Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Suuri elektrodi ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems

The ElectroWand™ on sauvanmuotoinen, monopolaarinen elektrodi, jota pidetään kädessä. Tämä uraauurtava tuote on E-Stim Systems tuo seksuaaliseen sähköstimulaatioon uudenlaisen hallinnan ja intensiteetin.

Lisätietoja

3793/00

149,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin suuri ElectroWand™-elektrodi: seksuaalisen sähköstimulaation henkeäsalpaava ulottuvuus!

    The ElectroWand™ on sauvanmuotoinen, monopolaarinen elektrodi, jota pidetään kädessä. Tämä uraauurtava tuote, jonka E-Stim Systems tuo seksuaaliseen sähköstimulaatioon uudenlaisen hallinnan ja intensiteetin.

    Suuren ElectroWand™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Innovatiivinen monopolaarinen muotoilu ElectroWand™ on monopolaarinen elektrodi, joka tarjoaa kohdennettua sähköstimulaatiota, kun se yhdistetään toiseen elektrodiin, kuten Estim-liimatyynyyn.
    • Kädessä pidettävä tarkkuutta varten: Eristetty kahva takaa turvallisen ja mukavan käsittelyn ja mahdollistaa tarkan käsittelyn emättimen tai peräaukon sähköstimulaatiota varten.
    • Parannettu kokemus: Tunne paitsi sähköstimulaatio ElectroWand™-elektrodin kiillotetussa, uurteisessa varressa, myös sykkivät e-stimulaatiosignaalit elektrodin päässä. Yhdessä tämä sähköstimulaatio tarjoaa ylivoimaisen tunteen.
    • Laadukas rakenne: Suuri ElectroWand™-elektrodi on varustettu upotetulla 4 mm:n pistorasialla, se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sillä on valmistajan elinikäinen takuu, joka on E-Stim Systems.
    • Vaikuttava koko takaa entistäkin suuremman nautinnon: Tämä versio ElectroWand™ on halkaisijaltaan 50 mm, mikä takaa intensiivisemmän ja täyteläisemmän kokemuksen. Saatavana on myös pienempi versio, jonka halkaisija on 38 mm.


    Mitat ja tekniset tiedot:

    Suuri ElectroWand™-elektrodi alkaen E-Stim Systems on monopolaarinen, asetettava elektrodi, joka sopii kaikille, jotka ovat innostuneita anaalisesta tai emättimen sähköstimulaatiosta. Sen kokonaispituus on 250 mm ja työnnettävä pituus 130 mm, mikä tarjoaa suuren pinta-alan sähköimpulsseille. Halkaisijaltaan ElectroWand™ on 50 mm, mikä takaa erityisen tyydyttävän kokemuksen. Paino on 869 grammaa ElectroWand™ on vankka mutta kätevä elektrodi peräaukon/vaginan sähköstimulaatioon. Liitäntää varten ElectroWand™ pohjassa on 4 mm:n pistorasia, johon voidaan liittää erilaisia sähköstimulaatiolaitteita (saatavilla on erilaisia sovittimia). Tämä ominaisuuksien yhdistelmä tekee suuresta ElectroWand™-elektrodista ihanteellisen valinnan kaikille, jotka etsivät intensiivistä ja syvää emättimen/anaalin sähköstimulaatiota.

    Puhdistus ja hoito:

    ElectroWand™-elektrodin puhdistaminen on helppoa: puhdista se lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai käytä VERYCLEAN -suihkettamme ja pyyhi se sitten kuivaksi. Varmista, että elektrodi pistorasioineen on täysin kuiva ennen sen säilyttämistä.

    Vielä enemmän nautintoa sähköstimulaation aikana: Oikea liukuaine optimaalista sähkönjohtavuutta varten:

    Helppoa anaalista/vaginaalista asettamista ja optimaalista sähkönjohtavuutta varten sinun tulisi käyttää ESHOCK-liukuvoidetta. Vältä silikonipohjaisia tai hybridivoiteluaineita ja huomaa, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems elektrodien kanssa.

    Suuri ElectroWand™: sähköstimulaatio parhaimmillaan!

    Suuri ElectroWand™ ElectroWand™ on erinomainen elektrodi kaikille, jotka haluavat voimakasta ja erityisen intensiivistä emättimen tai peräaukon sähköstimulaatiota. Riippumatta siitä, käytetäänkö ElectroWand™-elektrodia kohdennettuun emättimen/anaalin stimulaatioon vai pintaelektrodina, se tarjoaa jännittävän ja ainutlaatuisen tunteen ja on siksi ehdoton hankinta kaikille, jotka rakastavat seksuaalista sähköstimulaatiota.

    Lisätietoja:

    • Large ElectroWand™ of E-Stim Systems
    • Sovellus: Kytke monopolaarinen elektrodi ElectroWand™ sähköstimulaatiolaitteesi yhteen lähtöön. Toisena napana voit käyttää itseliimautuvaa Estim-tyynyä tai toista monopolaarista elektrodia, joka on myös kytketty sähköstimulaatiolaitteeseesi. Sauvanmuotoisen elektrodin eristetty, sähköä johtamaton kädensija ElectroWand™ avulla voit sijoittaa, asettaa (anaalisesti/vaginaalisesti) ja liikuttaa sitä täsmälleen oikeaan paikkaan, samalla kun kumppanisi saa kiihottavaa sähköstimulaatiota paitsi erittäin kiillotetun, uritetun varren, myös ElectroWand™-elektrodin pään kautta.
    • Tyyppi: Monopolaarinen elektrodi, työnnettävä
    • Kokonaispituus: 250 mm
    • Kosketuspituus: 130mm
    • Halkaisija: 50mm
    • Ympärysmitta: 157mm
    • Paino: 869 g
    • Liitännät Yksittäinen 4mm pistorasia pohjassa
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Valmistajan yksinoikeudella myönnetty elinikäinen takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr geil

    Intensiver Prostata-Orgasmus

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    incredible

    when I first got this, it was very nice, however the plunge up my ass was just words cannot describe. all the estim and the full feeling was incredible.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Suuri elektrodi ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems

      Suuri elektrodi ElectroWand™ osoitteesta E-Stim Systems

      The ElectroWand™ on sauvanmuotoinen, monopolaarinen elektrodi, jota pidetään kädessä. Tämä uraauurtava tuote on E-Stim Systems tuo seksuaaliseen sähköstimulaatioon uudenlaisen hallinnan ja intensiteetin.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: