Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Bobble™ Electrosex Plug osoitteesta E-Stim Systems

Oletko valmis eroottiseen seikkailuun? MEO esittelee Bobble™ Electrosex Plug osoitteesta E-Stim Systems - kauniin bipolaarisen elektrodin, joka vie sähköstimulaation uusiin ulottuvuuksiin. Kiiltävällä, viettelevästi kaarevalla muotoilullaan Bobble™ ei ole vain silmänruokaa. Se on voimanpesä syvään, intensiiviseen stimulaatioon, joka sopii täydellisesti emätin- ja anaaliseikkailuihin.

Lisätietoja

3785/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Bobble™ Electrosex Plug e-Stim Systemsiltä: Eturauhasen ja G-pisteen intensiivinen sähköstimulaatio!

    Valmiina eroottiseen seikkailuun? MEO esittelee Bobble™ Electrosex Plug osoitteesta E-Stim Systems - kauniin bipolaarisen elektrodin, joka vie sähköstimulaation uusiin ulottuvuuksiin. Kiiltävällä, viettelevästi kaarevalla muotoilullaan Bobble™ ei ole vain silmänruokaa. Se on voimanpesä syvään, intensiiviseen stimulaatioon, joka sopii täydellisesti emätin- ja anaaliseikkailuihin. Uppoudu intensiivisen nautinnon maailmaan ja selvitä, miksi The Bobble™ on seksuaalisen sähköstimulaation virallinen tähti!

    Ergonominen muotoilu optimaaliseen sähköstimulaatioon:

    Pyöreän ja sileän muotonsa ansiosta The Bobble™ on helppo asettaa anaalisesti tai vaginaalisesti ja se mukautuu kehon luonnollisiin ääriviivoihin stimuloidakseen vaikeasti saavutettavia alueita, kuten G-pistettä tai eturauhasta. Elektrodimme on monipuolinen ja soveltuu sekä emättimen että anaalin stimulaatioon, mikä mahdollistaa monenlaisia eroottisia sähköstimulaatiokokemuksia.

    Laatu ja takuu:

    Osana premium-elektrodivalikoimaa osoitteesta E-Stim Systems bobble™:llä on ainutlaatuinen elinikäinen valmistajan takuu, jonka myöntää E-Stim Systems joka on osoitus tuotteen laadusta ja pitkäikäisyydestä.

    Mitat:

    Pituus: 99 mm, halkaisija: 37,5 mm
    Työnnettävä pituus: 70 mm
    Paino: 222 g

    Monipuoliset liitäntävaihtoehdot:

    Elektrodi on varustettu 4 mm:n liittimillä ja se on yhteensopiva matalaprofiilisten kaapeleiden kanssa osoitteesta E-Stim Systems mutta sitä voidaan käyttää myös tavallisten 4 mm:n kaapeleiden tai bi-kaapelin kanssa (ks. lisävarusteet). Se on yhteensopiva kaikkien yleisimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa (tarvittaessa tarjoamiemme sovittimien avulla). Tämä tarjoaa maksimaalisen joustavuuden käytössä.

    Helppo puhdistus ja hoito:

    Elektrodi voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VeryClean-suihkeella. Elektrodin vahingoittumisen välttämiseksi ei saa käyttää voimakkaita puhdistusaineita. Perusteellisempaa puhdistusta varten elektrodi voidaan purkaa ja yksittäiset osat puhdistaa erikseen. Noudata valmistajan ohjeita huolellisesti, kun kokoat elektrodin uudelleen.

    Tämä tekee anaalisesta tai emättimen sähköstimulaatiosta entistäkin hauskempaa:

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidettamme ESHOCK. Tämä erikoisvoiteluaine takaa helpon anaalisen/vaginaalisen käyttöönoton ja hyvän sähkönjohtavuuden. Vältä ehdottomasti silikonipohjaisia tai hybridivoiteluaineita ja huomioi, että kondomit eivät ole yhteensopivia E-Stim Systems -elektrodien kanssa.

    The Bobble ™ Electrosex Plug e-Stim Systemsiltä: Matka kehon syvyyksiin!

    The Bobble™ Electrosex Plug on ensimmäinen valinta kaikille, jotka etsivät syvää sähköstimulaatiota, lempeästä erittäin voimakkaaseen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut käyttäjä, Bobble™ tarjoaa ainutlaatuisen ja henkeäsalpaavan kokemuksen, joka takaa sekä mukavuuden että erittäin intensiivisen anaalisen/vaginaalisen sähköstimulaation.

    Lisätietoja:

    • Bobble™ electrosex plug alkaen E-Stim Systems
    • Bobble™ on varustettu tukevilla 4 mm:n pistorasioilla pohjassa. Jos harkitset pitkäaikaista käyttöä, esim. 24/7, suosittelemme matalaprofiilisia kaapeleitamme, koska ne ovat mukavampia ja mahdollistavat Bobble™:n huomaamattoman käytön alusvaatteiden alla.
    • Tyyppi: kaksinapainen, asetettava
    • Kokonaispituus: 99 mm
    • Suurin työnnettävä pituus: 70 mm
    • Halkaisija: 37,5 mm
    • Paino: 222 g
    • Liitännät: Kytkennät: 1: Kahdessa 4 mm:n pistorasiassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Geiles Vergnügen

    Ich habe kürzlich den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems bei MEO gekauft und muss sagen, dass ich absolut beeindruckt bin. Dieses Ding hat meine Erwartungen in Bezug auf Elektrostimulation bei weitem übertroffen. Zunächst möchte ich die hervorragende Qualität und Verarbeitung des Plugs hervorheben. Das Material fühlt sich sicher und angenehm an und die glatte Oberfläche sorgt für eine komfortable Benutzung. Das eigentliche Highlight ist jedoch die Elektrostimulation. Der BobbleElectrosex Plug bietet eine tiefe und intensive Stimulation, wie ich sie noch nie erlebt habe. Durch die einstellbaren Impulse kann ich die Intensität genau auf meine Vorlieben abstimmen, was zu einem sehr geilen Erlebnis führt. Die Stimulation meines Inneren mit dem Plug ist sensationell. Jede elektrische Welle erzeugt ein unglaublich stimulierendes Gefühl, das sich deutlich von herkömmlichen Sexspielzeugen unterscheidet. Besonders die Stimulation der Prostata ist hervorragend und führt zu extremen und lang anhaltenden Höhepunkten. Ich kann den BobbleElectrosex Plug von E-Stim Systems jedem Mann und jeder Frau nur empfehlen!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Surprenant

    Objet Très surprenant !! Sensation Garantie - qualité surprenante je ne m’attendais pas à ça !! Je recommande vivement !!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Bobble™ Electrosex Plug osoitteesta E-Stim Systems

    Bobble™ Electrosex Plug osoitteesta E-Stim Systems

    Oletko valmis eroottiseen seikkailuun? MEO esittelee Bobble™ Electrosex Plug osoitteesta E-Stim Systems - kauniin bipolaarisen elektrodin, joka vie sähköstimulaation uusiin ulottuvuuksiin. Kiiltävällä, viettelevästi kaarevalla muotoilullaan Bobble™ ei ole vain silmänruokaa. Se on voimanpesä syvään, intensiiviseen stimulaatioon, joka sopii täydellisesti emätin- ja anaaliseikkailuihin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: