Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Elektrodi Stuffer™ osoitteesta E-Stim Systems

Stuffer™-elektrodi, jonka valmistaja on E-Stim Systems on rohkea ja vaikuttava lisä kokeneiden asiakkaidemme suurempien elektrodien valikoimaan. Tämä elektrodi on jatkokehitys suuresta Torpedo™-elektrodista, ja sen huomattavan koon ansiosta se on suuri anaalinen tai vaginaalinen haaste.

Lisätietoja

3797/00

239,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin Stuffer™-elektrodi: suuri askel eteenpäin kokeneille käyttäjille!

    Stuffer™-elektrodi osoitteesta E-Stim Systems on rohkea ja vaikuttava lisä kokeneille asiakkaillemme tarkoitettujen suurempien elektrodien valikoimaan. Tämä elektrodi on jatkokehitys suuresta Torpedo™-elektrodista, ja huomattavan kokonsa ansiosta se on suuri anaalinen tai emätinhaaste.

    Stuffer™-elektrodin tärkeimmät ominaisuudet:

    • Bipolaarinen ja asetettava: Stuffer™ on bipolaarinen elektrodi ja ihanteellinen niille, jotka haluavat intensiivistä ja voimakasta sähköstimulaatiota.
    • Vaikuttavat mitat: Kokonaispituus on 152 mm ja työnnettävä pituus 110 mm, joten se on suunniteltu niille, jotka pystyvät käsittelemään suurempia mittoja. Elektrodin halkaisija on vaikuttava 63,5 mm ja takaa erityisen täyttävän ja intensiivisen kokemuksen anaalisen/vaginaalisen sähköstimulaation aikana.
    • Huomattava paino Stuffer™ painaa huomattavan paljon, 1 kg, ja se tarjoaa vankan ja intensiivisen tunteen käytön aikana.
    • Parannettu ote helpottaa käsittelyä: Elektrodin pohja on Stuffer™ on varustettu jyrsityllä uralla, joka helpottaa peräaukon/vaginan asettamista ja poistamista.
    • Laadukkaat materiaalit ja työstö: Tämä bipolaarinen elektrodi on valmistettu lentokoneluokan materiaaleista, ja se on suunniteltu kestämään pitkään. Se voidaan jopa purkaa perusteellista puhdistusta varten, ja sillä on elinikäinen takuu.


    Mitat ja tekniset tiedot

    Stuffer™ of E-Stim Systems on bipolaarinen, emättimeen tai peräaukkoon asetettava elektrodi, joka tarjoaa vaikuttavan sähköstimulaatiokokemuksen rohkeille asiakkaillemme. Kokonaispituus on 152 mm ja työnnettävä pituus 110 mm, joten se sopii kaikille, jotka haluavat intensiivistä ja erittäin tyydyttävää sähköstimulaatiota. Tämän massiivisen elektrodin halkaisija on 63,5 mm ja sen kehä on vaikuttava 200 mm, mikä takaa täydellisen ja vaikuttavan kokemuksen. Stuffer™ painaa 1 kg ja antaa elektrodille vaikuttavan painon. Stuffer™:n pohjassa on kaksi 4 mm:n pistorasiaa, joten se on yhteensopiva monenlaisten sähköstimulaatiolaitteiden kanssa. Kaikkien näiden ominaisuuksien ainutlaatuinen yhdistelmä tekee Stuffer™-elektrodista hienostuneen mutta palkitsevan valinnan eroottisen sähköstimulaation kokeneille ystäville.

    Huolto ja hoito:

    Puhdistaaksesi Stuffer™-elektrodin, pese se yksinkertaisesti vedessä Stuffer™ puhdistaa, pese se yksinkertaisesti kuumassa vedessä miedolla pesuaineella tai käytä VERYCLEAN suihketta. Varmista ennen säilytystä, että elektrodi, myös pistorasiat, ovat täysin kuivia.

    Suositukset optimaaliseen käyttöön:

    Optimaalisen kokemuksen saamiseksi sinun tulisi käyttää ESHOCK vesipohjaista liukuvoidetta. Se helpottaa elektrodin asettamista sekä anaalisesti että vaginaalisesti ja varmistaa optimaalisen sähkönjohtavuuden. Silikonipohjaisia voiteluaineita tai hybridivoiteluaineita ei tule käyttää. On myös tärkeää huomata, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodeja E-Stim Systems yhteensopivia.

    The Stuffer™ -elektrodi: Rohkea valinta anaaliseen/vaginaaliseen sähköstimulaatioon!

    The Stuffer™ -elektrodi on rohkea valinta kokeneille asiakkaillemme. Sen huomattava koko ja paino yhdistettynä laadukkaaseen rakenteeseen ja hienostuneeseen muotoiluun tekevät siitä ihanteellisen elektrodin kaikille, jotka haluavat ylittää rajojaan anaalisen tai emättimen sähköstimulaation avulla.

    Lisätietoja:

    • Elektrodi Stuffer™ osoitteesta E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen, asetettava elektrodi
    • Kokonaispituus: 152mm
    • Työnnettävä pituus: 110 mm
    • Halkaisija: 63,5 mm
    • Ympärysmitta/koko: 200 mm
    • Paino: 1 kg
    • Liitännät: 2 x 4mm pistorasiaa pohjassa.
    • Käytettäväksi sähköstimulaatiolaitteidemme kanssa (erilaisia liitäntäkaapeleita ja adaptereita saatavana lisävarusteena).
    • Yksinomainen elinikäinen valmistajan takuu.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems turvallisuus ja laatu etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-Stim ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtavat yritykset.
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr groß aber sehr sehr geil

    Trotz der großen Dimensionen leicht einzuführen, erfüllt den Zweck absolut atemberaubend geil. Bitte mit kleiner Stromstärke anfangen....

      Arviointi 

      Amazing

      This is simply amazing for men or women. My boyfriend said it was intense but wonderful and I think it's probably the best hands free O I've ever had. Simply amazing and you'll notice your abs get a workout too

        Kirjoita oma arvostelusi

        Elektrodi Stuffer™ osoitteesta E-Stim Systems

        Elektrodi Stuffer™ osoitteesta E-Stim Systems

        Stuffer™-elektrodi, jonka valmistaja on E-Stim Systems on rohkea ja vaikuttava lisä kokeneiden asiakkaidemme suurempien elektrodien valikoimaan. Tämä elektrodi on jatkokehitys suuresta Torpedo™-elektrodista, ja sen huomattavan koon ansiosta se on suuri anaalinen tai vaginaalinen haaste.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: