Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Keskikokoinen sähkömuna alkaen E-Stim Systems

Toivotamme tervetulleeksi keskikokoisen, upouuden sähkömunan, jonka valmistaja on E-Stim Systems. Vaikka halkaisija on vain 8 mm suurempi, tämä pieni muutos tekee keskikokoisesta sähkömunasta 2,5 kertaa suuremman. Tämä saa sen tuntumaan paljon paremmalta peräaukossa ja antaa enemmän sähköstimulaation upeaa tunnetta.

Lisätietoja

3783/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Keskikokoinen sähkömuna E-Stim Systemsiltä: isompi entistä enemmän stimulaatiota ja entistä enemmän tyydytystä.

    Toivotamme tervetulleeksi keskikokoisen, upouuden sähkömunan E-Stim Systemsiltä E-Stim Systems. Yhtä kaunis kuin pieni sähkömuna, mutta siinä on punainen eristysrengas, joka erottaa munan kaksi kiillotettua puoliskoa, ja se on huomattavasti isompi kuin pikkuveljensä. Mutta kuinka paljon suurempi? Halkaisija on vain 8 mm suurempi, mutta tämä pieni muutos tekee keskikokoisesta sähkömunasta 2,5 kertaa suuremman. Sen ansiosta se tuntuu paljon paremmalta peräaukossa ja tarjoaa enemmän sähköstimulaation upeaa tunnetta.

    Tutustu peräaukon tai emättimen sähköstimulaation jännittäviin mahdollisuuksiin E-Stim Systemsin sähkömunan avulla:

    E-Stim Systems kehittynyt sähköstimulaatioteknologia kohtaa puhtaan seksin. Saatavana kolmessa koossa - pieni, keskikokoinen ja suuri - jokainen sähkömuna on suunniteltu ainutlaatuista kokemusta varten. Vaginaalinen ja anaalinen sähköstimulaatio tarjoavat ainutlaatuisen aistillisen kokemuksen, joka eroaa merkittävästi perinteisistä seksuaalisen stimulaation menetelmistä. Emättimen sähköstimulaatiossa sähköimpulssit kohdistuvat hellävaraisesti sisäisiin hermopäätteisiin ja luovat syvän, kestävän tunteen, jota perinteiset seksilelut, kuten vibraattorit tai dildot, eivät useinkaan pysty tuottamaan. Tämäntyyppinen stimulaatio voi johtaa hyvin voimakkaisiin orgasmeihin. Anaalinen sähköstimulaatio puolestaan keskittyy peräaukon ympärillä oleviin hermopäätteisiin. Sähköpulsseilla stimuloidaan näitä herkkiä alueita ja luodaan tuntemuksia, jotka vaihtelevat lievästä pistelystä voimakkaisiin rytmikkäisiin pulsseihin. Tämä voi lisätä huomattavasti seksuaalista nautintoa, erityisesti niille, jotka haluavat nauttia eturauhasen stimulaatiosta parhaimmillaan. Tiedetään, että eturauhasen sähköstimulaatio voi tuottaa voimakkaita koko kehon orgasmeja. Kaikki anaalisen ja emättimen sähköstimulaatiomenetelmät mahdollistavat hyvän hallinnan ja räätälöinnin seuraavien sähköstimulaatiolaitteiden ansiosta E-Stim Systems tarjoavat korkean hallinnan ja mukauttamisen asteen, joka voidaan mukauttaa henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Näin käyttäjät voivat kokeilla erilaisia sähköstimulaation intensiteettejä ja malleja. Tämä voi johtaa henkilökohtaisten nautintopisteiden syvempään ymmärtämiseen ja aiemmin tuntemattomien erogeenisten alueiden löytämiseen. Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä emättimen että anaalin sähköstimulaatio on innovatiivinen tapa lisätä seksuaalista nautintoa ja mahdollistaa kokemuksia uusilla aistimuksen ja läheisyyden alueilla.

    Lisäkaapelia ei tarvita!

    Sähkömuna on varustettu noin 1,5 metrin pituisella kaapelilla, jossa on 3,5 mm:n pistokepistoke, joten lisäkaapeleita ei tarvita. Koska sähkömunassa ei ole pistoketta, se on ihanteellinen elektrodi, jonka avulla voit nauttia eroottisesta sähköstimulaatiosta huomaamattomasti vaatteiden alla päivisin.

    Optimoitu muotoilu miellyttävää käyttöä varten:

    • Electro Eggissä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on eristävä rengas, joka erottaa kaksi erittäin kiillotettua puoliskoa toisistaan tehokasta bipolaarista stimulaatiota varten.
    • Sähkömunan sileän muodon ansiosta se on helppo asettaa paikoilleen ja sopii yhtä hyvin sekä emättimen että anaalin stimulaatioon.


    Laatu ja takuu:

    • Kuten kaikkien premium-elektrodien kanssa E-Stim Systems electro Eggillä on myös ainutlaatuinen elinikäinen takuu E-Stim Systems (lukuun ottamatta kaapeleita), joka takaa laadun ja luotettavuuden.


    Tekniset tiedot:

    • Koko: 60 mm pitkä, halkaisija 38 mm
    • Paino: 153 g


    Integroitu liitäntä lisää mukavuutta:

    • 3,5 mm:n pistotulpalla varustettu n. 1,5 m pitkä, kiinteästi kiinnitetty kaapeli, joka voidaan liittää suoraan sähköstimulaatiolaitteisiin osoitteesta E-Stim Systems toimitetaan.


    Helppo puhdistaa:

    • Puhdistetaan yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN suihkeella. Pyyhi kuivaksi, älä käytä aggressiivisia puhdistusaineita äläkä upota nesteisiin.
    • Sähkömunaa ei ole suunniteltu purettavaksi puhdistusta varten.


    Valmistelu ja oikea voiteluaine:

    • Optimaalisen toiminnan varmistamiseksi on käytettävä ESHOCK-vesipohjaista voiteluainetta, joka takaa helpon asettamisen ja parhaan mahdollisen sähkönjohtavuuden.
    • Vältä silikoni- tai hybridipohjaisia voiteluaineita ja huomaa, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia.


    Keskikokoinen sähkömuna E-Stim Systemsiltä: Merkittävä lisäys sähköstimulaation nautintoon!

    Keskikokoinen sähkömuna E-Stim Systemsin E-Stim Systems tarjoaa intensiivisemmän ja täyttävämmän sähköstimulaatiokokemuksen. Suurempi koko tarjoaa syvemmän tuntemuksen ja tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka haluavat parantaa sähköstimulaatiokokemustaan entisestään.

    Lisätietoja:

    • Keskikokoinen sähkömuna alkaen E-Stim Systems
    • Mitat: 60 mm pitkä, 38 mm halkaisija
    • Paino: 153 g
    • Sähkömunaa EI ole tarkoitettu purettavaksi puhdistusta varten.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems ensisijaisia.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Valmistajan elinikäinen takuu.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtaja!
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Volle Sterne

    Ich kann dieses Ei von MEO wirklich empfehlen. Habe schon einige getestet und alle weggeschmissen, da entweder nicht bi-polar oder sonst mit schlechter Durchflussstärke. Außerdem ist es sehr leicht zu reinigen und gleitet gut mit dem passenden Gleitgel. Das Ei bleibt auch drin und rutscht nicht wieder raus wie oft bei anderen Billigprodukten. Aus meiner Sicht sehr empfehlenswert - volle Sterne.

      Arviointi 

      The egg is amazing

      The egg is amazing. Feels like someone is pounding your hole good.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Keskikokoinen sähkömuna alkaen E-Stim Systems

        Keskikokoinen sähkömuna alkaen E-Stim Systems

        Toivotamme tervetulleeksi keskikokoisen, upouuden sähkömunan, jonka valmistaja on E-Stim Systems. Vaikka halkaisija on vain 8 mm suurempi, tämä pieni muutos tekee keskikokoisesta sähkömunasta 2,5 kertaa suuremman. Tämä saa sen tuntumaan paljon paremmalta peräaukossa ja antaa enemmän sähköstimulaation upeaa tunnetta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: