Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Deviant™ - Keskikokoinen emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

Tämä elektrodi on mitoitettu sopimaan monenlaisiin mieltymyksiin ja sopii täydellisesti niille, jotka haluavat kokea äärimmäisiä tuntemuksia peräaukon/vaginan sähköstimulaation aikana.

Lisätietoja

3789/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Medium Deviant™ -elektrodi, jonka valmistaja on E-Stim Systems anaalisen/vaginaalisen sähköstimulaation huippuunsa virittämiseen!

    Tämä elektrodi on mitoitettu sopimaan monenlaisiin mieltymyksiin ja sopii täydellisesti niille, jotka haluavat kokea äärimmäisiä tuntemuksia anaalisen/vaginaalisen sähköstimulaation aikana. Medium Deviant™ -elektrodi alkaen E-Stim Systems on innovatiivinen, asetettava elektrodi, jossa yhdistyvät e-stimulaatioteknologian asiantuntemus ja luova muotoilu ainutlaatuisen sähköstimulaatiokokemuksen tarjoamiseksi.

    Koe puhdas ekstaasi E-Stim Systemsin Deviant™-elektrodien avulla:

    Deviant™-elektrodeja on saatavana kolmessa koossa, ja ne tarjoavat poikkeuksellisen emättimen tai anaalin sähköstimulaatiokokemuksen Ainutlaatuinen Ripplehead™-teknologia, jossa on uritettu pinta, vahvistaa elektrodin sähköistä stimulaatiota kehon sisällä, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan välineen ekstaattisiin orgasmeihin. Bipolaarinen muotoilu keskittää sähköisen aistimuksen ja tehostaa stimulaatiota ja nautintoa. Laadukkaista materiaaleista valmistetut elektrodit ovat mukavia käyttää ja lupaavat turvallisuutta ja ehdotonta seksuaalista tyydytystä. Deviant™-elektrodit ovat avain intensiivisiin ja henkeäsalpaaviin orgasmeihin, olipa kyse sitten G-pisteen tai eturauhasen stimulaatiosta.

    Keskikokoisen Deviant™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Ainutlaatuinen Ripplehead™-muotoilu: Deviant™-elektrodin päässä on lukuisia harjanteita, jotka on huolellisesti suunniteltu tarjoamaan erityisen intensiivistä stimulaatiota anaalisen/vaginaalisen penetraation aikana. Uurteet tehostavat sähköistä stimulaatiota, kun taas sileä, pyöreä pää mahdollistaa mukavan anaalisen/vaginaalisen asettamisen.
    • Tehokas bipolaarinen elektrodisuunnittelu: Johtavan elektrodin pään ja eristetyn kaulan erottaman pohjan yhdistelmä luo erittäin tehokkaan bipolaarisen elektrodin. Tämä muotoilu mahdollistaa kohdennetun ja intensiivisen sähköstimulaation sekä anaalisesti että vaginaalisesti.
    • Ergonominen ja turvallinen muotoilu: Eristetyn, sähköä johtamattoman kaulan pehmeät kaaret ja pohjaan jyrsitty ura helpottavat peräaukon/vaginan asettamista ja poistamista.
    • Laadukas rakenne: Deviant™-elektrodi on valmistettu erittäin kiillotetusta ilmailualumiinista, jossa on 4 mm:n ruostumattomasta teräksestä valmistetut liitäntäpistokkeet, ja sillä on valmistajan elinikäinen takuu E-Stim Systems.
    • Deviant™-elektrodi liitetään sähköstimulaatiolaitteeseen pohjaan integroitujen 4 mm:n pistorasioiden kautta. Tarjoamme erilaisia adaptereita, jotta elektrodimme voidaan liittää myös muiden valmistajien laitteisiin.
    • Mitat: Halkaisijaltaan 38 mm ja pituudeltaan 128 mm Medium Deviant™ -elektrodi on ihanteellisen kokoinen mukavaan anaaliseen/vaginaaliseen käyttöön ja lupaa tehokasta seksuaalista sähköstimulaatiota kokeneille käyttäjille.


    Elektrodin puhdistus ja hoito:

    Deviant™-elektrodi on helppo puhdistaa - huuhtele vain lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai käytä VERYCLEAN -suihketta ja anna kuivua. Elektrodin on oltava täysin kuiva ennen säilytystä, erityisesti 4 mm:n pistorasioiden.

    Sähköstimulaatiosta saat vielä enemmän nautintoa:

    Mukavan vaginaalisen/anaalisen asettamisen ja erityisen hyvän sähkönjohtavuuden varmistamiseksi sinun tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten MEO:n ESHOCKia. Vältä silikonipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineita ja huomaa, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems yhteensopivia.

    Medium Deviant™ -elektrodi: Ehdoton must-have peräaukon ja emättimen sähköstimulaatioon!

    Olitpa sitten uusi tämäntyyppisessä seksilelussa tai jo kokenut e-stimulaation kanssa, Deviant™ -elektrodi tarjoaa jännittävän yhdistelmän korkeaa mukavuutta, laatua ja stimuloivaa uritettua muotoilua, joka tekee siitä arvokkaan lisäyksen seksuaaliseen sähköstimulaatioon.

    Lisätietoja:

    • Deviant™ - Keskikokoinen emätin- ja anaalielektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tarkasti muotoillut urat pitkin pitkää elektrodipäätä tarjoavat intensiivistä stimulaatiota käyttöönoton aikana, kun taas sileä, pyöristetty elektrodipää tekee käyttöönotosta helppoa sekä miehille (anaalisesti) että naisille (emättimen tai anaalisesti). Kun elektrodi on asetettu paikalleen, sen lukuisat urat takaavat erittäin tehokkaan sähköisen kosketuksen - plussaa henkeäsalpaavalle sähköseksille.
    • Sähköä johtamaton elektrodin kaula on suunniteltu lempeästi kaarevaksi mukavuuden lisäämiseksi, ja pohjassa on syvempi ura, joka helpottaa poistamista peräaukosta tai emättimestä.
    • Johtavan elektrodin pään ja pohjan yhdistelmä, jotka molemmat on erotettu toisistaan eristetyllä elektrodikaulalla, tuottaa erittäin tehokkaan bipolaarisen elektrodin. Lisää nyt vain yhden sähköstimulaatiolaitteemme ihmeelliset toiminnot, ja sinulla on upea ja olennainen Estim-sextoy.
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava
    • Kokonaispituus: 128mm
    • Työnnettävä pituus: 110mm
    • Halkaisija: 38mm
    • Ympärysmitta/koko: 119mm
    • Paino: 296g
    • Liitännät Kaksi 4mm pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu ovat etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    ottimo prodotto

    arrivato in confezione anonima con all'interno cavetto, istruzioni, e plug anal, lo provato da solo e con la mia compagna, prodotto molto bello che stimola molto bene e tiene più eretto e duraturo il pene . Molto bello quando si fà sesso e la donna lo comanda a sorpresa, ottimo godimento. La provato pure la mia compagna ed è rimasta molto soddisfatta. Facile da pulire, lo consiglio sia per single uomini e donne, che per coppie. esegue molto bene il massaggio prostatico ed un consiglio per gli uomini non seguite l'ideologia che se uno lo usa non è un uomo............

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Deviant™ - Keskikokoinen emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

    Deviant™ - Keskikokoinen emättimen ja peräaukon elektrodi alkaen E-Stim Systems

    Tämä elektrodi on mitoitettu sopimaan monenlaisiin mieltymyksiin ja sopii täydellisesti niille, jotka haluavat kokea äärimmäisiä tuntemuksia peräaukon/vaginan sähköstimulaation aikana.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: