Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Suuri Flo™ emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

Täältä tulee iso Flo™ E-Stim Systemshuippuluokan upotettava elektrodi kaikille, jotka etsivät syvempää ja tyydyttävämpää emättimen tai peräaukon sähköstimulaatiokokemusta. Pienen Flo™:n menestyksen pohjalta tämä suurempi versio tarjoaa nautinnon aivan uuden ulottuvuuden.

Lisätietoja

3787/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin suuri Flo™-elektrodi: Intensiivisempi sähköstimulaatio suuremmalla syvyydellä ja tilavuudella.

    Tässä tulee E-Stim Systemsin suuri Flo™ E-Stim Systemshuippuluokan sisään työnnettävä elektrodi niille, jotka etsivät syvempää ja tyydyttävämpää emättimen tai peräaukon sähköstimulaatiokokemusta. Pienen Flo™:n menestyksen pohjalta tämä suurempi versio tarjoaa nautinnon aivan uuden ulottuvuuden.

    Elegantti muotoilu syvempiin tuntemuksiin:

    Tyylikkäät, virtaavat linjat, pidempi kaula ja suurempi pää - suuri Flo™ on täydellinen syvemmälle kehon sisälle. Sileä, pitkälle kiillotettu pinta ei ainoastaan näytä tyylikkäältä, vaan mahdollistaa myös helpon anaalisen/vaginaalisen asettamisen ja entistäkin voimakkaamman tuntemuksen.

    Ergonominen muotoilu entistäkin suurempaan nautintoon:

    Anatomisesti muotoiltu elektrodi on erityisen helppo asettaa sileän pinnan ansiosta, ja sen leveämpi pohja asettuu mukavasti häpyhuulia vasten, joten sähköstimulaatio tuntuu sekä ulko- että sisäpuolelta. Vaikka Flo™-elektrodi on kehitetty ensisijaisesti emätinkäyttöön, se sopii erinomaisesti myös anaalistimulaatioon.

    Luonnollinen tunne ja helppokäyttöisyys:

    Ainutlaatuinen premium-elektrodien osalta E-Stim Systems ovat sähköiset kosketuspinnat. Ne sijaitsevat ylä- ja alapuolella eivätkä sivuilla, mikä antaa luonnollisemman tunteen sähköstimulaation aikana. Elektrodin pohjassa oleva jyrsitty ura parantaa pitoa emättimen tai peräaukon kautta asetettaessa ja poistettaessa, mikä takaa paremman käsiteltävyyden.

    Laadukas rakenne ja elinikäinen takuu:

    Kuten kaikkien premium-elektrodien kanssa, myös E-Stim Systems flo™-elektrodilla on myös valmistajan elinikäinen takuu, joka kattaa E-Stim Systemsjoka takaa pitkän käyttöiän ja pitkäaikaisen tyytyväisyyden.

    Mitat:

    Pituus: 120mm
    Pään halkaisija: 37,5 mm
    Pohjan halkaisija: 50 mm
    Työnnettävä pituus: 110mm
    Paino: 268g

    Monipuoliset liitäntävaihtoehdot:

    Elektrodi on varustettu 4 mm:n pistokkeilla ja se on yhteensopiva matalaprofiilisten kaapeleiden kanssa osoitteesta E-Stim Systems mutta sitä voidaan käyttää myös tavallisten 4 mm:n kaapeleiden tai bi-kaapelin kanssa (ks. lisävarusteet). Se on yhteensopiva kaikkien yleisten sähköstimulaatiolaitteiden kanssa (tarvittaessa tarjoamiemme sovittimien avulla). Tämä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden käytössä.

    Helppo puhdistus ja hoito:

    Elektrodi voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VeryClean-suihkeella. Elektrodin vahingoittumisen välttämiseksi ei saa käyttää voimakkaita puhdistusaineita. Perusteellisempaa puhdistusta varten elektrodi voidaan purkaa ja yksittäiset osat puhdistaa erikseen. Noudata valmistajan ohjeita huolellisesti, kun kokoat elektrodin uudelleen.

    Tämä tekee anaalisesta tai emättimen sähköstimulaatiosta entistäkin hauskempaa:

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidettamme ESHOCK. Tämä erikoisvoiteluaine takaa helpon anaalisen/vaginaalisen käyttöönoton ja hyvän sähkönjohtavuuden. Vältä ehdottomasti silikonipohjaisia tai hybridivoiteluaineita ja huomioi, että kondomit eivät ole yhteensopivia E-Stim Systemsin elektrodien kanssa.

    E-Stim Systemsin suuri Flo™: Ainutlaatuinen matka sähköstimulaation syvyyksiin!

    Suuren Flo™:n avulla koet yksinkertaisesti enemmän sähköstimulaation aikana, koska se tarjoaa syvemmän tunkeutumisen ja voimakkaamman tunteen. Halusitpa sitten tutkia emättimen tai anaalin sähköstimulaatiota, tämä elektrodi on suunniteltu parantamaan sähköstimulaatiokokemustasi mukavammalla, tyylikkäämmällä ja tehokkaammalla tavalla.

    Lisätietoja:

    • Flo® iso elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 120mm
    • Työnnettävä pituus: 110 mm
    • Pään halkaisija: 37,5 mm
    • Pohjan halkaisija: 50 mm
    • Paino: 268 g
    • Liitännät: 1: 4 mm:n pistorasiat pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Severo ma giusto!

    E' un valido compagno di avventure, presente ma non invadente.

      Arviointi 

      Ein außergewöhnliches Erlebnis

      Ich habe vor kurzem die Analelektrode von MEO gekauft und bin von der Qualität dieses Produktes absolut begeistert. Die Verarbeitung ist erstklassig!

      Was mich aber wirklich überwältigt hat, ist das einzigartige Erlebnis eines analen Orgasmus, der durch die Reizstromstimulation dieser Elektrode hervorgerufen wird. Die Empfindungen sind intensiv und tief, eine ganz neue Art von Orgasmus, die ich bisher nicht kannte. Die Elektrostimulation erzeugt ein Gefühl, das sich am besten als eine Mischung aus tiefer Entspannung und gleichzeitig pulsierender, durchdringender Erregung beschreiben lässt. Es ist, als würde eine Welle elektrischer Energie den ganzen Körper durchfluten und zu einem Höhepunkt führen, der sowohl intensiv als auch unglaublich befriedigend ist.

      Ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der auf der Suche nach einer neuen Art der erotischen Stimulation ist. Die Analelektrode von MEO hat meine Erwartungen nicht nur erfüllt, sondern weit übertroffen. Ein absolutes Muss für Liebhaber der Elektrostimulation!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Suuri Flo™ emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Suuri Flo™ emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Täältä tulee iso Flo™ E-Stim Systemshuippuluokan upotettava elektrodi kaikille, jotka etsivät syvempää ja tyydyttävämpää emättimen tai peräaukon sähköstimulaatiokokemusta. Pienen Flo™:n menestyksen pohjalta tämä suurempi versio tarjoaa nautinnon aivan uuden ulottuvuuden.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: