Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

OMG™ XXL-elektrodi alkaen E-Stim Systems

Erittäin suuri OMG™-elektrodi, jonka E-Stim Systems on vaikuttava lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen, ja se on saanut nimensä vaikuttavista reaktioista ("OMG" = Oh, my God!), joita se aina herättää. Soveltuu peräaukon ja emättimen stimulaatioon!

 

Lisätietoja

3801/00

299,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    The OMG™ XXL-elektrodi alkaen E-Stim Systems on todellinen anaalisen/vaginaalisen sähköstimulaation mestariteos, joka tekee vaikutuksen vaikuttavalla koollaan ja äärimmäisellä tehollaan.

    Erittäin suuri OMG™-elektrodi alkaen E-Stim Systems on vaikuttava lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen, ja se on saanut nimensä vaikuttavista reaktioista ("OMG" = Oh, my God!), joita se herättää kerta toisensa jälkeen. Ennen kuin lanseerattiin Decimator™ se oli suurin peräaukon/vaginaalielektrodi valikoimassa alkaen E-Stim Systemsja 7,5 cm:n halkaisijaltaan se on edelleen suuri haaste, vaikka sitä onkin helpompi käsitellä verrattuna kolossaaliseen Decimator™ on helpompi käsitellä.

    Elektrodi OMG™ on suurempi kuin elektrodi Stuffer™ ja se kehitettiin ensisijaisesti kokeneille käyttäjille, jotka halusivat, että asetetun elektrodin läsnäolo tuntuu selvästi. Tämä bipolaarinen elektrodi on esimerkki jatkuvasta sitoutumisesta siihen, että E-Stim Systems sitoutumisesta innovaatioihin ja laatuun, ja se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kokoa ja tuntumaa.

    Suunnittelu ja käyttö:

    Elektrodin kontaktit on sijoitettu strategisesti ylä- ja alapuolelle eikä sivulle, mikä ei ainoastaan tarjoa erinomaista elektrodikontaktia vaan myös luonnollisemman ja mukavamman tuntuman anaalisen tai emättimen sähköstimulaation aikana. Pohjassa on jyrsitty kehäura, joka parantaa pitoa ja helpottaa peräaukon tai emättimen asettamista ja poistamista.

    Optimaalinen muotoilu ja elinikäinen takuu:

    Suuri elektrodi OMG™ on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu vuosia kestävään käyttöön. Se voidaan purkaa kokonaan puhdistusta varten hygienian ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Kuten kaikki ensiluokkaiset elektrodit E-Stim Systems myös tällä elektrodilla on yksinoikeudella myönnetty elinikäinen takuu.

    175 mm:n OMG™-elektrodi painaa vaikuttavia 1,6 kg, ja sen pohjassa on kaksi 4 mm:n pistorasiaa, jotka ovat yhteensopivia matalaprofiilisten kaapeleiden kanssa E-Stim Systems

    Hoito ja täydellinen voiteluaine:

    Puhdistusta varten elektrodi voidaan yksinkertaisesti pestä lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai puhdistaa VERYCLEAN suihkeella. Helpon anaalisen/vaginaalisen asettamisen ja optimaalisen sähkönjohtavuuden varmistamiseksi MEO suosittelee vesipohjaisen liukuvoiteen ESHOCK käyttöä. Silikoni- tai hybridivoiteluaineita tulisi välttää. Kondomit eivät ole yhteensopivia tämän elektrodin kanssa.

    OMG™-elektrodi osoitteesta E-Stim Systemstodellinen sähköstimulaation mestariteos!

    Tutustu OMG™-elektrodiin osoitteesta E-Stim Systemssähköstimulaation todellisesta mestariteoksesta, joka asettaa uudet standardit sekä anaali- että emätinstimulaatiossa. Vaikuttavan 75 mm:n halkaisijansa ansiosta OMG™-elektrodi on kiehtova haaste kokeneille käyttäjille ja tarjoaa intensiivisen ja unohtumattoman kokemuksen. Suunniteltu niille, jotka etsivät äärimmäistä tuntemusta yhdistettynä voimakkaaseen sähköstimulaatioon, OMG™-elektrodissa on strategisesti sijoitetut kontaktit ylä- ja alapuolella. Tämä muotoilu tarjoaa erinomaisen sähkönjohtavuuden ja luonnollisemman tuntuman käytön aikana. Huomattava koko ja ainutlaatuinen muotoilu lupaavat syvästi tyydyttävän ja sähköistävän kokemuksen, joka sopii täydellisesti nautinnon uusien ulottuvuuksien kokemiseen sekä anaalisessa että emättimen sähköstimulaatiossa.

    Lisätietoja:

    • OMG™ XXL-elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 175 mm
    • Työnnettävä pituus: 175 mm
    • Halkaisija: 75 mm
    • Ympärysmitta: 235 mm
    • Paino: 1,6 kg
    • Liitännät: 2 x 4mm pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Adoro

    Finalmente ho deciso di comprarlo ! Il primo di una lunga serie

      Arviointi 

      Absolut geil und grooooooß

      die OMG ist sehr gut , die Größe erreicht den zweiten Schließmuskel ,der Stromimpuls ist gut. Spritzige Orgasmen. Mehr gibts nicht zu sagen

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Amazing!

      I was reluctant to try electrosex internally...but it's the best thing since the first vibrator was invented! Wow does that get the prostate moving! I bought the OMG model...I think I may pick up the Decimator model too! Not for the novice, but work towards it and it will become part of your sexual routine!

        Kirjoita oma arvostelusi

        OMG™ XXL-elektrodi alkaen E-Stim Systems

        OMG™ XXL-elektrodi alkaen E-Stim Systems

        Erittäin suuri OMG™-elektrodi, jonka E-Stim Systems on vaikuttava lisä mihin tahansa sähköstimulaatiolaitteeseen, ja se on saanut nimensä vaikuttavista reaktioista ("OMG" = Oh, my God!), joita se aina herättää. Soveltuu peräaukon ja emättimen stimulaatioon!

         

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: