Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

MJ™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

MJ™-elektrodi, jonka valmistaja on E-Stim Systems on innovatiivinen yhdistelmä suositun laippaelektrodimme ja pienen Torpedo™-elektrodimme parhaita ominaisuuksia. MJ™-elektrodin ovat kehittäneet luovimmat mielet osoitteessa E-Stim Systems tarjoamaan sinulle monipuolisen ja miellyttävän sähköstimulaatiokokemuksen.

Lisätietoja

3796/00

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin MJ™-elektrodi: Ainutlaatuinen yhdistelmä käyttömukavuutta ja voimakasta stimulaatiota!

    E-Stim Systemsin MJ™-elektrodi: Ainutlaatuinen yhdistelmä käyttömukavuutta ja voimakasta stimulointia! E-Stim Systems on innovatiivinen yhdistelmä suositun laippaelektrodimme ja pienen Torpedo™-elektrodimme parhaita ominaisuuksia. MJ™-elektrodin ovat kehittäneet luovimmat mielet osoitteessa E-Stim Systems tarjoamaan sinulle monipuolisen ja miellyttävän sähköstimulaatiokokemuksen.

    MJ™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Bipolaarinen, sisään työnnettävä elektrodi: The MJ™ on bipolaarinen, asetettava elektrodi, joka tarjoaa intensiivistä sähköstimulaatiota sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön.
    • Helppo asettaa paikalleen ja mukava: Elektrodin pään MJ™ jonka halkaisija on 38 mm, mahdollistaa helpon tunkeutumisen ja mukavan tunteen asettamisen aikana, joten tämä elektrodi soveltuu sekä emättimen että peräaukon stimulaatioon.
    • Laippapohja turvallisuutta ja lisäkontaktia varten: Suuri laippapohja ei ainoastaan takaa turvallisuutta estämällä liian syvälle työntämisen, vaan se tarjoaa myös lisää kosketuspintaa. Tätä ominaisuutta arvostetaan erityisesti emätinkäytössä, sillä se stimuloi myös häpyhuulien aluetta.
    • Laadukas rakenne: MJ™-elektrodi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestämään pitkään. Se voidaan jopa purkaa puhdistusta varten, ja sillä on elinikäinen valmistajan takuu.


    Mitat ja tekniset tiedot:

    The MJ™ of E-Stim Systems on bipolaarinen, asetettava elektrodi, joka on kehitetty erityisesti emättimen ja peräaukon sähköstimulaatioon. Sen kokonaispituus on 135 mm ja työnnettävä pituus 95 mm, joten se mahdollistaa syvän ja tyydyttävän sähköstimulaation. Elektrodin pään halkaisija on 38 mm ja ympärysmitta 119 mm, mikä takaa optimaalisen sähköisen kontaktin. Pohjan halkaisija on 50 mm, mikä lisää vakautta ja turvallisuutta elektrodia käytettäessä. MJ™-elektrodi painaa 366 grammaa, joten se istuu mukavasti ja tukevasti käteen. Pohjassa on kaksi 4 mm:n pistorasiaa, jotka voidaan liittää kaikkiin tavallisiin sähköstimulaatiolaitteisiin (tarvittaessa sovittimillamme). Tämä ominaisuuksien yhdistelmä tekee MJ™-elektrodista loistavan valinnan asiakkaillemme, jotka haluavat täydellistä anaalista tai emättimen sähköstimulaatiota.

    Puhdistus ja hoito:

    Voit puhdistaa MJ™-elektrodin yksinkertaisesti pesemällä sen lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai käyttämällä VERYCLEAN -suihketta. Varmista, että MJ™-elektrodi pistorasioineen on täysin kuiva ennen sen säilyttämistä.

    Suositukset optimaaliseen käyttöön:

    Jotta MJ™-elektrodin käyttö olisi optimaalista, sinun tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten ESHOCKia. Tämä helpottaa anaalista/vaginaalista asettamista ja parantaa sähkönjohtavuutta. Vältä silikonipohjaisten tai hybridivoiteluaineiden käyttöä ja ota huomioon, että elektrodit alkaen E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia kondomien kanssa.

    MJ™-elektrodi: pakollinen hankinta sähköseksin harrastajille!

    Ainutlaatuisen muotoilunsa ja laadukkaan rakenteensa ansiosta MJ™-elektrodi on mielenkiintoinen ja monipuolinen vaihtoehto seksuaalisen sähköstimulaation ystäville. Olipa kyseessä sitten vaginaalinen tai anaalinen, se tarjoaa turvallisen, mukavan ja stimuloivan kokemuksen!

    Lisätietoja:

    • MJ™-elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 135mm
    • Työnnettävä pituus: 95 mm
    • Pään halkaisija: 38 mm
    • Pään ympärysmitta/ympärysmitta: 119 mm
    • Pohjan halkaisija: 50mm
    • Paino: 366 g
    • Liitännät: 2 x 4mm pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Empfehlenswert

    Diese Elektrode von MEO erfüllt den Zweck voll und ganz, insesondere bei der Analstimulation. Die Beschreibung ist verständlich und entspricht dem Verwendungszweck. Ich würde sie jedem Mann und jeder Frau weiterempfehlen.

      Arviointi 

      Amazing

      Definitely changed the way I play!
      The feeling is unbelievable

        Kirjoita oma arvostelusi

        MJ™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

        MJ™-elektrodi alkaen E-Stim Systems

        MJ™-elektrodi, jonka valmistaja on E-Stim Systems on innovatiivinen yhdistelmä suositun laippaelektrodimme ja pienen Torpedo™-elektrodimme parhaita ominaisuuksia. MJ™-elektrodin ovat kehittäneet luovimmat mielet osoitteessa E-Stim Systems tarjoamaan sinulle monipuolisen ja miellyttävän sähköstimulaatiokokemuksen.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: