Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin sähköstimulaatio

Uutiskirje

Pieni sähkömuna alkaen E-Stim Systems

Saanko esitellä: munanmuotoisten elektrodien pienikokoisin malli alkaen E-Stim Systemspienestä sähkömunasta. Sanotaan, että pieni mutta mahtava, eikä pieni sähkömuna ole poikkeus. Tässä pienessä mutta kauniisti muotoillussa sähkömunassa on vaaleanpunainen eristysrengas, joka erottaa munan kaksi korkeakiillotettua puoliskoa toisistaan.

Lisätietoja

3782/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Pieni sähkömuna E-Stim Systemsiltä: kompakti ja monipuolinen sähköstimulaatio.

    Toukokuussa esittelemme: E-Stim Systemsin munanmuotoisten elektrodien pienin malli E-Stim Systemspieni sähkömuna. Sanotaan, että pieni mutta mahtava, eikä Small Electric Egg ole poikkeus. Tässä pienessä mutta kauniisti muotoillussa sähkömunassa on vaaleanpunainen eristysrengas, joka erottaa munan kaksi erittäin kiillotettua puoliskoa toisistaan.

    Tutustu peräaukon tai emättimen sähköstimulaation jännittäviin mahdollisuuksiin E-Stim Systemsin sähkömunan avulla:

    Sähkömunien avulla E-Stim Systemsin E-Stim Systems sähköstimulaatioteknologia kohtaa puhtaan seksin. Saatavana kolmessa koossa - pieni, keskikokoinen ja suuri - jokainen sähkömuna on suunniteltu ainutlaatuista kokemusta varten. Vaginaalinen ja anaalinen sähköstimulaatio tarjoavat ainutlaatuisen aistillisen kokemuksen, joka eroaa merkittävästi perinteisistä seksuaalisen stimulaation menetelmistä. Emättimen sähköstimulaatiossa sähköimpulssit kohdistuvat hellävaraisesti sisäisiin hermopäätteisiin ja luovat syvän, kestävän tunteen, jota perinteiset seksilelut, kuten vibraattorit tai dildot, eivät useinkaan pysty tuottamaan. Tämäntyyppinen stimulaatio voi johtaa hyvin voimakkaisiin orgasmeihin. Anaalinen sähköstimulaatio puolestaan keskittyy peräaukon ympärillä oleviin hermopäätteisiin. Sähköpulsseilla stimuloidaan näitä herkkiä alueita ja luodaan tuntemuksia, jotka vaihtelevat lievästä pistelystä voimakkaisiin rytmikkäisiin pulsseihin. Tämä voi lisätä huomattavasti seksuaalista nautintoa, erityisesti niille, jotka haluavat nauttia eturauhasen stimulaatiosta parhaimmillaan. Tiedetään, että eturauhasen sähköstimulaatio voi tuottaa voimakkaita koko kehon orgasmeja. Kaikki anaalisen ja emättimen sähköstimulaatiomenetelmät mahdollistavat hyvän hallinnan ja räätälöinnin seuraavien sähköstimulaatiolaitteiden ansiosta E-Stim Systems tarjoavat korkean hallinnan ja mukauttamisen asteen, joka voidaan mukauttaa henkilökohtaisiin mieltymyksiin. Näin käyttäjät voivat kokeilla erilaisia sähköstimulaation intensiteettejä ja malleja. Tämä voi johtaa henkilökohtaisten nautintopisteiden syvempään ymmärtämiseen ja aiemmin tuntemattomien erogeenisten alueiden löytämiseen. Yhteenvetona voidaan todeta, että sekä emättimen että peräaukon sähköstimulaatio on innovatiivinen tapa lisätä seksuaalista nautintoa ja kokea uusia aistimuksen ja läheisyyden alueita.

    Lisäkaapelia ei tarvita!

    Pieni sähkömuna on varustettu n. 1,5 metrin pituisella kaapelilla, jossa on 3,5 mm:n pistokepistoke, joten lisäkaapeleita ei tarvita. Koska sähkömunassa ei ole pistoketta, se on ihanteellinen elektrodi, jonka avulla voit nauttia eroottisesta sähköstimulaatiosta huomaamattomasti vaatteiden alla päivän aikana.


    Ohut muotoilu takaa miellyttävän käytön:

    • Pienessä sähkömunassa on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on vaaleanpunainen eristysrengas, joka erottaa kaksi erittäin kiillotettua puoliskoa toisistaan tehokasta bipolaarista stimulaatiota varten.
    • Sähkömunan sileän muodon ansiosta se on helppo asettaa paikoilleen ja sopii yhtä hyvin sekä emättimen että peräaukon stimulaatioon.


    Laatu ja takuu:

    • Kuten kaikkien premium-elektrodien kanssa E-Stim Systems pienellä sähkömunalla on myös ainutlaatuinen elinikäinen takuu, jonka myöntää yrityksen E-Stim Systems ( lukuun ottamatta kaapeleita ), joka takaa laadun ja luotettavuuden.


    Tekniset tiedot:

    • Halkaisija: 30mm
    • Paino: 70 g


    Integroitu liitäntä lisää mukavuutta:

    • Pienen sähkömunan mukana tulee n. 1,5 metrin pituinen, kiinteästi kiinnitetty kaapeli, jossa on 3,5 mm:n jakkipistoke suoraa liitäntää varten sähköstimulaatiolaitteisiin osoitteesta E-Stim Systems toimitetaan.


    Helppo puhdistaa:

    • Puhdistetaan yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tai VERYCLEAN suihkeella. Pyyhi kuivaksi, älä käytä aggressiivisia puhdistusaineita äläkä upota nesteisiin.
    • Sähkömunaa ei ole suunniteltu purettavaksi puhdistusta varten.


    Valmistelu ja oikea voiteluaine:

    • Optimaalisen toiminnan varmistamiseksi on käytettävä ESHOCK-vesipohjaista voiteluainetta, joka takaa helpon asettamisen ja parhaan mahdollisen sähkönjohtavuuden.
    • Vältä silikoni- tai hybridipohjaisia voiteluaineita ja huomaa, että kondomit eivät ole yhteensopivia elektrodien kanssa E-Stim Systems eivät ole yhteensopivia.


    Pieni sähkömuna E-Stim Systemsiltä: Ihanan kompakti sähköstimulaatiokokemus!

    Pieni sähkömuna alkaen E-Stim Systems tarjoaa ainutlaatuisen ja miellyttävän sähköstimulaatiokokemuksen kompaktissa ja helppokäyttöisessä muodossa. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut käyttäjä, pieni sähkömuna tarjoaa huomaamatonta ja miellyttävää stimulaatiota, jonka takaa tuotteen korkea laatu.


    Lisätietoja:

    • Pieni sähkömuna alkaen E-Stim Systems
    • Mitat pituus: 41 mm, halkaisija: 30 mm.
    • Paino: 70 g
    • Sähkömunaa EI ole tarkoitettu purettavaksi puhdistusta varten.
    • Turvallisuus ja laatu ovat E-Stim Systems etusijalla.
    • Suunniteltu ja valmistettu Yhdistyneessä kuningaskunnassa viimeisimpien brittiläisten ja eurooppalaisten turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Valmistajan elinikäinen takuu.
    • Valmistettu viimeisimpien EU:n ja Yhdistyneen kuningaskunnan turvallisuusmääräysten mukaisesti.
    • Turvallisuushuomautus: Eroottinen sähköstimulaatio (e-stimulaatio) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuuskysymyksistä. E-stimulaatio ei sovellu ihmisille, jotka kärsivät epilepsiasta, joilla on sydämentahdistin tai lääketieteellinen infuusiolaite, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet E-Stim Systems laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.
    • E-Stim Systems ja MEO: BDSM:n ja sähköstimulaation johtaja!
    • MEO on MEO:n rekisteröity tavaramerkki Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Absolut fantastisch

    Das Elektro-Ei hat meine Erwartung weit übertroffen. Die Größe für mich als Mann ist angenehm und die elektrischen Impulse werden gut weitergegeben. Leicht einzuführen, gut zu reinigen...für Estimspiele total empfehlenswert.....

      Arviointi 

      fonctionne très bien

      œuf électrique discrète, pratique à utiliser, qui ne gène pas quand elle est en place, facile à nettoyer.
      fonctionne très bien.

        Arviointi 

        WOW is all I can say for this one

        WOW is all I can say for this one. I got the small one which I would reccomend, goes in easy but provides some girth. Once it turns on though this baby contracts hard!!! I loved the way I could set it to pulsate. I reccomend guys pair this up with the electro cock straps as well.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Pieni sähkömuna alkaen E-Stim Systems

          Pieni sähkömuna alkaen E-Stim Systems

          Saanko esitellä: munanmuotoisten elektrodien pienikokoisin malli alkaen E-Stim Systemspienestä sähkömunasta. Sanotaan, että pieni mutta mahtava, eikä pieni sähkömuna ole poikkeus. Tässä pienessä mutta kauniisti muotoillussa sähkömunassa on vaaleanpunainen eristysrengas, joka erottaa munan kaksi korkeakiillotettua puoliskoa toisistaan.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: