-elektrodi on bipolaarinen elektrodi, joka takaa tasapainoisen ja tehokkaan stimulaation sekä sisä- että ulkopuolelta.
    • Sileä ja pyöristetty pää: Sileä ja pyöristetty pää mahdollistaa miellyttävän peräaukon/vaginan asettamisen ja sopii siksi sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille.
    • Helppo käsitellä: Pohja on Torpedo™ Elektrodin pohjassa on jyrsitty ura, joka helpottaa peräaukon/vaginan asettamista ja poistamista.
    • Laadukkaat materiaalit ja työstö: Suuri Torpedo™-elektrodi on valmistettu ilmailualan materiaaleista, se on kestävä ja se voidaan purkaa puhdistusta varten. Elektrodilla on elinikäinen valmistajan takuu.
    • Luonnollinen tuntuma ja erinomainen sähkökontakti: Elektrodin ylä- ja alapuolella olevat sähkökontaktit tarjoavat erinomaisen ihokontaktin ja paremman seksuaalisen stimulaation kuin muilla elektrodeilla.


    Mitat ja tekniset tiedot:

    Suuri Torpedo™-elektrodi osoitteesta E-Stim Systems on bipolaarinen, asetettava elektrodi, joka on suunniteltu henkeäsalpaavaa sähköstimulaatiokokemusta varten. Sen kokonaispituus on 135 mm ja työnnettävä pituus 115 mm, joten se sopii sekä miehille että naisille, jotka haluavat maksimaalisen tunkeutumisen sähköstimulaation aikana. Elektrodin halkaisija on 50 mm, mikä tarjoaa täyttävän tunteen, ja sen ympärysmitta on 157 mm, mikä takaa asetetun elektrodin voimakkaan läsnäolon. Torpedo™-elektrodi painaa 555 grammaa ja tarjoaa selkeän tunteen. Sähköliitäntää varten suuressa Torpedo™-elektrodissa on kaksi 4 mm:n pistorasiaa, joihin voidaan liittää erilaisia sähköstimulaatiolaitteita (tarvittaessa sovittimiamme käyttäen). Tämä ominaisuuksien yhdistelmä tekee suuresta Torpedo™-elektrodista täydellisen valinnan seksuaalisen sähköstimulaation ystäville.

    Puhdistus ja hoito:

    Puhdistus on helppoa: puhdista elektrodi lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN -suihkeella ja pyyhi sitten kuivaksi. Elektrodin, mukaan lukien pistorasiat, on oltava täysin kuiva ennen säilytystä.

    Tämä on hauskin tapa käyttää Torpedo™-elektrodia:

    Erinomaisen sähköstimulaatiokokemuksen saamiseksi suosittelemme käyttämään vesipohjaista liukuvoidettamme ESHOCK, joka helpottaa elektrodin asettamista anaalisesti/vaginaalisesti ja varmistaa optimaalisen sähkönjohtavuuden. Älä käytä silikoni- tai hybridivoiteluaineita ja huomioi, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa osoitteesta E-Stim Systems elektrodien kanssa.

    Suuri Torpedo™-elektrodi: Ensimmäinen valinta emättimen ja anaalin sähköstimulaatioon!

    Suuri Torpedo™-elektrodi Torpedo™ tarjoaa vaikuttavan ja tyydyttävän kokemuksen seksuaalisen sähköstimulaation ystäville. Huomattava koko yhdistettynä hienostuneeseen muotoiluun ja korkealaatuisiin materiaaleihin tekevät tästä elektrodista ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat kokea emättimen/anaalisen sähköstimulaation entistäkin intensiivisemmin.

    Lisätietoja:

    • Suuri Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: BiPolar, asetettava
    • Kokonaispituus: 135 mm
    • Työnnettävä pituus: 115 mm
    • Halkaisija: 50 mm
    • Ympärysmitta/koko: 157 mm
    • Paino: 555 g
    • Liitännät: 2 x 4 mm:n pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Buon prodotto ma non per i principianti

    Lo consiglierei solo a chi fa già pratica con l’anale, per esempio per me è risultato troppo grande all’inizio e provavo un po’ di dolore nell’inserimento, perciò ho optato per qualcosa di più piccolo ed il problema non si è più presentato. Suggerisco inoltre, se si decide di usarlo, di abbondare di lubrificante specifico.

      Arviointi 

      Sehr gute Qualität und guter Preis

      Sehr gute Qualität und guter Preis - schnelle Lieferung und unkomplizierte Abwicklung. Sehr angenehm zum tragen selbst Tagelang (24/7) hinweg. Ich empfehle dazu das Flachkabel was auch hier bei MEO angeboten wird.

        Arviointi 

        Awesome

        Great addition to our toy collection. My girl and I both use it. Looking for a larger on now!!

          Kirjoita oma arvostelusi

          Suuri Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

          Suuri Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

          Niille, jotka haluavat voimakkaamman tunkeutumisen tunteen sähköstimulaation aikana, suuri Torpedo™-elektrodi alkaen E-Stim Systems on ensiluokkainen valinta. Sen muotoilu ja toiminnallisuus tekevät tästä elektrodista yhden bestselleristämme peräaukon ja emättimen sähköstimulaatioon.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: