Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Moaner™ Electrosex Anal Plug osoitteesta E-Stim Systems

Moaner™-elektrodin muotoilu perustuu myydyimpään laippaelektrodiimme, mutta siinä on hieman pidempi kaula ja suurempi pää, mikä takaa syvemmän ja entistä tyydyttävämmän kokemuksen anaalisen tai emättimen sähköstimulaation aikana.

Lisätietoja

3781/00

119,90 €

plus toimituskulut

Toimitusaika noin 7 päivää

    Lisätietoja

    Moaner™ Electrosex Anal Plug e-Stim Systemsiltä: Kehitetty anaaliseen ja emättimen sähköstimulaatioon.

    Moaner™-elektrodin muotoilu perustuu myydyimpään laippaelektrodiimme, mutta siinä on hieman pidempi kaula ja suurempi pää, jotta anaalisen tai emättimen sähköstimulaation aikana saataisiin syvempi ja vielä tyydyttävämpi kokemus.

    Hyvä tietää: "To moan" tarkoittaa muuten "voihkimista", joten nimesimme elektrodin Moaner™, koska eräs testiryhmämme jäsen sanoi, että tämä sähköstimulaatioteknologian ihme sai hänet voihkimaan!

    Parempi muotoilu tuottaa enemmän nautintoa:

    • Moaner™-elektrodissa on hieman pidempi kaula ja suurempi pää kuin laippaelektrodissa, mikä mahdollistaa voimakkaan sähköstimulaation mutta myös nautinnollisen anaalisen tai emättimen penetraation.
    • Moaner™-elektrodi on ihanteellinen emätin- ja anaalikäyttöön ja tarjoaa tyydyttävän tunteen ilman, että elektrodi on liian suuri.


    Mukava ja turvallinen käyttää:

    • Laippapohja ei ainoastaan takaa turvallisuutta ja käyttömukavuutta käytön aikana, vaan tarjoaa myös ylimääräisen kosketuspinnan, jonka ansiosta tämä elektrodi on erityisen suosittu emätinstimulaatiossa, sillä se stimuloi myös häpyluun aluetta.
    • Elektrodin pohjaan jyrsitty ura helpottaa elektrodin asettamista ja poistamista ja edistää sen toimivuutta.


    Optimaalinen kosketus ja luonnollinen tuntuma:

    • Kuten muidenkin elektrodien kanssa E-Stim Systems elektrodeissa elektrodin koskettimet sijaitsevat ylä- ja alapuolella, mikä takaa erinomaisen sähköisen kosketuksen ja luonnollisemman tuntuman käytön aikana.


    Laadukas muotoilu ja taidokas työstö:

    • Moaner™-elektrodi on valmistettu ilmailualan materiaaleista, ja se kestää asianmukaisella hoidolla vuosia.
    • Elektrodi on helppo purkaa puhdistusta varten, ja siinä on Moaner™:lle ominainen satiinipinta E-Stim Systems on tunnettu seuraavista ominaisuuksista.


    Tekniset tiedot ja hoito:

    • Koko: pohjan halkaisija 50 mm, pään halkaisija 38 mm, pituus 120 mm, paino 277 g.
    • Varustettu 4 mm:n pistorasioilla pohjassa, joten se on yhteensopiva seuraavien matalaprofiilisten liittimien kanssa E-Stim Systems yhteensopiva.
    • Elektrodi voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai MEO:n VERYCLEAN suihkeella. Voimakkaita puhdistusaineita on vältettävä.


    Suositeltu voiteluaine:

    • Optimaalisen toiminnan varmistamiseksi tulisi käyttää vesipohjaista liukuvoidetta, kuten ESHOCKia, jotta varmistetaan helppo emättimen tai peräaukon asettaminen ja hyvä sähkönjohtavuus.
    • Silikoni- tai hybridivoiteluaineita ei saa käyttää, eivätkä kondomit ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug from E-Stim Systems: Henkeäsalpaaviin orgasmeihin!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug osoitteesta E-Stim Systems ei ole pelkkä anaalilelu, vaan laadukas elektrodi, joka tarjoaa intensiivistä sähköstimulaatiota ja korkeaa käyttömukavuutta. Moaner™ Electrosex Anal Plug alkaen E-Stim Systems sopii kaikille, jotka haluavat syvää ja erittäin tyydyttävää sähköstimulaatiota.

    Lisätietoja:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Tyyppi: BiPolar, asetettava
    • Mitat: kokonaispituus 115 mm, työnnettävä pituus 85 mm, pään halkaisija 38 mm, pohjan halkaisija 50 mm.
    • Paino: 277 g.
    • Liitännät Kaksi 4 mm:n pistorasiaa pohjassa.
    • Vaatii 4 mm:n kaapelin. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää nauhakaapelia (3808). Matalaprofiilisessa kaapelissa on 4 mm:n pistokkeet, mutta se ei ulotu elektrodista niin pitkälle kuin tavallinen 4 mm:n kaapeli. Se on ihanteellinen liitettäväksi tähän elektrodiin, jos elektrodia on tarkoitus käyttää myös istuma-asennossa. Myös kaksoiskaapelia (3809) voidaan käyttää. Siinä on 4 mm:n liitin ja 2 mm:n liitin samassa päässä, joten siihen voidaan liittää eri elektrodeja. Se on ihanteellinen yhdistettäessä sisään työnnettävää elektrodia ja liimatyynyjä.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Valmistajan elinikäinen takuu.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtaja!
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Lataa

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Arviointi 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Arviointi 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Arviointi 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Arviointi 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Moaner™ Electrosex Anal Plug osoitteesta E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug osoitteesta E-Stim Systems

            Moaner™-elektrodin muotoilu perustuu myydyimpään laippaelektrodiimme, mutta siinä on hieman pidempi kaula ja suurempi pää, mikä takaa syvemmän ja entistä tyydyttävämmän kokemuksen anaalisen tai emättimen sähköstimulaation aikana.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: