Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pitkä klassinen bipolaarinen elektrodi alkaen E-Stim Systems

Tämä pitkä elektrodi on klassikko E-Stim Systemsjoka sopii sekä anaaliseen että emättimen sähköstimulaatioon. Ohuen halkaisijansa ansiosta tämä elektrodi sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Pituutensa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin eturauhasen stimulointiin.

Lisätietoja

3779/00

saatavilla

    Lisätietoja

    E-Stim Systemsin pitkä klassinen bipolaarinen elektrodi: eturauhasen sähköstimulaatio.

    Tämä pitkä elektrodi on E-Stim Systemsin klassikko E-Stim Systemsjoka soveltuu sekä anaaliseen että emättimen sähköstimulaatioon. Ohuen halkaisijansa ansiosta tämä elektrodi sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Pituutensa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin eturauhasen stimulointiin ja lisää eturauhasen orgasmin voimakkuutta.

    Eturauhasen sähköinen stimulaatio:

    • Eturauhasen sähköinen stimulaatio voi merkittävästi lisätä mielihyvän tunnetta.
    • Klassisen pitkän elektrodin sähköimpulssit stimuloivat eturauhasen ympärillä olevia hermoja ja kudosta, mikä tehostaa tuntemuksia ja voi johtaa voimakkaampaan eturauhasen orgasmiin.
    • Nämä orgasmit ovat tunnettuja syvistä, koko kehon tuntemuksistaan, ja ne voivat olla voimakkaampia ja pidempiä kuin perinteiset orgasmit.


    Korkealaatuinen muotoilu ja työstö:

    • Tämä kaksinapainen elektrodi E-Stim Systems on valmistettu lentokoneluokan materiaaleista, joissa on satiinipinta. Siinä yhdistyvät kestävyys ja ihana tunne anaalisen tai emättimen stimulaation aikana.
    • Elektrodissa on ylempi ja alempi elektrodikoskettimet luonnollisemman tuntuman saamiseksi käytön aikana.


    Tekniset tiedot ja hoito:

    • Koko: 25 mm halkaisija x 135 mm pituus, paino 165 g.
    • Elektrodin pohjassa on upotetut 4 mm:n pistorasiat luotettavaa kaapeliliitäntää varten.
    • Kuten kaikki ensiluokkaiset elektrodit E-Stim Systems elektrodi voidaan helposti irrottaa puhdistusta varten, ja sillä on valmistajan yksinoikeudella myöntämä elinikäinen takuu.


    Suositeltu voiteluaine:

    • ESHOCK vesipohjaista voiteluainetta tulisi käyttää optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Se takaa elektrodin helpon anaalisen tai vaginaalisen asettamisen ja varmistaa optimaalisen johtavuuden.
    • Älä käytä silikoni- tai hybridipohjaisia liukuvoiteita ja huomioi, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa vuodesta E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia.


    E-Stim Systemsin pitkä klassinen elektrodi: Tarjoaa henkeäsalpaavia orgasmeja.

    Pitkä klassinen elektrodi on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat syventyä syvemmälle sähköstimulaation maailmaan. Olipa kyseessä anaalinen tai emättimen stimulaatio tai eturauhasen stimulointi, tämä elektrodi tarjoaa ainutlaatuisen ja henkeäsalpaavan kokemuksen.

    Lisätietoja:

    • Klassinen pitkä elektrodi alkaen E-Stim Systems
    • Tyyppi: Bipolaarinen elektrodi käyttöönotettavaksi.
    • Mitat: Kokonaispituus 135 mm, työntöpituus 85 mm, halkaisija 25 mm, ympärysmitta 78,5 mm.
    • Paino: 162 g
    • Liitännät Kaksi 4 mm:n pistorasiaa pohjassa.
    • Vaatii 4 mm:n kaapelin. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää nauhakaapelia (3808). Matalaprofiilisessa kaapelissa on 4 mm:n pistokkeet, mutta se ei ulotu elektrodista niin pitkälle kuin tavallinen 4 mm:n kaapeli. Se on ihanteellinen liitettäväksi tähän elektrodiin, jos elektrodia on tarkoitus käyttää myös istuma-asennossa. Myös kaksoiskaapelia (3809) voidaan käyttää. Siinä on 4 mm:n liitin ja 2 mm:n liitin samassa päässä, joten siihen voidaan liittää eri elektrodeja. Se on ihanteellinen yhdistettäessä sisään työnnettävää elektrodia ja tarratyynyjä.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Valmistajan elinikäinen takuu.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtaja!
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    It's good -- soooooo goooood!

    One of the best estim anal plugs on the market. Well built & provides excellent sensations, especially in conjunction with a ElectroPebble from MEO. With proper adjustment on the 312, the ass muscles will make this plug pump in and out on it's own.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Pitkä klassinen bipolaarinen elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Pitkä klassinen bipolaarinen elektrodi alkaen E-Stim Systems

      Tämä pitkä elektrodi on klassikko E-Stim Systemsjoka sopii sekä anaaliseen että emättimen sähköstimulaatioon. Ohuen halkaisijansa ansiosta tämä elektrodi sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Pituutensa ansiosta se soveltuu erityisen hyvin eturauhasen stimulointiin.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: